Erg veel ´nep´-profielen voor entertainment.

Het is een goedkope truc.

Gewoon goed

gewoon goed voor singels jammer voor gehuwden

Goeie structuur

Het is zoals jullie voorstellen en overzichtelijk

heel goed voor singels

Is heel goed voor singels maar mannen in scheiding hebben geen kans

voldoende aanbod

Voldoende aanbod maar niet mijn ding.

niet serieus

1. Er wordt in geen enkel opzicht rekening gehouden met je zoekopdracht. 2. Bijna al de profielen zijn fiktief. Ik verstuurde 17 berichten en kreeg 3 reacties !! 3. Veel profielen zijn reeds verschillende maanden niet meer online geweest

Te duur

De niet bemiddelde mensen vallen er weer tussen uit .

Kan de helft profiel niet invullen

Kan de helft profiel niet invullen

Tevreden

Duidelijke website

Voor photo

Tot nu geen wrijving

Tot nu geen wrijving

Niet slecht

Doen goed controle op ongewenste personen die leiden naar misbruik

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heb via deze weg een partner gevonden

spijtig dat ze sommige foto's waarop niets is te zien verwijderen. Zelf woorden uit teksten .

Geen mening

Niet erg tevreden van service. Heb al verschillende mails gestuurd dat ik niet meer kan inloggen en nooit antw of oplossing

gaat wel hoor

ik heb wel het idee dat er wat nep contacten op staan, jammer

Hoe ouder, hoe moeilijker

Als je matches voorstelt dan moeten dat ook matches zijn die beantwoorden aan de vraag. Geen profielen die met x-en zijn afgevinkt. 1

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De matchen zijn soms goed

Er zouden meer keuzes moeten zijn bij interesses. Zoals alle verschillende sporten, muziek, cabaret, toneel, festival, enz.....

Niet echt tevreden

Er wordt te weinig geselecteerd op de ingebrachte criteria. Als niet betalend lid kan je soms helemaal geen bericht sturen en ze zeggen dan wel max 3 berichten. Klopt niet

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik iemand leren kennen langs deze weg

Positieve ervaring

Ben even niet betalend lid geweest en in die korte tijd toch wel fijne mensen tegengekomen online. Daar er iemand van in de buurt contact gezocht heeft via de site en we willen kijken of het eventueel verder kan heb ik mijn profiel verwijderd. Wie weet, misschien tot binnenkort ;)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prima, duidelijk, geen tussen de lijntjes gefoe

uitstekend

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De site is te beperkt in aanbod.

Als ik mijn lidmaatschap bekijk over 6 maanden, dan blijkt dat ik nog steeds dezelfde mensen van in het begin tegenkom. Er is amper een instroom van nieuwe mensen.

Toch veel nep kerels

Reeds met 5 mannen gechat die voor de VN werkte in het buitenland. Ze waren chirurg. Maar meer gerichte vragen en ze haakte af, toch maar raar.

Redelijk

Correct, gebruiksvriendelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Waarom mag ze het niet zien Prinses 62 jaar !!!!

Waarom mag Prinses 62 jaar Oostende mijn Profiel niet bezichten????

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

+31 850 6533204

Over Vijftigplusdating.be

Vijftigplusdating.be is in 2009 opgestart en heeft sindsdien talloze leden geholpen bij het vinden van een passende partner/ relatie. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde datingsites voor 50-plussers in Nederland en België.