Zitten zeer comfortabel
Hoi Eric, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Roos - boxers.nl
Alles ging van een leien dakje.
Hoi Gert Jan, Wat gaaf dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, heel erg bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Roos - boxers.nl
Wilde graag dezelfde bestelling plaatsen als de vorige keer. Even gebeld en het was zo geregeld. Volgende dag alles in huis.
Hoi Marc, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Kom je nog eens langs in één van onze webshops? Groetjes, Roos - boxers.nl
Veel keuze en leuke aanbiedingen
Hoi Tamara, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken. Goed dat je zo tevreden bent over ons grote assortiment. We hopen je snel nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Roos - boxers.nl
Kom hier zeker nog een keer terug.
Hoi, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Leuk om te horen dat je vaker bij ons zou willen bestellen. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Roos - boxers.nl
jammer te weinig boksers met een mooie print,alle maal die domme effen kleuren,koop eens iets beters in ze zijn er wel maar jullie kopen alle koopjes die aan geboden worden.
Hoi Gerard, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met ons assortiment. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en kunnen we je dan wel tevreden maken. Groetjes, Roos - boxers.nl
Goede kwaliteit, prima prijs. Snel geleverd.
Hoi Bert, Bedankt voor de mooie complimenten en de vijf sterren. Daar worden we heel blij van. Zien we je nog eens terug bij één van onze webshops? Groetjes, Roos - boxers.nl
geweldig
Hoi Steven, We willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Roos - boxers.nl
Wederom een aantal Bjorn Borg microfiber boxers gekocht. Top product, top pasvorm en blijven heel mooi in de was. Ik ben een zeer tevreden klant.
Hoi Rene, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Roos- boxers.nl
Goede kwaliteit en snelle levering,
Hoi Ruud, Bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de goede kwaliteit en de snelle levering van je bestelling. Kom je nog eens langs in één van onze webshops? Groetjes, Roos-Boxers.nl
Hoi Leo, Bedankt voor het mooie compliment en de vijf sterren. Daar worden we heel blij van. Zien we je nog eens terug bij één van onze webshops? Groetjes, Roos - boxers.nl
Hele fijne webshop die ook nog eens super snel leveren. Voor 22:00 besteld op zondag en op maandag al in huis. De Bjorn Borg multipacks ook nog eens super scherp geprijsd en duidelijke informatie op de site. Vorige keer bij Bjorn Borg zelf besteld, maar die kunnen hier in geen enkel opzicht aan tippen. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!
Hoi Hans, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt! Leuk om te horen dat je vaker bij ons zou willen bestellen. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Roos - boxers.nl
Leuke aanbieding en een snelle bezorging
Hoi Ron, Supertof dat je zo tevreden bent over de snelle levering. We wensen je veel plezier met jouw product en we hopen je snel nog eens terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Roos- boxers.nl
Het is prima ondergoed
Hoi Mary, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Roos- boxers.nl
Product als gepresenteerd op de website. Zitten fijn. Prima lengte. Mooi verpakt. Zeer betaalbaar. Duurzaam op alle fronten. Kortom: gewoon prima.
Hoi Willem, We willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Roos - boxers.nl
Normaal, goed.
Hoi Robert, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Daar worden we super blij van, bedankt. Hopelijk kun je nog heel lang met je nieuwe product, maar mochten ze een keer aan vervanging toe zijn, dan zien we je graag weer terug in één van onze shops! Groetjes, Roos - boxers.nl
Snel bezorgd, fijne kwaliteit, superzachte stof, goede pasvorm. Misschien ook multipack 4 stuks doen? Scheelt verpakkingsmateriaal.
Hoi Jeanine, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken. Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Roos-boxers.nl
Gebruiksvriendelijke website, eenvoudig om te bestellen. Goede prijs. Vlotte levering.
Hoi Jos, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Roos-boxers.nl
Snelle en perfecte levering!
Hoi Ramon, Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling soepel verliep en dat je ons hiervoor vijf sterren hebt gegeven! Hier doen we ons uiterste best voor en vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat dit is gelukt. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Roos- boxers.nl
PRIMA KWALITEIT SNELLE EN GOEDE LEVERING
Hoi (naam), Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Linde-boxers.nl
snel geleverd en 7 mooie boxers voor een redelijke prijs
Hoi Jimmy, Bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering van je bestelling. Kom je nog eens langs in één van onze webshops? Groetjes, Linde-boxers.nl
Genoeg keus in diverse aantallen. Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.
Hoi (naam), Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken. Goed dat je zo tevreden bent over ons grote assortiment en de snelle levering. We hopen je snel nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Linde-boxers.nl
Ruime keuze in mooie boxers. Overzichtelijk geplaatst. Veel merken.
Hoi Hans, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment! We zien je graag nog eens terug op één van onze webshops en hopen dat je dan 100% tevreden bent. Groetjes, Linde-boxers.nl
Goede ervaring, goede kwaliteit, en snelle levering .
Hoi Aart, Bedankt voor de mooie complimenten en de vijf sterren. Daar worden we heel blij van. Zien we je nog eens terug bij één van onze webshops? Groetjes, Linde-boxers.nl
Hoi Ronald, Bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering van je bestelling. Kom je nog eens langs in één van onze webshops? Groetjes, Linde-boxers.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!