Snel en goed.

Na de bestelling te hebben gedaan op de site, die super overzichtelijk, duidelijk en makkelijk is, werd deze snel en perfect verpakt en compleet na één dag ontvangen.

Ik heb ze nog steeds niet ontvangen!!!!

Al 2x het bericht: 'Vandaag worden ze gebracht' NIET DUS!

Ze dragen heerlijk

Snel geleverd, top sokken.

Ik ken deze sneaker sokken heel goed, zijn echt top en Had nieuwe nodig, super snelle levering

Het zijn fijne sneakersokken zitten fijn!!

Hele goede pasvorm en goede kwaliteit

Een fijne kwaliteit en een goede pasvorm

Goede keus

Fijne lichte sokken. Goed materiaal. Meteen 2 setjes gekocht, klaar voor de zomer.

Goede wijn behoeft geen krans!

Fijne sokken, snelle en uitstekende aflevering, duidelijke site. En niet te vergeten een prijzenswaardige service. Toen bij een aflevering één paar sokken van een te grote maat bleek te zijn, werd het goede exemplaar per direct nagestuurd. Kortom: chapeau!

Fijne pasvorm

X

prima sokken

vele soorten sokken geprobeerd met een schoenmaat 48 niet eenvoudig. Maar Falke is toch wel de top

prima sokken voor overdag en het sporten

Prima passende en comfortabele sokken van Falke.

Makkelijk

Veel keus, faire prijzen, snelle verzending.

1 paar 5 sterren en het ander paar 4 sterren.

de cotton toch sokken bevallen prima de sensitive kniekous zakt af en dat is niet zo prettig omdat de kousen net tot de rand mijn aangepaste schoenen blijven hangen

Nette webshop

Duidelijke webshop, nette prijzen, snelle levering.

Snelle en correcte afwikkeling van mijn bestelling

Zonder problemen en prima levering. Tevreden

Uitstekend, aanrader

Goede sokken, nette prijs, volgende dag bezorgd.

Snel en eenvoudig

De bestelling van de sokken was erg gemakkelijk. De sokken werden snel geleverd. De sokken zelf zijn comfortabel, licht, ademend. Er is meer dan voldoende ruimte voor de tenen.

Precies wat ik verwachtte

Ik heb ze teruggestuurd!

Ze waren niet wat ik verwachtte, te laag.

Goede kwaliteit en snelle levering

Sokken besteld voor een schappelijke prijs. Kwaliteit is uitstekend. Levering was snel en volledig

Goede prijs/kwaliteit, verschillende merken, snelle levering.

Alweer afzak sokken

Ik had gehoopt door Falke sokken te kopen van het irritante sneakers sokken probleem af te zijn. Maar ook deze sokken zakken binnen mum van tijd onder mijn voeten. Heel dure sokken, direct weggegooid toen ik op steent trip was.

Keurig volgens afspraak bezorgd, Sokken zelf prima kwaliteit, zitten lekker en - belangrijk- kunnen in de wasdroger!

Eenvoudig bestellen en super snel geleverd en eindelijk de quartersocks die je in winkels nauwelijks kunt kopen.

snelle levering van mijn sokkenvoorraad

Super snel waren de sokken in huis. Soms heb je dat... gaatjes en pilletjes...dus voor nieuwe sokken ga ik naar sokken.nl. Dik tevree!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!