Prima boxers
Hoi Marien, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Linde-boxers
Aan te bevelen voor een ieder
Hoi Cornelis, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken. Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-boxers.nl
Stop met zoveel mails sturen om een review te schrijven. tis hinderlijk
Hoi Sander, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Wat ontzettend vervelend om te te horen dat je de mailtjes zo hinderlijk vindt, we zullen dit doorgeven en intern bespreken. Alsnog veel plezier met je bestelling en we hopen je graag nog eens terug te zien in een van onze webshops. Groetjes, Linde-boxers.nl
Pakket was niet geleverd keurig netjes opgelost door hun!
Hoi Sieg, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dat is voor ons heel belangrijk. We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Linde-boxers.nl
Goed en snel geleverd
Hoi (naam), Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het snelle leveren van je bestelling. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Linde-boxers.nl
Veel keuze tegen scherpe prijzen. Goed verpakt, snel geleverd.
Hoi Hans, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Linde-boxers.nl
Het pakket is netjes ingepakt en op de juiste dag bezorgd. Groetjes en bedankt
Hoi Ben, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-boxers.nl
De Deal-boxershorts voldoen al jaren aan al mijn wensen. Via Boxers.nl deze producten gevonden en kunnen bestellen voor prima prijs. Daarnaast was de levering snel en conform wens. M.v.g. Ed
Hoi Ed, Bedankt voor de 4,5 sterren die je ons hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Deal boxers in ons assortiment én de snelle levering hiervan. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Dit is echt een aanrader ik shop al jaren bij deze site. Geweldig goede service en kwaliteit voor een goede prijs.
Hoi Petra, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven. Wat fijn om te horen dat je al jaren bij ons shopt! We zien je uiteraard graag terug bij een volgende order. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Precies zoals verwacht. Makkelijk bestellen. Op tijd bezorgd.
Hoi Heleen, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat is voor ons heel belangrijk. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Kwalitatief goed materiaal en correcte levering.
Hoi John, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, dat waarderen we enorm. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de correcte levering. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Gewoon uitstekend
Hoi Eef, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Zeer goed bestelling optijd binnen , tevreden
Hoi Bert, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Ik had liever de lengte van de broekspijpjes zoals in het oude model.
Hoi Rogier, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Je feedback vinden we fijn en nemen we zeker mee naar de leverancier. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops, hopelijk kunnen we je dan 100% tevreden maken! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Voor mij zijn de DEAL boxershorts de ideale boxershort, maar zijn in geen enkele winkel meer te koop. Gelukkig toch nog gevonden bij Boxers.nl en binnen 24 uur in huis. Superservice!
Hoi Gert, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Deal boxers in ons assortiment! We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Na bestelling supersnel in huis!
Hoi, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Slechtste service die ik in jaren heb meegemaakt!!! Nadat ik mijn bestelling retour had gestuurd (niet tevreden over de kleur).. kreeg ik ze wederom opgestuurd vanuit Boxers.nl. Er was schijnbaar met pen op de doos geschreven en hierdoor zouden de boxershorts onverkoopbaar zijn geworden. Met het product was niets mis maar enkele pennenstrepen op de doos maakte dat het product schijnbaar onverkoopbaar was geworden. Verschillende keren contact gezocht om tot een oplossing te komen (zelfs bereid om een nieuwe doos voor ze te betalen) maar gewoon geen enkele reactie van Boxers.nl. De klachtenprocedure op de website gevolgd zodat ze altijd binnen 14 dagen contact zouden opnemen. Helaas ook hierop geen reactie! Ongelooflijk dat een bedrijf hier zomaar mee weg kan komen. Dus mocht nog iemand Bjorn Borg boxers nodig hebben en het niet erg vinden dat er een pennenstreep op de verzenddoos zit... ik heb nog voor ruim 100 euro aan boxers liggen.
Hoi Stefan, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Helaas hebben we de boxers naar je geretourneerd, doordat deze voor ons niet meer verkoopbaar zijn. We hebben inmiddels hierover al mailcontact gehad. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Onderbroeken zijn van goede kwaliteit? En snel geleverd.
Hoi Sten, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Cavello boxershorts van microfiber aangeschaft. Zitten uitermate prettig en zijn prachtig om te zien, maar zijn wel dun. "Vochtregulerend" zegt de website ervan. Dat zal dan wel, maar doe mij voortaan toch maar gewoon de katoen-variant. Die heeft niet alleen extra dikke stof in het kruis maar is sowieso steviger. Aan de hogere prijs voor microfiber kan Boxers.nl niets aan doen, en verder doen zij het uitstekend.
Hoi Ruud, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Zeer snelle levering goede service en nog nooit geen problemen gehad. aanrader om te winkelen. Gr. Marc uit Haarlem.
Hoi Marc, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Fijn zitcomfort
Hoi Wilco, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de boxers. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt, zodat we de volgende keer vijf sterren kunnen scoren! Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - boxers.nl
Ik heb 3 setjes boxers bij jullie afgenomen. De laatste was eindelijk goed. De 2 vorige heb ik retour gestuurd maar ik kreeg na 3 dagen het pakket precies terug zoals ik het op heb gestuurd. Na daar achter aan te zijn geweest was het excuus dat er haren op zaten. Ik heb van de eerste 2 verpakkingen met elk 3 boxers (eerst een xxl, ik kon al zien toen ik hem uit de verpakking haalde dat ik daar samen met m’n vriendin in kon camperen. Het 2e pakket met 3 boxershorts had ik in mijn normale maat besteld, zo maar ook na dat ik de eerste uit de verpakking gehaald had zag ik gelijk dat ook deze veel te groot waren. Ik dacht ik probeer het nog één keer met maat L en die zaten gegoten. Het probleem daarna was dat de klantenservice zei dat op alle boxers haren zaten. Ik ben allergisch voor haren dus die zul je hier niet gauw vinden. Daar komt bij dat ik alleen het bovenste boxershort uit de eerste en tweede verpakking gehaald heb.. hoe kunnen er dan op alle 6 de boxershorts véél haren zitten, dat zei die vrouw van de klantenservice er expres nog bij. Erg jammer allemaal! Groet Frank Smienk [email protected] 0621128695
Hoi Frank, We hebben inmiddels al een paar keer contact hierover gehad. Zoals telefonisch en via de mail is aangegeven kunnen we boxers met haren helaas niet retour accepteren. Vandaar dat ze ook naar je zijn geretourneerd. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Heel snelle levering, prachtige boxershorts, mooie kleuren, motieven en goede kwaliteit. En ze zitten heerlijk volgens mijn man. Een echte aanrader.
Hoi Anne-Marie, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! Als jij blij bent, zijn wij dat namelijk ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Ruime keuze met schappelijke prijzen een snelle afhandeling en ontvangst in een keurige verpakking. Een aanrader
Hoi Peter, Bedankt voor de 4,5 sterren op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat we een aanrader zijn :) We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Leuke bestelling en de andere dag al in huis.
Hoi John, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!