Erg fijn contact met Finn. Hij heeft mijn vraag snel en goed beantwoord.
Beste Naomi, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je snel en goed geholpen bent door Finn. Fijn dat je tevreden bent met het contact en de service die je hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Was goed
Beste Casper, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Binnen een paar minuten wijzingen die ik wilde doorvoeren gedaan.
Beste Maarten, Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je een fijne en snelle ervaring hebt gehad. We zijn blij dat we de wijzigingen die je wilde doorvoeren binnen een paar minuten konden regelen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Elke maand kreeg ik het advies om mijn maandbedrag te verhogen terwijl het blijkt dat ik al een buffer heb opgebouwd. Via de chat is beloofd dat ze uit gaan zoeken waarom ik steeds dit advies krijg. Ook is mijn maandbedrag verlaagd.
Beste Mieke, Dank je wel voor het delen van je feedback! In de app wordt advies gegeven op basis van het Standaard Jaarverbruik (SJV) in plaats van het actuele verbruik. Daarom kan er een verschil zijn tussen het geadviseerde verbruik en je werkelijke verbruik op dit moment. Goed om te horen dat het ServiceTeam je heeft geholpen om het termijnbedrag aan te passen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Super snel geholpen op het moment dat ik online niet verder kwam. Duidelijk en snel reactie.
Beste S., Bedankt voor je positieve review! Wat goed om te horen dat je snel en adequaat geholpen bent toen je online vastliep. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Nice if we get this gateway in English as well if possible
Dear Sandip, Thank you for your feedback! We're pleased to hear that you're satisfied with our service. We understand the importance of having an English option for the gateway and will definitely take your suggestion into consideration. Our team is always looking for ways to improve and make our services more accessible to all our customers. Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ze zijn erg professioneel, vriendelijk, klantgericht en goedkoop.
Beste Franklin, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je onze prijs/kwaliteit verhouding als perfect ervaart. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Makkelijke overstap en app handig in gebruik!
Beste P. Beun, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je de overstap als makkelijk hebt ervaren en dat je tevreden bent met het inzicht in onze app. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Vraagsturing op dayahead prijzen heel goed mogelijk
Beste Albert, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de vraagsturing op day-ahead prijzen, vooral in combinatie met meerdere zonnepanelen. We blijven ons best doen om onze diensten te optimaliseren en waarderen je positieve reactie. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Fijn bedrijf, nog wel wat verbetering nodig op gebied van app betreffende smartcharging. Onze auto heeft nog geen mogelijkheid om dit doen (ioniq 6)
Beste Meret, Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je onze informatie duidelijk vindt en dat je tevreden bent met ons bedrijf. We waarderen je feedback over onze app en smartcharging. We werken voortdurend aan verbeteringen en zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze diensten verder te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
The signing up process was easy, the app is very well made. One small thing, is I would prefer to be able to reduce the amount of the monthly payment, I am using approx. half of what I pay per month.
Dear Hai Duc, We’re glad to hear that you found the sign-up process easy and that you appreciate the quality of our app. Regarding your concern about the monthly payment, please contact our customer service team, and they will assist you in adjusting your payment plan to better match your consumption. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Paul vd Help Desk heeft mij vakkundig geholpen
Beste H. Lagaaij, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij te horen dat Paul van het ServiceTeam je vakkundig heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Fleur wist mij goed te beantwoorden op mijn vragen.
Beste W.J.M. Uden, Dank je wel voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat Fleur je goed heeft kunnen helpen met je vragen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Via de berichtenservice werden mijn vragen uitermate snel, naar tevredenheid, beantwoord.
Beste M. Horn, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring met NextEnergy. Fijn om te horen dat je via onze chatservice snel en naar tevredenheid geholpen bent! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik vind dat Thomas mij geduldig en vriendelijk heeft geholpen. Hij heeft mijn vraag naar informatie professioneel en gelijk gehandeld, waardoor ik met vertrouwen mijn keuze hebt gemaakt om klant bij NextEnergy te worden.
Beste X. Constantia, Bedankt voor je positieve review! Het is geweldig om te horen dat Thomas je zo goed heeft geholpen. Het is fantastisch dat je door zijn professionele aanpak met vertrouwen je keuze hebt kunnen maken om klant bij NextEnergy te worden. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik ben verhuisd en het contract zou pas na 14 dagen bedenktijd ingaan. Via de klantenservice kon het contract al na 1 dag ingaan. Goed en snel geregeld.
Beste Lilian, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat onze klantenservice je zo snel en efficiënt heeft kunnen helpen met het vervroegen van je contract. Veel geluk in je nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik heb vandaag een spoed energie aangesloten gekregen met behulp met Erik. Heel snel en duidelijk geholpen. Ook is er een app aanwezig waar je alles op kan vinden dus heel handig!
Beste Zehra, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je snel en duidelijk geholpen bent door Erik. Het is fijn dat je tevreden bent met onze spoedservice en de handige app. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Vanwege een misverstand tussen mij en mijn huurbaas dreigde mijn energie op korte termijn te worden afgesloten. NextEnergy heeft met een spoedaansluiting binnen een dag alles geregeld. De klantenservice kwam mij gelijk te woord, geen kwartier in de rij gestaan, en met effectieve communicatie was het zo opgelost.
Beste Ben, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat we je snel en effectief hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Goede snelle service van NextEnergy. 5 sterren want ik zie geen verbeter punten!
Beste Richard, Dank je wel voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je snel en efficiënt geholpen bent door NextEnergy. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
In verband met de korte tijd om het contract met ENGIE te kunnen opzeggen heeft NextEnergy mij goed geholpen dit te doen
Beste Ronald, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat ons team je snel en efficiënt heeft kunnen helpen met het opzeggen van uw contract bij ENGIE. We waarderen je vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Mega fijne medewerk gesproken die mij snel en vakkundig hebben geholpen met een nieuw contract voor ons nieuwe woning.
Beste Quint, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en deskundige service. We waarderen je vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
I have terminated my cantract and she proactively asked me if i have paid then next months payment. Then she got in contact with resp. to cancel my next months open invoice.
Dear Fehmi, Thank you for sharing your experience with us! We're delighted to hear that our team member was proactive in assisting you with your contract termination and billing concerns. We appreciate your feedback! Kind regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Bij aangaan nieuw contract goed meedenken bij spoedaanvraag, heldere informatie en aanwijzingen.
Beste Olaf, Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij te horen dat je onze service bij het aangaan van een nieuw contract als uitstekend hebt ervaren. We streven er altijd naar om mee te denken en duidelijke informatie en aanwijzingen te geven, vooral bij spoedaanvragen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Thanks to Erik the process to change my contract to a new address was extremely easy and friendly. Happy to be in NextEnergy.
Dear Andres, Thank you for your positive feedback! We're glad to hear that Erik made the process of changing your contract to a new address easy and friendly. Welcome to NextEnergy, and we appreciate your support! Kind regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
fast and practical
Dear Faezeh, Thank you for sharing you positive experience with NextEnergy. We're glad to hear that you found our service fast and practical! Kind regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam