vriendelijk
Beste Jakov, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Het regelen van een energie contract kan vaak tijdrovend en stress opleveren. Lange wachttijden, trage communicatie. Maar niet bij NextEnergy, door Madelief zijn we fantastisch geholpen en heel fijn hoe vlot alles geregeld kon worden. Dankjewel hiervoor :-)
Beste Carmen, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat Madelief je zo goed en snel heeft kunnen helpen met het regelen van je energiecontract. Bedankt voor je waardering, en als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
All clear and clear information
Dear Pjotr, Thank you for sharing your positive experience! We're glad our service team provided you with clear information. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Zeer adequaat en snel geholpen
Beste Mark, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te horen dat ons service team je snel en adequaat heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Goed geholpen
Beste Ernst, Dank je wel voor het delen van je feedback! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Een top ervaring! Zeer tevreden!
Beste Amorzinha, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Beste de Vries, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
duidelijke emails app makkelijk te lezen alleen is gasprijs hoog
Beste Peggy, Dank voor het delen van je feedback! We begrijpen je bezorgdheid over de gasprijs en blijven werken aan het bieden van de best mogelijke tarieven. Als je vragen hebt over je factuur of andere zaken, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Beste Michel, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ben heel erg goed geholpen
Beste Bianca, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Makkelijke overstap na duidelijke uitleg van het contract. Goed inzicht door app wanneer de prijs voor electra het goedkoopst is. Geen idiote boeteclausules
Beste Ton, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je zeer tevreden bent met de makkelijke overstap en de duidelijke uitleg van het contract. Het is goed om te weten dat de app je helpt om het beste moment voor voordelige elektriciteit te kiezen! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Goedkoop in gas
Beste Savannah, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik ben pas klant. Maar tot nu tevreden.
Beste Dieter, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent met onze service en prijzen. We zijn blij dat je als nieuwe klant al een goede ervaring hebt! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Heb geen ervaring ben overgestapt
Beste Jan, Bedankt voor je reactie. We begrijpen dat je geen ervaring hebt gehad omdat je bent overgestapt. Als je in de toekomst vragen hebt of overweegt om terug te komen, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Zeer goede uitleg en alles goed geregeld!!
Beste Ursula, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Duidelijk en transparant Heel tevreden
Beste Ria, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik wacht af wat de toekomst brengt
Beste Bertie, Bedankt voor het delen van je review. We begrijpen dat je nog maar kort lid bent en afwacht wat de toekomst brengt. We hopen dat je tevreden zult zijn met onze service en staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of ondersteuning die je nodig hebt. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik ben heel erg tevreden met nextenergy want ze zijn heel duidelijk en klantvriendelijk
Beste Adil, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Zijn zeer tevreden goede en duidelijke uitleg gekregen en een nette maandelijkse prijs
Beste Yvette, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
pefect alles simpel goedkoop
Relevante antwoorden
Duidelijkheid, deskundigheid en behulpzaam
Beste Pim, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik ben heel goed geholpen door zowel Hidde als Erik. Alles was super snel en makkelijk geregeld en er is goed met me mee gedacht.
Beste Sjoukje, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent. We zullen je positieve woorden doorgeven aan Hidde en Erik! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
In mijn nieuwe huis is geen slimme meter. Waardoor erg geen dynamisch contract kan worden afgesloten. Geadviseerd eerst elders een vast contract af toesluiten. Tot er een slimme meter is geplaatst na de verbouwing
Beste Frank, Bedankt voor je review! We begrijpen dat het ontbreken van een slimme meter een uitdaging kan zijn bij het afsluiten van een dynamisch contract. Het is een goed advies om voorlopig een vast contract af te sluiten totdat de slimme meter na de verbouwing is geplaatst. We staan klaar om je verder te helpen zodra je situatie verandert. Succes met de verbouwing! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Was goed geholpen. Erg behulpzaam en vriendelijk gesprek.
Beste Marcus, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Heel fijn om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent door onze collega's van de service desk. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam