Supperrrrrr

In 1 woord perfect

Al jaren TOP

Al jaren klant tot volle tevredenheid.

Hele goede site

Boxershorts waar snel bij mij thuis goed kwaliteit

Goede service en snelle levering

Snelle levering en veel keuze. cadeau voor de kerst . Dus even afwachten...

alles prima

Bestelling zoals beloofd snel geleverd. Top kwaliteit boxers gehad.

Top product

Mooie pasvorm en kwaliteit

Snelle levering, goede producten

Scherpe prijs en snelle levering

Heel tevreden met mijn bestelling. Een mooie aanbieding van boxershorts en een hele snelle levering. Dat samen met mooie sokken !!

De boxershorts zijn goedgekeurd!

Goede kwaliteit boxers, snel geleverd

Veel keuze, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Snelle levering.

super

Wel later dan verwacht door PostNl

prima boxers voor een mooie prijs

prima boxers, iets kortere pijp dan ik gewend ben, maar toch prima. Volgens de maattabel zou ik 3xl moeten hebben, normaal had ik xl, nu xxl besteld en die zit goed.

Uitstekend bedrijf

Snelle levering, aardige mensen aan de telefoon. Ik had een foutje gemaakt en het werd door de klantenservice geweldig opgelost. Top bedrijf!!!

Snelle levering goede webshop

Bjorn borg boxer niet tevreden

Vallen zeer groot. Normaal altijd hiervan maat L, maar nu zijn ze te groot. Dus niet tevreden.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Goede kwaliteit boxers, zitten heerlijk. Levering was snel zoals aangegeven. Prijs is wat aan de hoge kant, anders zou ik nog wel grote orders doen.

goede boxers voor redelijke prijs

goede kwaliteit boxers

Mooie aanbiedingen en snelle levering

gewoon goed

ik kon makkelijk bestellen werd duidelijk geinformeerd dat de bestelling ontvangen was verzonden werd en geleverd werd Product is bekend dus dat was geen verrassing

Betrouwbaar, snel en proct zoals gewenst

Er valt aan mijn kop niets toe te voegen. Ik kende het bestelde product, dus daar geen verrassing. De bestelling gaat soepel en het verzenden snel. Volgende keer weer!

Helemaal top !

Duidelijke website, mooie prijzen, goede communicatie, snelle verzending en top producten … zo hoort het !

Fijne service

Fijne service

Snelle levering/ goede kwaliteit en prijs

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Onze zoon is er blij mee.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!