Door drukte vergeten energie aan te sluiten, na een belletje met de klantenservice binnen 1 dag kunnen regelen, heel fijn.
Beste Tim, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat onze klantenservice je snel en vriendelijk heeft kunnen helpen. Het is fijn dat je energie binnen één dag geregeld was met een spoedaanmelding! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
ik had geen betere gesprekspartner(David) kunnen treffen. Zeer aangenaam en correct
Beste Jaap, Dank je wel voor je positieve review! Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met David. We zullen je complimenten zeker aan hem doorgeven. Nogmaals bedankt voor je feedback en het vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Medewerker van klantenservice gevraagd of ik bij verlenging van 1 jaar klant te zijn geweest weer € 100,00 premie kon krijgen. Hij moest navragen bij collega. Al snel kwam hij terug met mededeling dat het in orde is. Ik krijg, als ik klant blijf, weer € 100,00. Daar ben ik heel blij mee. Ook omdat ik NextEnergy een prima bedrijf vind. De app is heel goed en de prijzen voor stroom en gas zijn steeds aantrekkelijker dan elders.
Beste Elly, Bedankt voor je positieve review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en dat onze medewerker je snel en effectief heeft kunnen helpen. We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om klant te blijven en dat je de € 100,00 premie kunt ontvangen. We waarderen je loyaliteit en zijn blij om te horen dat je onze app en prijzen waardeert. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Sophie was super helpful and very clear. Great experience which makes me want to stay a customer even more!
Dear Malvina, Thank you so much for your feedback! We're thrilled to hear that Sophie provided helpful and clear assistance. It's wonderful to know that you had a great experience with us, and we appreciate your loyalty as a customer. Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Wonderful service, changed my contract in less than 5 min! :)
Dear Rouhollah, Thank you for your fantastic feedback! We're thrilled to hear that you experienced wonderful service and that your contract was swiftly changed in less than 5 minutes. Your satisfaction is our priority, and we're here to provide efficient service whenever you need it. Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Op 8 juli via chat mijn voorschotbedrag verlaagd. Medewerker Fleur was zeer behulpzaam en snel. (Duidelijk geen robot: te zien aan taalfoutje)
Beste F.M.C, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat Fleur je snel heeft kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Next Enery customer service is really good, I will recommend to all my friends
Dear Hermant, Thank you so much for your feedback! We're delighted to hear that you find NextEnergy's customer service to be excellent. Your recommendation means a lot to us, and we appreciate your trust in us. Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Goed geholpen
Beste Ronald, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Beste Florine, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
3 verschillende vragen gesteld en meteen opgelost tijdens het gesprek. Dank hiervoor!
Beste Peter, Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij te horen dat je kundig en vriendelijk geholpen bent. Het is goed om te weten dat de drie verschillende vragen direct tijdens het gesprek zijn opgelost. Klanttevredenheid is voor ons van groot belang en we stellen je waardering zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Bij het bellen met de klantenservice was er een wachtrij, dus ik heb voor de optie terugbellen gekozen. Dat werd binnen 10 minuten gedaan, er is goed geluisterd, telefonisch uitleg gegeven aan ons en via een mail-instructie hebben we een vlotte afhandeling gekregen. Sophie heeft ons prima geholpen, we waren zelf al klant bij Next Energy, onze dochter nu ook! Helemaal top.
Beste Richard, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Heel fijn om te horen dat je vraag over de snelle startdatum vlot is afgehandeld. Het is goed te weten dat je binnen 10 minuten bent teruggebeld en dat Sophie jullie uitstekend heeft geholpen. We waarderen je loyaliteit als klant en zijn verheugd dat je dochter nu ook klant is geworden bij NextEnergy. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Telefonisch contact gehad. Dezelfde dag nog geregeld!
Beste Lianne, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Telefonisch en via de email heel snel geholpen met een nieuw contract. Top service!
Beste Alia, Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat je snel en goed geholpen bent met het afsluiten van een nieuw contract, zowel telefonisch als via e-mail. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik belde met de klantenservice over mijn incorrecte termijnbedrag. Dit is door de collega aan de lijn direct aangepast. Vanuit daar nogmaals contact gehad om mijn opleverdatum voor stroom en gas aan te passen. Madelief pakte dit snel op en dit is dan ook in een mum van tijd geregeld. Ook kon ik achteraf nog gebruik maken van de vriendenactie thv €50, altijd fijn!
