Ik heb er niet gevonden wat ik zocht.

Het aanbod Gay mannen in mijn leeftijdsgroep te weinig. Voor anderen misschien wel voldoende mogelijkheden.

Perfect geholpen!

Ik had een probleem met inloggen, maar de klantenservice loste dit meteen op. Geweldig team!

Mijn liefde gevonden

Ik kan het bijna niet geloven, maar ik heb mijn partner hier gevonden! Klantenservice verdient ook een pluim voor hun snelle hulp.

Net als elke datingsite.

Ook deze datingsite is niets beter of slechter als een ander datingsite.

Betrouwbare site

Alles werkt naar behoren en de profielen lijken echt. Klantenservice heeft me goed geholpen met een profielvraag.

Nog geen succes

Ik heb nog geen matches gevonden, maar de site werkt prima. Klantenservice is erg behulpzaam en geeft goede suggesties.

Beste ervaring ooit

Ik ben al bij verschillende datingsites geweest, maar dit is veruit de beste. Klantenservice is vriendelijk, professioneel en snel.

Goed begin

Ik ben pas een week lid, maar heb al leuke gesprekken gehad. Klantenservice was super snel toen ik een vraag had.

Serieus publiek

Het voelt alsof je hier echt mensen treft die serieus op zoek zijn. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Heel tevreden

Wat een fijne ervaring! De matches zijn serieus en klantenservice reageerde snel toen ik een technische vraag had.

Veel mogelijkheden

De site biedt veel functies om contact te leggen. Klantenservice gaf me goede tips om mijn profiel aantrekkelijker te maken.

Probleemloos geholpen

Ik had een foutje gemaakt in mijn profiel en de klantenservice loste het probleem in no-time op. Heel fijn!

Goede matches

Er zitten veel leuke profielen op de site. Ik waardeer ook hoe snel de klantenservice reageert als je een probleem hebt.

Een hele verrassing was het te ontdekking dat ik niet de enige senior ben die nog een partner zoekt.

Ik heb een aantal fysieke beperkingen die ik niet kon matchen met mogelijke partners. Er blijken toch nog vele senioren te zijn die een lachend en fysiek hun leven willen delen. Ik heb me vergist in mijn mogelijkheden.

Helemaal in orde

Mijn half jaar op deze site was het geld meer dan waard, en ik kan anderen het ook aanraden.

Afwachten

Ik weet nooit zeker of ik echt ergens kom met de mannen die matchen, site is overigens prima.

Interessante mannen ontmoet

Ik heb interessante mannen ontmoet, maar tot nu toe is er nog niets serieus uitgekomen. Het grappige is dat ik soms profielen krijg van buiten mijn gewenste regio. Ik blijf nog even op de site en kijk wat er gebeurt!

Goede klantenservice

De klantenservice reageerde snel op het nep profiel dat ik ontdekte, deze was daarna niet meer zichtbaar op.

Aanrader

We raden beiden online daten aan. Het heeft ons leven veranderd.

Redelijk

Veel keuze, maar de kwaliteit van sommige mannen is twijfelachtig. Je moet gewoon voorzichtig zijn en je realiseren dat er gevaren zijn bij elke datingsite. Verder goede site.

Perfect geregeld

Perfecte site om een gelijkgestemde partner te vinden.

Het loopt zoals een datingsite moet werken.

Correct en goed verzorgd

Mijn ervaring, met 60dating zijn qua de site goed, Het enige minpunt zijn de deelnemers, je doet je best om toenadering te zoeken zoals het hoort. Maar 7 van de tien lezen je bericht niet en dat is frusterend. Die 3 die hem wel lezen is er 1 bij die zegt dankjewel geen interesse keurig.. En 2 die dat fatsoen niet opbrengen, maar die je profiel wel hebben gelezen. Maar dat valt buiten 60dating dat ben ik tevreden over. Groet Arnold

Moeilijke site om mee om te gaan.

Ik begrijp niet waarom bepaalde foto's afgekeurd worden.Kan dat ook zijn omdat ze misschien te donker zijn?

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

+31 850 6533204

Over nl.60dating.com

Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken. Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!