Het was een verrukkelijke ervaring =))
Beste Machiel, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Daadkrachtig andwoord en direct geholpen, daar hou ik van. Top Gr Ton
Beste Ton, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Aanmelden bij NextEnergy was erg gemakkelijk en transparant. Het gebruiken van stroom (gas heb ik niet meer) op een zo voordelig mogelijk tijdstip is een leuke sport geworden.
Beste Rein, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat geweldig om te horen dat je aanmelding bij NextEnergy soepel is verlopen! We streven ernaar om het proces voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. En wat goed om te horen dat je tevreden bent met je inzicht in je verbruik via onze app. Het optimaliseren van je energieverbruik kan inderdaad een lonende uitdaging zijn! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Bob was very helpful, immediately understood the situation and offered a good solution. An excellent customer service. Thank you
Dear James, Thank you for sharing your positive experience! We're delighted to hear that Bob provided you with helpful and swift assistance, understanding your situation and offering a good solution. Providing excellent customer service is a top priority for us, and we're glad to hear that we met your expectations. Kind regards, Ella NextEnergy ServiceTeam
De overstap wordt goed begeleid, vriendelijke klantenservice en fijn dat ik mijn verbruik kan bijhouden via de app.
Beste Jacqueline, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Goed om te horen dat de overstap soepel verlopen is. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
De tevredenaheid van de vriend die mij op jullie attendeerde, was goed. En wat hij aangaf over inzicht hebben in je verbruik en de kosten daarvan klonk ook positief . Vandaar mijn keuze..
Beste Carla, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Door medewerker snel, vriendelijk en goed geholpen.
Beste Hans, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
super fijne app met overzicht
Beste Bram, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Snel geregeld. Bedankt!
Beste E, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en dat de overstap soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
HELDER MEEDENKEND
Beste Jim, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Beste Jamilla, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
snelle oplossing
Beste Tom, Dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent en dat er een snelle oplossing is geboden. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Bob heeft me vaker geholpen het is een fijn persoon.. Vraagt door. En blijft samen proberen
Beste Lenie, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en in het bijzonder met de hulp die je hebt ontvangen van Bob. We zullen je lovende woorden aan hem doorgeven. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik ben goed geholpen
Beste Lindsey, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Geen mening omdat het te kort dag is.
Beste Jan, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
NextEnergy is duidelijk en overzichtelijk. Ik stem mijn verbruik nu af op de prijzen, het is fijn dat dat kan.
Beste Maica, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Telefoongesprekken
Beste Trees, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Van Frank energie over gestapt. Werkt ongeveer hetzelfde. Echt geeft Frank app aan hoeveel je inloopt/bespaart. En meer gericht op verwacht verbruik. Verder ben ik tevreden
Beste Laura, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. We waarderen je feedback over de app en zullen dit intern gebruiken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Het bevalt goed.
Beste Merel, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
zie opm in enquete
Beste Hans, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Bewust wanneer ik mijn auto oplaad of andere grootverbruikers inschakel. Helaas wordt mijn auto (Renault Megane e-tech) nog niet ondersteund door de app, waardoor ik een andere app hiervoor moet gebruiken. Dat werkt echter wel prima.
Beste Marc, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je het waardeert om energie goedkoper in te kopen en bewust om te gaan met het opladen van je auto en andere grootverbruikers. Het spijt ons echter te horen dat onze app nog geen ondersteuning biedt voor jouw auto, de Renault Megane e-tech, maar wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Gewoon goed
Beste Ton, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Per uur duidelijk wat je stroomkosten gaan worden, alles vindbaar in de app en je kunt er alles regelen en aanpassen indien gewenst.
Beste Miranda, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Tot nu toe heb ik goede ervaringen met Next Energy. Ik kan op de app goed volgen hoe het kostenverloop is. Ik moet nog wel ervaren hoe de saldering van mijn zonnepanelen bij Next Energy dit jaar uitpakt.
Beste Jan, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Wat betreft de saldering van je zonnepanelen, we hopen dat dit vlot en voordelig zal verlopen voor jou dit jaar. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
App werkt prima !
Beste Jeroen, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam