Ik vind 60+ erg duur!!!!! ook al heb je de afstand ingevuld krijg je toch matches van verder weg.
Jammer dat je nog geen matches hebt! Soms kan het even duren voordat je de juiste persoon tegenkomt. Over de afstand: we tonen een mix van matches, zodat je niemand misloopt, die goed bij je zou kunnen passen. En ja, kwaliteit heeft een prijs, maar die investering kan een mooie relatie opleveren. Misschien helpt het om je profiel aan te passen of actiever berichten te sturen?
Als je niet zo technisch bent, is 60Dating.com nog steeds supermakkelijk te gebruiken. Alles wijst zichzelf en ik vond de mensen hier erg vriendelijk. Ik ben blij dat ik me heb aangemeld.
Wat fijn om te horen! We doen ons best om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat iedereen – ook zonder technische ervaring – makkelijk kan daten. Dank je voor je positieve woorden en veel plezier op 60Dating.com!
Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven. Via 60Dating.com heb ik mijn huidige partner leren kennen. We hebben veel gemeen en genieten volop van onze tijd samen. Een geweldige site voor serieuze zoekers!
Wat een fantastisch succesverhaal! Geweldig om te horen dat jullie elkaar via 60Dating.com hebben gevonden en zoveel geluk samen delen. Dank je wel voor het delen van je ervaring, en we wensen jullie nog heel veel mooie momenten samen!
Betaald geen confirmation , niksgehorde de heel maand, ikvraag voor vrouwen, en ik krijg alleen fotosvan mannen. Graag geld terug, waardeloos, weg gehoorde geld.
ik was een beetje moe van algemene datingsites waar iedereen zo jong lijkt. 60Dating.com biedt precies wat ik zocht: een plek waar ik mensen ontmoet die mijn levensfase begrijpen. Heel tevreden!
Wat fijn om te lezen dat je 60Dating.com hebt gevonden! Het is geweldig dat je een plek hebt gevonden waar je je op je gemak voelt en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Iedereen verdient een fijne ervaring in het datinglandschap en het lijkt erop dat je die hier hebt gevonden. Veel plezier met het ontdekken van nieuwe connecties!
Hoewel ik nog geen vaste relatie heb gevonden, heb ik via 60Dating.com wel ontzettend fijne mensen ontmoet. Het voelt fijn om met gelijkgestemden te praten. Zeker de moeite waard!
Wat geweldig om te lezen dat je mooie ontmoetingen hebt gehad! Het is fijn dat je gelijkgestemden hebt ontmoet en waardevolle gesprekken hebt kunnen voeren. Soms is het proces zelf al heel bijzonder! Blijf openstaan voor nieuwe connecties; wie weet wat de toekomst brengt. Veel plezier verder!
Ik heb op 60Dating.com veel leuke gesprekken gehad. Mensen zijn hier serieus op zoek naar een partner, maar het blijft ook gezellig en laagdrempelig. Ik heb hier mijn partner ontmoet, en daar ben ik de site erg dankbaar voor.
Wat geweldig om te lezen dat je je partner hebt gevonden op 60Dating! Mooi ook dat je de balans tussen serieus en gezellig waardeert. We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad. Veel geluk samen!
Wat een fijne datingsite! Het is heel makkelijk om met anderen in contact te komen. De chatfunctie werkt goed en de zoekopties zijn duidelijk. Inmiddels heb ik leuke dates gehad en wie weet wat er nog komt.
Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt met ons platform! Mooi dat je leuke dates hebt gehad en dat de functies goed werken voor jou. Blijf openstaan voor wat de toekomst brengt. Veel plezier en succes met het ontdekken van meer leuke ontmoetingen!
Ik had nooit gedacht dat ik op mijn leeftijd weer verliefd zou worden. Dankzij 60Dating.com ben ik een geweldige vrouw tegengekomen. De site voelt veilig en het is fijn dat iedereen op dezelfde leeftijd zit. Topervaring!
Wat een prachtig verhaal! Het is geweldig om te lezen dat je de liefde hebt gevonden op 60Dating. We zijn blij dat je je veilig voelt en genoten hebt van deze ervaring. Blijf deze bijzondere connectie koesteren en heel veel geluk samen!
Ik was sceptisch over online daten, maar 60Dating.com heeft mijn leven veranderd. Binnen een paar weken ontmoette ik een geweldige man die echt bij mij past. De site is makkelijk in gebruik en de profielen zijn betrouwbaar. Echt een aanrader!
Wat goed om te lezen dat je de ware hebt gevonden op 60Dating! Fijn dat je eerst sceptisch was, maar nu zo’n positieve ervaring hebt. Dat laat zien dat online daten ook mooie verrassingen kan brengen! Bedankt voor het delen van je ervaring; dit zal anderen aanmoedigen om ook de sprong te wagen. Geniet van je nieuwe liefde!
Het aanbod Gay mannen in mijn leeftijdsgroep te weinig. Voor anderen misschien wel voldoende mogelijkheden.
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het aanbod soms beperkt kan zijn. We blijven ons platform verbeteren en uitbreiden. Misschien is het een goed idee om regelmatig terug te kijken? We hopen dat je in de toekomst betere opties zult vinden!