Beste Hanane, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle en deskundige hulp die je hebt ontvangen. Goed om te horen dat onze collega het incorrecte termijnbedrag direct heeft kunnen aanpassen en dat Madelief snel de startdatum voor stroom en gas heeft aangepast. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Top, geen kritiek.
Beste Jorieke, Dank je wel voor het delen van je positieve review! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Na een valse start op de Chat box heeft Sophie mijn actie goed opgepakt en snel afgehandeld.
Beste Jan, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat Sophie je actie goed heeft opgepakt en snel heeft afgehandeld na de valse start in de chat. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Heel goed geholpen
Beste I.J., Dank je wel voor het delen van je positieve review! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen! Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Prima en snel geholpen, heel adequaat
Beste Roelof, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je prima en snel geholpen bent en dat onze service als heel adequaat ervaren is. We staan altijd klaar om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Spoed aansluiting erg snel en voortreffelijk geregeld
Beste Jeanne, Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je de spoedaansluiting als erg snel en voortreffelijk geregeld hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Toen ik Thomas eenmaal aan de chat had was binnen 10 sec mijn rekeningnummer gewijzigd. Geen woord teveel. Die man snapt het. Nu alleen nog online IBAN zelf wijzigbaar maken en/of de robot skippen die altijd weer een domme vraag stelt. Maar daar kan Thomas niks aan doen. Oh trouwens de vraag (kennelijk een nooit gestelde vraag) kwam niet voor in de FAQ, die ik allemaal moest doorlezen om daar achter te komen. In het Engels. Oh trouwens vertaal even die FAQ (in de app) Je levert aan een Nederlander, dus spreek je Nederlands. Dat zijn de kosten niet
Beste Chris, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat Thomas je zo snel heeft kunnen helpen met het wijzigen van je rekeningnummer. We waarderen je suggesties over het zelf online kunnen wijzigen van het IBAN en het verbeteren van de FAQ en de chatbot. Jouwfeedback helpt ons onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
I like to thank to Bodean and to whole NextEnergy crew for the easiest switch of address. Absolutely 0 stress, 100% customer oriented approach. Very little effort needed and blazingly fast approvals. I knew I was lucky to be your customer since few months into the first contract back in 2022. I try to recommend NextEnergy to everyone, but they are still afraid of dynamic rates, even when I show them the app and my history. I will try to do a better job. Especially after our seamless experience during movement to the new house.
Dear Ryszard, Thank you for your wonderful feedback! We are delighted to hear that your address switch was the easiest you've ever experienced. Special thanks to Bodean and the entire NextEnergy team for making the process stress-free and customer-oriented. It's great to know that our fast approvals and minimal effort requirements have left such a positive impression. We appreciate your efforts in recommending NextEnergy to others. Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
David solved our issue very quickly and clear
Dear Olga, Thank you for your excellent review! We are pleased to hear that David solved your issue quickly and clearly. Best regards, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Ik had een eenvoudige vraag en daar kwam snel een antwoord op. Prima geregeld de chat van NextEnergy
Beste R.J., Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je snel en makkelijk antwoord hebt gekregen op je vraag. Het is goed om te weten dat je tevreden bent met onze chatservice. We streven er altijd naar om onze klanten zo efficiënt mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Mooi snel geholpen en goed geadviseerd. 6 sterren gegeven;-)
Beste Cor, Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij om te horen dat je snel geholpen bent en goed advies hebt ontvangen. 6 sterren, wat een eer! ;) We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam
Had een vraag over de inlog via de ap. Wat heel prettig was is dat Fleur bleef wachten om te kijken of het gelukt was. Toen dit niet lukte, Kwam ze meteen met een andere oplossing. Nauwelijks wachttijd dat is erg prettig!!
Beste Jenny, Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je snel antwoord en een snelle oplossing hebt gekregen via de chat. We zijn blij dat Fleur je goed heeft kunnen helpen en dat ze bleef wachten om te kijken of het gelukt was. We streven er altijd naar om minimale wachttijden te hebben en zijn blij dat je dit als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Lauren NextEnergy ServiceTeam