Dik in orde zo en zo maandelijks over kunnen stappen, ook meerwaarde voor mij
Beste Henk, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
I have been a customer of NextEnergy for over a year and I have found it to be a very cost effective and convenient solution. The use of dynamic pricing and the ability to see the prices in the app helped me plan and manage my energy consumption well. The only reason I give 4.5 stars instead of 5 is because at the time I applied for the service, I had a 30 day wait time to get it started. However, I moved addresses later on and transferring my service to the new address was pretty much instant!
Beste Debdeep, Thank you for sharing your experience with NextEnergy! We're thrilled to hear that you've found our service to be cost-effective and convenient. And we're glad that our dynamic pricing and app features have helped you effectively manage your energy consumption. We appreciate your feedback and we apologize for the inconvenience of the initial 30-day wait time when you applied for our service. Kind regards, Ella NextEnergy ServiceTeam
zeer goed voor de manier zoals ik een energiebedrijf beoordeel. Goede tarieven en een app die goed doet wat ik verwacht.
Beste Wim, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening en dat we aan je verwachtingen voldoen. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Beste Eveline, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Loopt allemaal volgens afspraak
Beste Jos, Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat alles tot dusver volgens afspraak verloopt. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om je tevredenheid te behouden. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Good experience so far, not much to add
Dear Gonçalo, Thank you for sharing your feedback! We're glad to hear that you've had a good experience with us so far. Kind regards, Ella NextEnergy ServiceTeam
Tevreden tot nu toe
Beste Gonda, Bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het doet ons goed te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Handige app
Beste Sander, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en in het bijzonder met onze app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Goed geholpen, overzichtelijke app en goedkoper dan een vd grotere energieleveranciers
Beste Edouard, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de hulp die je hebt ontvangen, de overzichtelijke app en de prijzen die we bieden. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
NextEnergy werkt gemakkelijk en overzichtelijk en biedt goed inzicht in de geldende tarieven. Service is prima.
Beste Wim, Dank je wel voor het delen van je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je de ervaring met NextEnergy als gemakkelijk en overzichtelijk hebt ervaren, en dat je tevreden bent met het inzicht in de geldende tarieven. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Sinds kort klant en ben zeer tevreden
Beste Ilona, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad sinds je recent klant bent geworden! We streven er altijd naar om onze klanten goed van dienst te zijn en het doet ons enorm veel plezier om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Duidelijk inzicht in verbruik en kosten.
Beste Ad, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! We streven ernaar om onze klanten duidelijk inzicht te bieden in hun verbruik en kosten, dus het is fijn om te horen dat dit voor jou goed werkt. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Sinds januari klant is tot nu toe nog goed bevallen
Beste Fatima, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je ervaring tot nu toe goed is bevallen sinds je in januari klant bij ons bent geworden. We blijven ons inzetten om je te voorzien van uitstekende service en ondersteuning. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Duidelijke prijs clausules en handig inzicht in energieverbruik
Beste Dion, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je onze prijsclausules duidelijk vindt en dat ons inzicht in energieverbruik als handig ervaart. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Zeer goede ervaring
Beste Jaco, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik was zonder het te weten van het net afgesloten , dit was zeer onzorgvuldig maar is gelukkig nog net op tijd hersteld. Ik heb nu alleen geen volledige gegevens meer in mijn App Heb wel een nieuw aansluitnummer gekregen Graag info hoe de App weer te gebruiken Theo Brokelman
Beste Theo, Dank je wel voor het delen van je feedback, dat wordt enorm gewaardeerd. We hebben begrepen van onze collega's dat er inmiddels contact met je is opgenomen om weer in te kunnen loggen in de app en dat deze situatie inmiddels is opgelost! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Good
Beste Alessandro, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Beste Gerard, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Heel overzichtelijk en duidelijk.
Beste Dorien, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Beste Ralf, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen! We zijn blij dat we je een voordelig aanbod kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Heb nieuwbouwwoning gekocht. Ben nu nog aan het verbouwen en mid april aan het verhuizen. Vanaf dat moment komt de proef op de som; hoe veel wordt mn verbruik wanneer ik er woon en hoe verhoud zich dat (ook qua kosten) tov mn voorschot, andere aanbieders, etc.
Beste Daniel, Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met onze service. Bedankt voor je positieve feedback en veel succes met de verdere stappen in je nieuwbouwproject! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ben nog niet heel erg lang klant, maar heb van de overstap op een aan en afmeldbrief (afmeld brief van de vorige leverancier) niks gemerkt. Behalve de maandelijkse rekening.
Beste Kees, Dank je wel voor je positieve feedback. Wat geweldig om te horen dat de overstap naar ons soepel is verlopen en dat je al een verschil hebt opgemerkt in de kosten! We streven ernaar om het overstapproces zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten, en het doet ons goed te horen dat je geen problemen hebt ondervonden. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Heb mijn broer ook aangemeld en is intussen ook een klant van U
Beste M.N Jonker, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Bedankt voor het aanbevelen van ons aan je broer en voor het vertrouwen dat jullie beiden in ons stellen. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Nog niet lang genoeg klant om te oordelen over deze leverancier.
Beste Debora, Bedankt voor je eerlijke feedback! We begrijpen dat het wat tijd kost om een goed oordeel te vormen over een energieleverancier, vooral als je nog niet lang klant bent geweest. We hopen dat je positieve ervaringen blijft hebben met onze diensten naarmate de tijd verstrijkt. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Overzichtelijk met actuele get
Beste Bob, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring met NextEnergy! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam