Prima boxers

Prima boxers

Prima goed. Model leuk

Aan te bevelen voor een ieder

te veel spam mails over reviews

Stop met zoveel mails sturen om een review te schrijven. tis hinderlijk

Pakket was niet geleverd keurig netjes opgelost door hun!

Goed en snel geleverd

scherp geprijsd, snel geleverd.

Veel keuze tegen scherpe prijzen. Goed verpakt, snel geleverd.

Prima bezorgd

Het pakket is netjes ingepakt en op de juiste dag bezorgd. Groetjes en bedankt

prima product, voor prima prijs en snelle levering

De Deal-boxershorts voldoen al jaren aan al mijn wensen. Via Boxers.nl deze producten gevonden en kunnen bestellen voor prima prijs. Daarnaast was de levering snel en conform wens. M.v.g. Ed

Dit is echt een aanrader ik shop al jaren bij deze site. Geweldig goede service en kwaliteit voor een goede prijs.

Precies zoals verwacht. Makkelijk bestellen. Op tijd bezorgd.

Kwalitatief goed materiaal en correcte levering

Kwalitatief goed materiaal en correcte levering.

Alles is van uitstekende kwaliteit en goed verpakt en op tijd geleverd

Gewoon uitstekend

Volledige tevreden

Zeer goed bestelling optijd binnen , tevreden

broekspijpjes

Ik had liever de lengte van de broekspijpjes zoals in het oude model.

Helemaal blij met mijn DEAL boxershorts

Voor mij zijn de DEAL boxershorts de ideale boxershort, maar zijn in geen enkele winkel meer te koop. Gelukkig toch nog gevonden bij Boxers.nl en binnen 24 uur in huis. Superservice!

Snel de juiste gevonden op de site

Na bestelling supersnel in huis!

WAARDELOOS!

Slechtste service die ik in jaren heb meegemaakt!!! Nadat ik mijn bestelling retour had gestuurd (niet tevreden over de kleur).. kreeg ik ze wederom opgestuurd vanuit Boxers.nl. Er was schijnbaar met pen op de doos geschreven en hierdoor zouden de boxershorts onverkoopbaar zijn geworden. Met het product was niets mis maar enkele pennenstrepen op de doos maakte dat het product schijnbaar onverkoopbaar was geworden. Verschillende keren contact gezocht om tot een oplossing te komen (zelfs bereid om een nieuwe doos voor ze te betalen) maar gewoon geen enkele reactie van Boxers.nl. De klachtenprocedure op de website gevolgd zodat ze altijd binnen 14 dagen contact zouden opnemen. Helaas ook hierop geen reactie! Ongelooflijk dat een bedrijf hier zomaar mee weg kan komen. Dus mocht nog iemand Bjorn Borg boxers nodig hebben en het niet erg vinden dat er een pennenstreep op de verzenddoos zit... ik heb nog voor ruim 100 euro aan boxers liggen.

Fijn product

Onderbroeken zijn van goede kwaliteit? En snel geleverd.

dun microfiber

Cavello boxershorts van microfiber aangeschaft. Zitten uitermate prettig en zijn prachtig om te zien, maar zijn wel dun. "Vochtregulerend" zegt de website ervan. Dat zal dan wel, maar doe mij voortaan toch maar gewoon de katoen-variant. Die heeft niet alleen extra dikke stof in het kruis maar is sowieso steviger. Aan de hogere prijs voor microfiber kan Boxers.nl niets aan doen, en verder doen zij het uitstekend.

ik bestel regelmatig bij dit bedrijf !!

Zeer snelle levering goede service en nog nooit geen problemen gehad. aanrader om te winkelen. Gr. Marc uit Haarlem.

Goede omschrijving van het product

Fijn zitcomfort

Slechte en klantonvriendelijke klantenservice

Ik heb 3 setjes boxers bij jullie afgenomen. De laatste was eindelijk goed. De 2 vorige heb ik retour gestuurd maar ik kreeg na 3 dagen het pakket precies terug zoals ik het op heb gestuurd. Na daar achter aan te zijn geweest was het excuus dat er haren op zaten. Ik heb van de eerste 2 verpakkingen met elk 3 boxers (eerst een xxl, ik kon al zien toen ik hem uit de verpakking haalde dat ik daar samen met m’n vriendin in kon camperen. Het 2e pakket met 3 boxershorts had ik in mijn normale maat besteld, zo maar ook na dat ik de eerste uit de verpakking gehaald had zag ik gelijk dat ook deze veel te groot waren. Ik dacht ik probeer het nog één keer met maat L en die zaten gegoten. Het probleem daarna was dat de klantenservice zei dat op alle boxers haren zaten. Ik ben allergisch voor haren dus die zul je hier niet gauw vinden. Daar komt bij dat ik alleen het bovenste boxershort uit de eerste en tweede verpakking gehaald heb.. hoe kunnen er dan op alle 6 de boxershorts véél haren zitten, dat zei die vrouw van de klantenservice er expres nog bij. Erg jammer allemaal! Groet Frank Smienk [email protected] 0621128695

Geweldige boxershorts

Heel snelle levering, prachtige boxershorts, mooie kleuren, motieven en goede kwaliteit. En ze zitten heerlijk volgens mijn man. Een echte aanrader.

Topwinkel

Ruime keuze met schappelijke prijzen een snelle afhandeling en ontvangst in een keurige verpakking. Een aanrader

Leuke bestelling en de andere dag al in huis.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!