Ze reageert snel, netjes en vriendelijk!
Beste BM Lemmens, Dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat we je snel en vriendelijk hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Zeer klantvriendelijk en meedenkende medewerker. Daar mag je trots op zijn.
Beste Kees, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze klantvriendelijke en meedenkende collega's. We zijn zeker trots op ons team en waarderen je feedback enorm. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Snelle reactie
Beste Thijs, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat we je snel van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
snel geholpen
Beste Femke, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Very good assistance, nice to talk to, had very good explanations whenever i asked a question. Everything was clear and what i had to do, was done.
Dear Anna, Thank you for your positive feedback! We're thrilled to hear that you received clear explanations and that everything was easy to follow. Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Klantenservice via chat is goed op orde.
Beste Quinten, Dank je wel voor het delen van je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
vandaag 27 november een spoedregistratie aangevraagd voor start contract per 2 december. Is letterlijk in een paar minuten geregeld, heel fijn.
Beste Florine, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat we je zo snel hebben kunnen helpen bij het aanmelden van je spoedregistratie. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Goede ervaring en altijd snel geholpen
Beste Maja, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Is oké
Beste Rinaldo, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat Jasper je goed heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Excellent job, within time my request was fulfilled
Dear Anburaja, Thank you for sharing positive experience! Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
We hebben nooit problemen gehad met de stroom die geleverd werd door NextEnergy. Ik heb ons abbonement opgezegd via de chatfunctie op de site. Dit was binnen 5 minuten geregeld en ik kreeg direct een bevestiging via de mail. Top!
Beste Majka, Dank je wel voor het delen van je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat zowel de levering van stroom als het opzeggen van het abonnement soepel en snel is verlopen. Mocht je in de toekomst weer gebruik willen maken van onze diensten, dan ben je uiteraard van harte welkom! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Aanmelding via Independer en contract ging vlot, maar omdat ik nog een voorschot nota kreeg van mijn oude leverancier vertrouwde ik het niet. Omdat de overgang in het weekend viel, even gewacht of het maandag werd opgelost. Geen reactie en App werd ook niet geactiveerd. Toen de volgende dag via de chat contact opgenomen, daar reageerde men redelijk snel op. Storing in het systeem, wel vreemd dat men niet goed controleert, dat nieuwe klanten correct zijn overgeschreven. Door deze fout kreeg ik ook afschrijving van mijn oude leverancier, die heb ik wel zelf gestorneerd en kreeg aanmaningen, hierover gebeld en toen werd het opgelost en kreeg vlot de eindafrekening. Uiteindelijk 6 dagen later dan de planning alles geregeld. App werkt goed, echter aan 1 dingetje irriteer ik mij aan. Het stroombedrag van verbruik is het gesaldeerde bedrag, wat op de zelfde regelhoogte staat van het verbruik in Kwh niet-gesaldeerd is, dat geeft verwarring. Kwam hierachter na de uur-berekening te maken. Wordt ook nergens vermeldt (tenminste niet gevonden door mij), dus kosten en verbruik en teruglevering presentatie zou wat netter kunnen. Voor de rest moet ik nog afwachten of de verwachte lagere kosten gehaald gaan worden. Ondanks alles heb ik verder wel vertrouwen in Dynamische contracten. En anders kan je gewoon weer snel binnen een maandoverstappen naar een vast contract.
Beste Dick, Bedankt voor uw uitgebreide feedback en beoordeling. We begrijpen dat de overgang niet helemaal vlekkeloos is verlopen, en we waarderen het dat je de tijd neemt om uw ervaring te delen. Fijn dat ons team via de chat snel kon reageren en dat het uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Wat betreft de presentatie van de verbruiks- en teruglevergegevens in de app: we begrijpen dat dit verwarring kan veroorzaken. Voor teruggeleverde energie wordt op dit moment inderdaad geen specifiek bedrag weergegeven. Dit komt doordat de energiebelasting pas op jaarbasis wordt verrekend, waarbij de energiebelasting van het verbruik en teruglevering tegen elkaar worden weggestreept. We nemen uw suggestie mee om dit beter te verduidelijken in de app, zodat het gebruik overzichtelijker wordt. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Eerst via de AI alle gegevens invoeren en vervolgens een echte persoon aan de lijn. De vraag nog even gecheckt en opgelost. Toppers!
Beste Jacobus, Dank je wel voor het delen van je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Goede communicatie en snelle reactie voor een spoedaanmelding. Nu nog hopen op een goede ervaring met Next Energy komende tijd.
Beste Julian, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat de spoedaanmelding goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Beste M., Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
iets te lange wachttijd aan de telefoon maar daarna goed geholpen
Beste Henk, Bedankt voor je feedback! Fijn dat je snel en duidelijk geholpen bent. Onze excuses voor de langere wachttijd aan de telefoon, we proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Beste Marcel, Dank je wel voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Net een contract
Beste A.J, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Goed geholpen, netjes , beleefd, en geduldig
Beste Ton, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Heel netjes en vriendelijk te woord gestaan en heel erg snel was alles geregeld! Goed geïnformeerd over alle mogelijkheden.
Beste Alessandra, Bedankt voor je complimenten! Wat fijn om te horen dat je zo snel en vriendelijk geholpen bent en goed geïnformeerd bent over alle mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Rustig gesprek hij had alle tijd voor mij
Beste Rita, Dank je wel voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Het is een prettig, deskundig gesprek geweest. ik ben heel goed geholpen
Beste MRK Garibova, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! En wat fijn om te horen dat een van onze collega's je naar tevredenheid heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Na 1 maand lijkt het prima
Beste Rik, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Prima bedrijf tot nu toe. Pas 1 maand klant en ze sturen al deze review uitnodiging zou eigenlijk pas na 1 jaar moeten na een afrekening.
Beste Bart, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met de service van NextEnergy. We begrijpen je punt over de timing van de review-uitnodiging. Je mening is voor ons waardevol, en we nemen je suggestie mee om dit in de toekomst beter af te stemmen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Kan niet zien wat wij terug leveren
Beste Kees, Dank je wel voor het delen van je ervaring! Als je contact opneemt met onze klantenservice, kijken we graag samen met je naar de teruglevering. Je kunt ons telefonisch bereiken via [030 203 5800]. Geef je de voorkeur aan digitaal contact, dan kun je onze live chat op de website gebruiken of ons een e-mail sturen via [email protected] Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam