Prima site

Prima site om iemand te ontmoeten ,alleen jammer veel leden zonder foto en geen ingevulde profielen helaas. En ook vaak te verre afstanden ,wat voor mij niet zo werkt ,maar heb er wel een leuke vriendschap contact aan over gehouden dus wie weet ? Gewoon eens proberen .

Goede relatiesite

Reeds enkele dates gehad. De juiste gaat nog wel komen.

Slecht

Weinig afspraken

Te hoop vol, op en relatie

Ze houden je aan het lijntje,of je lengte of je beroep enzo of ze schrijven nooit meer terug of geen reden wel jammer

Duidelijkheid

Het begin was uitpluizen hoe het werkte. Maar dat ging snel. Zou wel graag zien dat je ook de leden uit het prullenbak kan verwijderen, het loop te snel vol. Ook vind ik ongemakkelijk als je leden zonder foto aanklikt dat ik dan haar om een foto vraagt. Want ook zij vinden dat niet prettig.

Mijn lief heb ik gevonden, meer kan ik toch niet verwachten

Een prettige dating site die ik iedereen kan aanbevelen

kan beter

vooral scherper controlle om mensen die niet echt op een relatie uit zijn

Weinig reageren van de ingeschreven personen. Veel kijkers

Heb een partner gevonden. Top.

Dit behoeft geen nadere uitleg.

Matig

Matches slecht, fotoplaatsing slecht, normale foto,s worden afgekeurd

Is een zeer goede en eerlijke site.

Zie bovenstaand

Zeer correct!

Ook al was ik door persoonlijke omstandigheden maar kort bij 60dating.com, wordt toch een deel van het inschrijfgeld terug betaald. Liefs deJeu

Leuke vrouw ontmoet via de site

Zou fijn zijn kandidaten per woonplaats uit te kunnen kiezen.

Behulpzaam, meewerkend, duidelijk, betrouwbaar

Oke

Ben nog actief op site maar stond er 2maal op

Sympathieke site

Serieus. Beëindiging is simpel

Zeer positief

Positief ervaren. Kreeg geregeld emails met nette mannen.

Vreselijk

Wat een vreselijke koppen komen er te voorschijn. Durfde gewoon niet te kijken. Aanbevelen???? Dat moet ieder voor zichzelf weten. Ik denk dat als er iemand op je pad moet komen dan zal het wel gebeuren maar voor mij zat hier niks tussen. En telkens Vraag het me Vraag het me Vraag het me. Nee voor mij was dit helemaal niks!!!

het was een goede evaring en fijn dat ik jullie gevonden heb , alleen had ik even ander dingen te doen dat ik even tijd had om een date te vinden

Onzeker

Veel mensen die lijken,maar volgende stap is mogelijk.

Teleurstellend

Als gratis lid wil ik me orienteren op wat er mogelijk is op een datingsite. Als ik niet bij de normale dingen kan zoals profielen bekijken krijg ik geen duidelijke indruk van een datingsite en daarom vind ik het teleurstellend. Het handjevol wat ik wel kan zien is ook niet ‘my cup of tea’. Misschien zit er wel meer op wat dat wel is maar ik kan ze niet zien. En de mogelijkheid om niets in te vullen: vraag mij, vind ik belachelijk.

Goed genoeg respons

Die was goed heb alleen m’n profiel aangepast Vaak waren de meldingen ook niet compleet maar kom er zeker op terug na de zomer als ik nog single ben

site is goed verder niet

Verschillende dates gehad zijn niet eerlijk op hun profiel ze willen maar 1 ding en als dat niet lukt dan krijg je lelijke verwensingen naar je hoofd dus stop ik met onlinedaten

Slecht

Kon mijn foto niet goed downloaden

Matig aanbod, vage profielen

Misschien zijn 60+ datingsites als deze minder bekend en adverteert men zich uit een soort gewoonte op grote datingsites die iedereen wél kent, ik weet het niet. Voor mij was het aanbod te mager, de profielen over het algemeen vaag en het gebruik van de site niet handig.

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

+31 850 6533204

Over nl.60dating.com

Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken. Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!