Ik had een probleem met inloggen, maar de klantenservice loste dit meteen op. Geweldig team!
Super om te horen dat zij je zo snel hebben geholpen! Ons team doet er alles aan om je ervaring soepel te laten verlopen. Geniet van het daten en laat het ons gerust weten als je nog meer hulp nodig hebt!
Ik kan het bijna niet geloven, maar ik heb mijn partner hier gevonden! Klantenservice verdient ook een pluim voor hun snelle hulp.
Gefeliciteerd met het vinden van je partner op 60dating! We zijn ontzettend blij voor jullie beiden en het doet ons goed te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. Wij wensen jullie een prachtige toekomst samen. Mocht je ooit nog vragen of advies nodig hebben, dan staan we voor je klaar!
Ook deze datingsite is niets beter of slechter als een ander datingsite.
Bedankt voor het delen van je mening. Ons doel is waardevol te zijn voor onze gebruikers. Als je ideeën of wensen hebt, die jouw ervaring kunnen verbeteren, laat het ons dan zeker weten. We staan altijd open voor suggesties om 60dating te onderscheiden van de rest!
Alles werkt naar behoren en de profielen lijken echt. Klantenservice heeft me goed geholpen met een profielvraag.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met 60dating! Fijn dat alles goed werkt en de echtheid van profielen wordt gewaardeerd. We zijn blij dat we je konden helpen met je profielvraag. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, we zijn er om te helpen. Veel datingplezier!
Ik heb nog geen matches gevonden, maar de site werkt prima. Klantenservice is erg behulpzaam en geeft goede suggesties.
Bedankt voor je feedback. Het kan soms even duren voordat je de juiste match vindt, maar het is goed om te lezen dat de website goed werkt en dat je tevreden bent over onze klantenservice. Blijf de suggesties toepassen en sta open voor nieuwe contacten. We duimen voor je en hopen dat je spoedig succes hebt op 60dating!
Ik ben al bij verschillende datingsites geweest, maar dit is veruit de beste. Klantenservice is vriendelijk, professioneel en snel.
Leuk om te horen dat 60dating een goede ervaring voor je is geweest! We streven ernaar om onze leden de beste service te bieden, dus jouw complimenten aan de klantenservice betekenen veel voor ons. Dankjewel voor het delen!
Ik ben pas een week lid, maar heb al leuke gesprekken gehad. Klantenservice was super snel toen ik een vraag had.
Dat klinkt als een veelbelovend begin! Leuk om te horen dat je al goede gesprekken hebt kunnen voeren in slechts een week tijd. Fijn ook dat onze klantenservice je snel kon helpen. We hopen dat je mooie nieuwe verbindingen blijft maken op 60dating!
Het voelt alsof je hier echt mensen treft die serieus op zoek zijn. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
Hartelijk dank voor je positieve woorden! Het doet ons goed te weten dat je de serieuze sfeer op 60dating.com waardeert en tevreden bent over onze klantenservice. We hopen dat je blijft genieten van de ervaring. Veel succes en plezier in je verdere zoektocht!
Wat een fijne ervaring! De matches zijn serieus en klantenservice reageerde snel toen ik een technische vraag had.
Fijn dat de matches aan je verwachtingen voldoen en dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen met je technische vraag. Mocht je weer assistentie nodig hebben, we staan altijd klaar! Geniet van je tijd op onze datingsite.
De site biedt veel functies om contact te leggen. Klantenservice gaf me goede tips om mijn profiel aantrekkelijker te maken.
Fijn dat je de functies op 60dating waardeert en je tevreden bent over de ondersteuning van onze klantenservice. We zijn er om jouw online datingervaring zo succesvol mogelijk te maken. Maak gebruik van de tips en wie weet wie je zult ontmoeten! Veel datingplezier!
Ik had een foutje gemaakt in mijn profiel en de klantenservice loste het probleem in no-time op. Heel fijn!
Wat goed om te horen dat je ervaring met onze klantenservice positief was en dat je probleem snel is opgelost! Als je in de toekomst nog vragen of ondersteuning nodig hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier verder op 60dating!
Er zitten veel leuke profielen op de site. Ik waardeer ook hoe snel de klantenservice reageert als je een probleem hebt.
Super om te lezen dat je tevreden bent over de matches en de profielen op 60dating! Wij zijn blij dat onze klantenservice aan je verwachtingen voldoet en snel heeft kunnen helpen. Mocht je weer hulp nodig hebben, we staan altijd voor je klaar!
Ik heb een aantal fysieke beperkingen die ik niet kon matchen met mogelijke partners. Er blijken toch nog vele senioren te zijn die een lachend en fysiek hun leven willen delen. Ik heb me vergist in mijn mogelijkheden.
Wat fijn dat je positief verrast bent! Het is goed om te zien dat er veel senioren zijn, die met een glimlach en begrip door het leven gaan, ongeacht fysieke beperkingen. We hopen dat je een bijzondere connectie zult vinden op 60dating. Jouw match is er ongetwijfeld! Veel succes en plezier met het vinden van jouw partner.
Mijn half jaar op deze site was het geld meer dan waard, en ik kan anderen het ook aanraden.
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken. Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!