Snel geleverd, goede kwaliteit

Binnen een dag keurig verpakt geleverd.

Was goed alleen jammer dat ze sloggi in hun assortiment hebben zitten Die ik nu heb besteld bamboe ondergoed zit wel oké hoor, maar sloggi ondergoed heeft toch mijn voorkeur

Artikelen niet in originele verpakking

Boxers waren verpakt in een doos zonder de originele verpakking.

Topshorts en snel geleverd

Shorts zijn mooi verpakt en de levering is snel, chapeau.

Product goed, bezorging kan beter.

Prima product. Volgens mij is de bezorger niet langs geweest en heb ik mijn pakketje moeten ophalen. Geen probleem maar niet volgens afspraak.

onduidelijke factuur en matige trunks

Heb na lang zoeken drie soorten trunks bij boxers.nl besteld, maar kan op de factuur niet zien van welk merk ze zijn, lekker handig. Nu toch maar op internet gezocht mbv bestelcodes: Tom Taylor: matige pasvorm. Ceceba: best heel goed. Levi's: matige pasvorm.

De bestelling en levering is perfect gelopen

Helemaal tevreden

Prima, zoals gewoonlijk

Veel keuze, kwaliteit en levering goed

Snel en goed geleverd

Gemakkelijk besteld en goede product snel geleverd. Fijne kwaliteit.

Prima webshop

Vaker iets besteld en altijd precies ontvangen zoals besteld. Als je eenmaal weet wat je hebben moet kan het eigenlijk niet misgaan.

Goede ervaring

Netjes op tijd bezorgd

Snel en comfortabel

Soms kom je een webwinkel tegen waarvan je weet dat je daar over 20 jaar nog komt. Boxers.nl is er zo een. De geleverde boxers zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat ik de naar huis meegesleepte dames zo op de knieën heb! Dank boxers.nl!!

Product volgens omschrijving

Ik ben zeer tevreden!

Topkwaliteit

Zeer snel geleverde boxers met uitstekende pasvorm en hoge kwaliteit

Goed geregeld

De bestelling van mijn boxers is prima gegaan.

TE DUUR

De boxers ziten lekker, maar als wordt aangegeven dat je 15% korting krijgttt en je betaalt dan € 40,-- voor 3 boxers, dan heb ik bij de Wibra 2 boxers voor € 5,-- praktisch hetzelfde.

Product en levering top

Makkelijk bestellen, scherpe prijs,snelle levering en prima spullen. Kortom, erg tevreden.

Goede kwaliteit

Netjes verpakt en snel verzonden. Product is van goede kwaliteit.

Snelle levering!

Vlotte afhandeling, erg klantvriendelijk!

Mooie aanbieding en snel in huis.

Snel besteld en snel geleverd, top.

Mooie kleuren en goede kwaliteit

Altijd goed

Wij bestellen altijd boxers hier

geweldig

mij bestelling was snel geleverd ik ben blij met mij aankoop geweldig

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!