veel fake profielen

Heel veel fake profielen en veel te duur voor de geleverde diensten, weinig keuze mogelijkheden om te zoeken, bijna geen. Erg slecht

Ik vind het niet correct dat daarvoor betaald moet worden

Waar om moet er €14.95 betaald worden om verder te kunnen. Laat mij dat even weten, of waarschuw mij

Te commercieel!

Daar heb ik de kans niet voor gekregen

voor de moeite, 3 sterren

Ik krijg regelmatig zeer oude, onderuit gezakte mannen aangeboden, er wordt kennelijk niet verder gekeken. Dat vind ik wel jammer.

goed en vertrouwelijk

tot nu toe 3 dates gehad

Ben erg teleurgesteld met het voor mij interessante aanbod

Krijg mensen doorgestuurd veel te jong of ver weg waar ik niets mee kan. Op aanraden van mij is mijn zus ook met jullie klant geworden. Zij krijgt soms mensen doorgestuurd die wel voor mij interessant zijn. Hoe kan dat?

Valt mij toch een beetje tegen

Ik had meer respons verwacht en als je reageerd krijg je geen of heel laat reactie. Ook is het niet fijn om bij de omschrijving te lezen, vraag het Mij en dan doe je dat en krijg je geen respons, jammer.

Ook als je nog geen lid bent toch netjes kunnen bedanken.

Prima tot nog toe om te proberen. Weinig leuke mannen en als er een leuke bij zit waar je hele gesprekken mee voert willen ze niet afspreken, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Vraag me af of er buiten hetgeen wat ik te zien krijg ook nog maanden zijn die er wel wat jonger uitzien.

Leuke dating site.

Meteen al contact met een vrouw uit de buurt.

betuttelend

Ineens kun je niet meer chatten met een bepaald persoon, wel met anderen. Je wordt gevraagd antwoord te geven aan personen die de gemakkelijke klik: "ik ben geinteresseerd in je "hebben aangeklikt. Bizar! Kleuters zijn er niets bij. Bovendien een aantal berichtjes met : hoe ziet een gemiddelde dag van jou eruit? .....Nepprofielen?

Niet komen tot ,waar het echt om draait....

Goedemorgen medewerker, uit eindelijk komt het goed.Ik ben een geduldig persoon, maar luisteren naar de klant lijkt mij een dingetje:waar draait het nu echt om? Ik gaf aan ,dat ik in wezen het slachtoffer was van de man, die zich verkeerd voordeed en mij manipuleerde en daardoor heb ik mij ongelukkig genoeg afgemeld....Ik zag geen emails meer van jullie en dat begreep ik niet....ik was toch een goede klant. Nu kan ik erweer bijkomen bij de contacten, alleen d.m.v. de link ,die Charlotte mij gestuurd heeft.Ik moet nog iets met kopiëren doen? Vriendelijke groet van Adriënne van Papendrecht.

Leuke ter zake doende profielen.

Heel betrouwbaar.

Duidelijke profielen

Prima buro en met vragen Oke daar

Het was prettig met 60 dating op zoek te zijn geweest. Inmiddels heb ik date gevonden maar nog wennen beide met dat idee. 60dating is juist adres voor starters, ik zeg top.

Is goed

Prima site

Prima site om iemand te ontmoeten ,alleen jammer veel leden zonder foto en geen ingevulde profielen helaas. En ook vaak te verre afstanden ,wat voor mij niet zo werkt ,maar heb er wel een leuke vriendschap contact aan over gehouden dus wie weet ? Gewoon eens proberen .

Goede relatiesite

Reeds enkele dates gehad. De juiste gaat nog wel komen.

Slecht

Weinig afspraken

Te hoop vol, op en relatie

Ze houden je aan het lijntje,of je lengte of je beroep enzo of ze schrijven nooit meer terug of geen reden wel jammer

Duidelijkheid

Het begin was uitpluizen hoe het werkte. Maar dat ging snel. Zou wel graag zien dat je ook de leden uit het prullenbak kan verwijderen, het loop te snel vol. Ook vind ik ongemakkelijk als je leden zonder foto aanklikt dat ik dan haar om een foto vraagt. Want ook zij vinden dat niet prettig.

Mijn lief heb ik gevonden, meer kan ik toch niet verwachten

Een prettige dating site die ik iedereen kan aanbevelen

kan beter

vooral scherper controlle om mensen die niet echt op een relatie uit zijn

Weinig reageren van de ingeschreven personen. Veel kijkers

Heb een partner gevonden. Top.

Dit behoeft geen nadere uitleg.

Matig

Matches slecht, fotoplaatsing slecht, normale foto,s worden afgekeurd

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

+31 850 6533204

Over nl.60dating.com

Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken. Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!