NextEnergy biedt de mogelijkheid om op een makkelijke en toegankelijke manier inzicht te hebben in je verbruik. Ik ben veel goedkoper uit dan bij andere aanbieders sinds de prijsstijgingen
Beste Abderrahman, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy en dat je dankzij ons inzicht kunt hebben in je energieverbruik op een eenvoudige en toegankelijke manier. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Super energiemaatschappij en fijn dat je kunt zien elk uur hoeveel de energie kost. Zo kun je als je wilt hier rekening mee houden door dingen op het goedkoopste moment te doen. Maar dit hoeft natuurlijk niet!
Beste Renee, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met NextEnergy! Fijn om te horen dat je de functies in onze app waardeert. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Duidelijke en gebruiksvriendelijke app met dagprijzen.
Beste Claire, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en app. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Duidelijk en helder inzicht d.m.v. de app
Beste Rene, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
als goed
Beste Abdelkarim, Dank je wel voor het delen van je positiever ervaring met NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Handige energiebedrijf waarbij je je verbruik kan inzien
Beste Tolga, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Wat laat mijn energiecontract geregeld omdat ik over 4 dagen al de sleutel krijg van mijn nieuwe huis. Gelukkig was dit dezelfde middag nog geregeld na 1 mailtje
Beste Stefan, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat we je energiecontract zo snel konden regelen, vooral met de naderende deadline van de sleuteloverdracht voor je nieuwe huis. We staan altijd voor je klaar om te helpen en wensen je veel succes en geluk in je nieuwe huis! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
De medewerker was prettig en duidelijk in het gesprek dat ik met hem had. Ook de bereidheid om toch nog samen te kijken of alles goed was is een prettig ervaring
Beste Malika, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat je een prettig en duidelijk gesprek hebt gehad met onze medewerker! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Snel geholpen en vriendelijke service
Beste Lorenzo, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service bij NextEnergy. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
David bleef aan de lijn om me te helpen en zorgde er voor dat onze zorgen verholpen werden. Ook fijn dat hij ons gelijk terug belde toen de verbinding verbroken was. Goede spoedige hulp, ondanks we op vrijdag avond 10 minuten voor sluiting belde.
Beste Glyn, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat geweldig om te horen dat David je zo uitstekend heeft geholpen en ervoor heeft gezorgd dat jullie zorgen werden opgelost. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Peer heeft mij prima geholpen. Wij zijn net klant geworden en de app kreeg geen contact met de slimme meter. Binnen paar chats heen en weer is het opgelost. Prima service.
Beste Wijnand, Dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat goed om te horen dat Peer je naar tevredenheid heeft geholpen! Het is altijd geruststellend om te weten dat je bij een nieuwe serviceprovider kunt rekenen op efficiënte ondersteuning! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Idem
Beste Dam Cantineau, Dank voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service van onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik had hulp nodig met en afsluiten van een energiecontract, aangezien het bij een andere leverancier niet naar wens was verlopen. Ik ben zeer goed geholpen en tevreden met de snelle service.
Beste Melvin, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik heb een duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen
Beste Monique, Dank voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te horen dat je een duidelijk antwoord op je vraag hebt gekregen van ons serviceteam. We staan altijd voor u klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Ik heb NextEnergy al een tijdje prive. Bij de verhuizing van ons kantoor wegens de al goede ervaring ook zakelijk gekozen voor NextEnergy. Tijdens het aanmeldproces geweldig geholpen door de snelle support en ook na een contractwijziging achteraf binnen een kwartier een nieuw contract ontvangen zodat de volgende dag nog geleverd kon worden! Geweldig concept, geweldige mensen. Bedankt!
Beste Roy, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tijdens het aanmeldproces goed geholpen bent door ons serviceteam. Bedankt voor uw vertrouwen in ons concept en ons team! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Snelle duidelijke communicatie, snel opgelost.
Beste Mike, Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om onze communicatie snel en duidelijk te houden, en het is goed om te horen dat je tevreden bent met de geboden service. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Heeft mij naar tevredenheid geholpen. En aangepast waar ik om vroeg.
Beste Nico, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat we hebben kunnen voldoen aan je verzoeken. We zijn er altijd om te helpen en streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden. Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam
Klant sinds najaar 2022, goedkoop en geen gedoe
Beste Jochem, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je sinds het najaar van 2022 bij ons bent en tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Ella NextEnergy ServiceTeam