Tot nu tot een goede ervaring , en een goede en duidelijke app

Goed en een duidelijke app ,

keurig

keurig

Na mijn vraag te hebben uitgelegd had Ruben binnen enkele seconden de “zeer simpele” oplossing voor mij. Bedankt voor de goede service!

tot nu toe ben ik erg tevreden met Next Energy

erg vriendelijke mensen. Ik heb met ene Paul contact gehad. Het gesprek liep vlotjes hij begreep gelijk wat ik bedoelde.

Snel en goed

Snel en goed

Vraag was snel opgelost

Ik had nog geen account gegevens ontvangen. Was binnen een minuut geregeld.

Floris 10/10 service

Snel, via chat, doeltreffend en gewoon heel vriendelijk. Zo hoort het voor de generatie van tegenwoordig. Well done ;)

ik ben tevreden

Wij zijn tevreden over de dienstverlening en over hulp bij vragen.

heel goed

fijn, snelle reactie

Snel geholpen

ik werd snel en duidelijk geholpen door tim.

Qua ondersteuning prima helaas de inhoud iets minder.

Tim heeft mij keurig via de chat te woord gestaan. Helaas moest hij mij mededelen dat mijn standen voor de eindnota opnieuw opgevraagd moesten worden. Dit heeft Tim keurig voor mij uitgezocht en aan mij teruggekoppeld. Over Tim geen negatief woord. Wel vervelend dat alles nu weer langer duurt. Terwijl mij in een eerder gesprek al was doorgegeven dat ik twee week geleden de eindnota al zou ontvangen

Fijn gesprek

Snelle actie en probleem opgelost

Goede service en snel.

te snel met een antwoord

Mijn probleem werd te snel met een antwoord weg gezet

Goed geholpen met spoedaanvraag

Om afsluiting te voorkomen is mijn conteactaanvraag onbezet in spoed. Goede en vriendelijke service!

klantvriendelijke en geduldige medewerker

klantvriendelijke en geduldige medewerker

pretig geholpen

goed en zakelijk

Zeer behulpzaam en begripvol

Ik had mijn stukken niet op orde, maar zij nam de tij en ik voelde niet opgejaagd.

Ik ben al bijna 2 jaar een contente klant klant bij NEXTENERGY.

Het dynamische concept sprak me vanaf het begin aan: gewoon duidelijk vertellen wat je doet en waarom. Ik heb 5 broers en we maakten samsam onze keuzes tussen leveranciers, de anderen kozen voor ZONNEPLAN, ik alleen voor NEXTENERGIE. Allebei scoren heel stabiel. In het begin kreeg ik wel eens de kriebels van de vele negatieve recenties, maar ondertussen is het jullie gelukt het lek boven te krijgen. Maar ik bleef klant onder het motto: als je geschoren wordt, moet je stilzitten!! Echter nu ik las dat nieuwe klanten 180 euro bonus gaan incasseren, ik snap dit, maar het lijkt wel een uitnodiging voor bestaande klanten om ook naar zo'n bonus op zoek te gaan; (vgl. ziektekostenpremies)! Ik werkte voorheen bij een bedrijf dat deze policy de nek kostte. Mijn voorstel: verstrek je trouwe klant een eindejaarsgratificatie !!! Misschien ook een idee voor jullie personeel. Graag een reactie

Prima en effectief geholpen

Sofie heeft adequaat mijn vragen beantwoord en mij voorzien van info om mijn probleem op te lossen.

Zeer vriendelijk en heel goed geholpen.

Sophie was heel aardig en begripvol, heeft me zeer goed geholpen. Ze heeft ook een suggestie gedaan voor mijn vorige energieleverancier en dat heeft mij ook zeer goed geholpen.

Heel snel geholpen

Snel en goed geholpen

Zeer positief

Snel en effectief

In 1 chat door 2 support agenten geholpen met de beëindiging van mijn ene contract en aanvraag van mijn nieuwe contract. Direct met bevestiging op mail. Uitstekende service!

Goed en duidelijk

Wist wat ik bedoelde en gaf de juiste informatie

Europalaan 93

3526 KP Utrecht