Ik kijk uit naar het einde van het jaar
Beste Tjeerd, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Heeft mij snel en goed geholpen.
Beste Joel, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
easy to use app and economic prices
WANNEER IK GEBRUIK MAAK VAN DE GROENE ZONE IN DE NACHT DAN ZIE IK DE VOLGENDE DAG WEL KOSTEN, HOE KAN DIT?
Beste Henk, Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! We hebben begrepen dat onze collega's contact met je hebben opgenomen om je meer duidelijkheid te verschaffen over de groene zone en hoe je daarvan kunt profiteren. We zijn blij dat we je kunnen helpen en staan altijd klaar om verdere vragen te beantwoorden of assistentie te verlenen. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Goed bedrijf met overzichtelijke app
Beste Geert, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Prima levering tegen een scherpe prijs.
Beste Ton, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je ons als een prima leverancier ervaart tegen een scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Door een collega gewezen op next energie. qua prijzen bevalt dit prima. Fijn dat je tarieven kan zien en bepalen wanneer je bijvoorbeeld kan gaan wassen. Echter ben ik verhuisd en dit geeft problemen met nieuwe inlog op het nieuwe adres. al een paar keer contact gehad met klantenservice. zij proberen wel te helpen echter staat het nog steeds niet goed.
Beste Shanna, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! We hebben begrepen dat onze collega's inmiddels contact met je hebben opgenomen in verband met het probleem van het inloggen in de app en dat deze situatie inmiddels is opgelost. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Beste Gerrit, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
groot gebruiksgemak
Beste Henk, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Netjes een mail van te voren
Beste Melanie, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Geen opmerkingen alles is zeer goed
Beste Hans, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
door de voortdurende duidelijke info is besparen een leuke sport geworden.
Beste Niek, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Everything works fine with the low price the app and notification about low prices
Dear Stergos, Thank you for your feedback! We're delighted to hear that everything is working well for you, especially with the low prices, our app, and notifications about low prices. Kind regards, Ella NextEnergy ServiceTeam
Goede service. Prima app
Beste Vincent, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Beste Judith, Wat fantastisch om te horen dat onze service een verademing voor je is! Bij NextEnergy streven we er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, dus het is geweldig om te weten dat we hierin geslaagd zijn. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Het flexibele tarief werkt voor mij heel goed. Ik pas mijn gebruik aan naar de voordeligste uren
Beste Erik, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat ons flexibele tarief goed voor je werkt en dat je je gebruik kunt aanpassen naar de voordeligste uren. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik ben zeer tevreden over next energie. Er is nooit storing in de app altijd inzicht in mijn verbruik. Vaak ga ik de wasmachine gebruiken als stroom goedkoop is.
Beste Linda, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze app en de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Switch vrij vaak... dynamisch bevalt goed
Beste Ron, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Eenvoudig en duidelijk
Beste Martin, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Goed overzichtelijk
Beste Essie, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze app en de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Duidelijk verhaal en goede overzichten
Beste JH, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Erg content mee dat wij nu NextEnergy hebben. Onze stroomkosten zijn aanzienlijk gedaald. Dat wij vragen hadden over ons verbruik van de afgelopen maanden zijn wij uiterst correct en zeer klantvriendelijk geholpen.
Beste Herman, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met NextEnergy en dat je stroomkosten aanzienlijk zijn gedaald sinds de overstap. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Collega was erg te spreken over next energie. Nu ik zelf klant bent deel ik deze mening. Ik vind de tarieven schappelijker als dat we bij onze vorige energieleverancier betaalden. Jullie geven in de app een duidelijke toelichting kwa kostenpost en omdat ik toch houd van enige controle over mijn verbruik kan ik goed kiezen wat voor mij de juiste momenten zijn van goedkoper stroom. Omdat de meter meerdere keren per dag wordt uitgelezen en ik een duidelijk beeld krijg van ons verbruik kan ik goed in de gaten houden of we uitkomen met ons maandelijks voorschot bedrag.
Beste Saskia, Bedankt voor het delen van je ervaring! Het doet ons goed om te horen dat zowel jij als je collega tevreden zijn met NextEnergy. We streven ernaar om eerlijke prijzen te bieden en zijn blij dat je onze tarieven als schappelijker ervaart dan die van je vorige energieleverancier. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Lage prijzen en goed inzicht over je gebruik
Beste John, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en het inzicht in je verbruik via onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Toen mijn dochter vorig jaar verhuisde, was Next een goede optie. Er zat alleen nog geen slimme meter. Nu wel en nu is ze overgestapt naar Next. Ik ben gevolgd. Vriendelijke en kundige klantenservice, goede prijs en kunnen zien in de app war de goedkoopste tijden zijn, is erg handig
Beste Carolien, Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat NextEnergy een goede optie was voor jou en je dochter, en dat jullie tevreden zijn met onze dienstverlening. Bedankt voor jullie vertrouwen in NextEnergy! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam