Is een zeer goede en eerlijke site.

Zie bovenstaand

Zeer correct!

Ook al was ik door persoonlijke omstandigheden maar kort bij 60dating.com, wordt toch een deel van het inschrijfgeld terug betaald. Liefs deJeu

Leuke vrouw ontmoet via de site

Zou fijn zijn kandidaten per woonplaats uit te kunnen kiezen.

Behulpzaam, meewerkend, duidelijk, betrouwbaar

Oke

Ben nog actief op site maar stond er 2maal op

Sympathieke site

Serieus. Beëindiging is simpel

Zeer positief

Positief ervaren. Kreeg geregeld emails met nette mannen.

Vreselijk

Wat een vreselijke koppen komen er te voorschijn. Durfde gewoon niet te kijken. Aanbevelen???? Dat moet ieder voor zichzelf weten. Ik denk dat als er iemand op je pad moet komen dan zal het wel gebeuren maar voor mij zat hier niks tussen. En telkens Vraag het me Vraag het me Vraag het me. Nee voor mij was dit helemaal niks!!!

het was een goede evaring en fijn dat ik jullie gevonden heb , alleen had ik even ander dingen te doen dat ik even tijd had om een date te vinden

Onzeker

Veel mensen die lijken,maar volgende stap is mogelijk.

Teleurstellend

Als gratis lid wil ik me orienteren op wat er mogelijk is op een datingsite. Als ik niet bij de normale dingen kan zoals profielen bekijken krijg ik geen duidelijke indruk van een datingsite en daarom vind ik het teleurstellend. Het handjevol wat ik wel kan zien is ook niet ‘my cup of tea’. Misschien zit er wel meer op wat dat wel is maar ik kan ze niet zien. En de mogelijkheid om niets in te vullen: vraag mij, vind ik belachelijk.

Goed genoeg respons

Die was goed heb alleen m’n profiel aangepast Vaak waren de meldingen ook niet compleet maar kom er zeker op terug na de zomer als ik nog single ben

site is goed verder niet

Verschillende dates gehad zijn niet eerlijk op hun profiel ze willen maar 1 ding en als dat niet lukt dan krijg je lelijke verwensingen naar je hoofd dus stop ik met onlinedaten

Slecht

Kon mijn foto niet goed downloaden

Matig aanbod, vage profielen

Misschien zijn 60+ datingsites als deze minder bekend en adverteert men zich uit een soort gewoonte op grote datingsites die iedereen wél kent, ik weet het niet. Voor mij was het aanbod te mager, de profielen over het algemeen vaag en het gebruik van de site niet handig.

vertrouwelijke organisatie

Ik heb zeer positieve en mooie ervaringen opgedaan, wil na een time out weer lid worden.

Het kan beter.

Een dating site is alleen goed als er regels zijn waar iedereen zich aan moet houden. Het irritante bij deze site is de gegevens en profiel van de kandidaten die er nogal zijn. Geen foto, dan de tekst. Overal staat "vraag het me" . Laat alleen mensen toe die een normale foto van zichzelf plaatsen met een normaal geschreven profiel. Het is nu net dat 60plus dating dat totaal niks interesseert. Als er maar betaald word. Ook vervelend dat er € 4,95 betaald moet worden als je iemand die zogenaamd niet betaald heeft een bericht wilt sturen. Laat iedereen gewoon betalen. Zoniet, dan verwijderen.

Ik heb nu problemen.

Ik was lid vanaf 25-4-24 met [email protected] en wachtwoord Volvo@v40nieuw. Maar wat ik ook probeer ik kom er niet meer in.

Redelijk

Redelijk

Ik heb op tijd mn 60 plus daþing site afgemeld en toch is er 2995 afgeschreven wil mn geld terug heb

Wil mn geld terug 2995

Na zowat 20 jaar daten, denk ik te kunnen zeggen dat de grote liefde niet meer voor mij weggelegd

Met deze datingsite heb ik nog geen ervaring. Wilde aanvankelijk de draad weer eens oppakken, had al tijden geen poging meer gedaan. Toch, bij aanmelding, en na de vele reacties, kwamen de frustraties omtrent mijn datingervaringen ineens weer boven drijven. Heb zowat alles meegemaakt wat je zou kunnen verzinnen, maar "het gedoe daaromheen" maakte me niet gelukkig. Vandaar mijn korte aanwezigheid. Het heeft niets te maken met de kwaliteit van uw site. Misschien, nog eens tot later, met vriendelijke groet, Tonnie van der Steen

Goede site

Duidelijk, correct

Gewoon goed

Gezellig om steeds te kijken of er misschien een leuke man voor je tussen zit. Site is makkelijk in gebruik.

Deze manier van partner zoeken is niets voor mij.

Liever ontmoet ik iemand in de setting van een hobby, sport, muziek e.d. Dus wat betreft aanbevelen: niet voor types zoals ik.

uitstekende site

De ideale site voor het vinden van een partner

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

+31 850 6533204

Over nl.60dating.com

Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken. Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!