Nette en goede energieleverancier!
Beste Givano, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
we zijn hier nu een paar maanden. Nog wat spannend omdat we in de wintermaanden zijn overgestapt en het jaarverbruik nog niet te zien is. Maar de overstap verliep heel soepel. 1 keer gebeld en zeer vriendelijk gesprek gehad. Tot zover ben ik heel tevreden.
Beste Hendrik, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met de service van NextEnergy en dat de overstap soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Indien de jaarafrekening geen verrassingen heeft zijn jullie de beste partij
Beste Vin, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We begrijpen dat een transparante en voorspelbare jaarnota essentieel is voor jou als klant. We streven ernaar om onze tarieven en facturatie zo helder mogelijk te presenteren, zodat je geen verrassingen tegenkomt. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Beste Karin, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik heb alleen positieve ervaringen
Beste Klaas, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Wordt bij vragen altijd prettig geholpen.is prettige communicatie.
Beste Corrie, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
NextEnergy geeft een goed overzicht van de actuele kosten per uur en ook je kosten in de maand, zodat je precies weet waar je staat en hoe je kunt besparen.
Beste Fanny, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Allemaal goed, maar klantenservice kan beter. Het wijzigen van het abonnementspakket is moeilijk.
Beste Harsh, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. We waarderen je feedback wat betreft de klantenservice en zullen dit intern gebruiken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Graag ook nog inzicht in de bijkomende kosten van de electra distributer zoals Enexis.
Beste Rob, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. We waarderen je feedback en zullen dit intern gebruiken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik ben nog niet zo heel lang klant, maar tot heden ben ik zeer tevreden.
Beste Jaques, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Heel snel en duidelijk geholpen door het team van NextEnergy!!
Beste Nancy, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
goedkoper
Beste Joep, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en de tarieven van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Het volstaat voor mijn behoefte, maar door de app en functie wilde ik informatie of de mogelijkheid om een nieuwe verbinding aan te vragen
Beste Rakesh, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Op dit moment is het inderdaad niet mogelijk om een nieuwe aansluiting aan te melden via onze app. We hebben begrepen dat onze collega´s inmiddels contact met je hebben opgenomen om je hierbij te helpen! We waarderen je feedback en zullen dit intern gebruiken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik vind de energie prijs nog hoog maar jullie zijn wel de goedkoopste en mijn indruk is bij jullie goed. met vriendelijke groet, Janke van Stappen
Beste Janke, Bedankt voor je feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tot nu toe een goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. We begrijpen dat energieprijzen een belangrijke overweging zijn en we zijn blij dat we op dit moment de goedkoopste optie voor je zijn. Jouw positieve indruk van ons bedrijf betekent veel voor ons en we streven ernaar om deze te blijven waarmaken. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik ben vanaf 25-1-2024 klant bij NextEnergy nog te kort om van ervaring te spreken tot nu toe ben ik een tevreden klant.
Beste Paul, Bedankt voor het delen van je ervaring, ondanks dat je nog maar sinds 25 januari 2024 klant bij ons bent. We zijn blij om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met onze service. We hopen dat we deze positieve ervaring kunnen voortzetten en je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Eind december 2023 liep mijn contract af en moest ik iets nieuws. Het werd NextEnergy. Mijn ervaring is alsof ik bij een andere supermarkt iets koop. Amper contact. De afschrijvingen verlopen wel uiterst op tijd. Maar ceder hoor en zie je niets van dit bedrijf.
Beste Johan, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. We waarderen je feedback en zullen dit intern gebruiken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik ben tevreden
Beste Koen, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ultra prima
Beste Turgay, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Een app die prima werkt
Beste °P.M., Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Goed inzicht in verbruik en de daadwerkelijke kosten. Je ziet op tijd de verwachte prijzen voor de volgende dag. Je kunt de wasmachine vaatwasser laten draaien als de prijs laag is. Super ga zo door
Beste Theo, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
De app ziet er vlot uit. Maar de bedragen die getoond worden geven niet alles weer. Ik mis de bedragen die ik terug krijg voor teruggeleverd stroom. Ik heb hierover met de servicedesk van NextEnergy gesproken en die hadden ook wat moeite om dat in de app terug te vinden. Je ziet de bedragen die afgenomen worden, ook de hoeveelheid energie die je teruglevert, maar je mist uiteindelijk het bedrag wat je voor de teruggeleverde elektra krijgt op een dag. Je kunt in de grafiek wel terugvinden wat je uiteindelijk moet betalen en daar het bedrag van de teruggeleverde energie uit terugrekenen. Ik had verwacht dat dit ook gepresenteerd wordt bij het overzicht VERBRUIK -> STROOM. Je ziet hier het stroomverbruik, en ook de teruglevering maar daar staat geen teruggeleverd bedrag ingevuld
Beste Evert, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. We begrijpen je feedback wat betreft het inzicht in je verbruik in de app en zullen dit intern gebruiken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Prettig en functioneel systeem. Gebruik het pas drie maanden. Kunnen na een jaar pas zien wat het verschil met eerdere leveranciers zal zijn. Dat deze er zal zijn doormiddel van de info via de smartapp te gebruiken en te blijven volgen is evident!
Beste Klazina, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
perfect prima te gek oke fantastisch geweldig
Beste Klazina, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Altijd op een voordelig tijdstip je auto laden is te gek. In de zomer vind ik ze te kostbaar omdat ik dan moet betalen voor terugleveren wanneer de tarieven zo zijn, maar in de winterperiode is er voor mij geen betere partij.
Beste Tony, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat ons flexibele tarief perfect past bij je elektrisch rijden. Het is fantastisch om te weten dat je altijd op een voordelig tijdstip je auto kunt opladen. We begrijpen je opmerking over de kosten van terugleveren in de zomer en waarderen je feedback hierover. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Kan amujn verbruik en kosten dagelijks inzien, wat ik heel belangrijk vind.