er komen leuke matches voorbij bind alleen het lidmaatschap duur dat is bij alle site's het geval maandbedrag is erg hoog en als je goedkoper wil moet je ineens een groot bedrag betalen en niet alle mannen reageren positief niet bij jullie maar heb hele nare ervaringen elders dus niet meer daten maar dat hoeft ook niet heb jullie iemand gevonden

Mooie site, maar profiel/vraag wordt niet gelezen, met verkeerde belangstellende als reactie!

Best een mooie site, alleen jammer dat het bijbehorende ingevulde profiel door niemand wordt gelezen!!! Ik vraag om een vrouw, tussen de 50 en 65, wonende in de omgeving Alphen aan den Rijn. Er wordt gereageerd door alleen maar mannen, ouder, ver weg enz... Ik neem aan dat dit profiel ook bij start als nieuwkomer ook te lezen is, anders heeft het ook geen nu mij aan te melden, vandaar dat ik heb besloten er weer af te gaan, jammer!

geweldig

gewoon goed

Niet leuk

Viel me tegen hier had het anders verwacht

Te kort ingeschreven gestaan om ervaring te schrijven

Ik heb slechts even ingeschreven gestaan op uw site en nog nooit eerder op soortgelijke site's gestaan. Ik kreeg gelijk al vervelende reactie omdat ik niet gelijk mijn 06 nr. wou geven. Heb daarom gelijk weer uitgeschreven want schrok hier behoorlijk van. Man in kwestie reageerde nogal "boos" hierop maar heb gezegd dat het me voorlopig veiliger leek via site te chatten en dat viel bij hem niet goed. Andere dag gelijk weer ingeschreven maar moest toen opnieuw betalen als ik op reactie wou reageren en daar voelde ik niks voor...daarom profiel verwijderd. Met vriendelijke groet. L

Onvoldoende info over of iemand contact wil

Het is beter dat iemand die belangstelling heeft, de mogelijkheid krijgt om direct aan te kunnen geven of de ontvanger wil reageren op zijn of haar verzoek. Bovendien ontbreekt de mogelijkheid om alleen in je eigenregio te zoeken.

Schokkend, misschien ben ik te goedgelovig

Ik kreeg voldoende reacties maar weinigen trokken mij aan. Tot ik een reactie kreeg van ene Asel uit Noordwijk en ik reageerde op haar en wij hadden enige correspondentie. Vlak daarna werd zij door u geblokkeerd. Natuurlijk vroeg ik haar naar de oorzaak en zij vertelde mij een heel zielig verhaal over vervelende mannen. Wat ben ik toch een uil. Zij bleef mij maar achtervolgen met als mailadres [email protected]. Zelfs nadat ik haar heel duidelijk maar wel netjes had medegedeeld dat ik geen prijs stelde op verdere correspondentie bleef zij mij lastig vallen. Ik heb haar geblokkeerd. Ik heb sterk de indruk dat het geen vrouw is maar een vervelende man die foto's van andere vrouwen gebruikt. Ik was zo geschrokken dat ik mij maar heb teruggetrokken. Misschien heeft u nadere informatie.

Ik had er meer van verwacht.

In het begin waren mijn ervaringen redelijk/goed. Echter nadat ik van een verder vervolg afzag, kwamen er ineens reacties van jongere dames, waar ik geen goed idee van kreeg. Ik dacht dat de site daarop alerter zou zijn, maar niets was minder waar.

valt heel erg tegen

bovenste zin

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

+31 850 6533204

Over nl.60dating.com

Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken. Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!