Goede sokken en mooi op tijd geleverd.

Goede sokken en mooi op tijd geleverd.

Prima sokken dun maar warm

Prima sokken dun maar warm Boord wel wat strak

Goede producten voor niet teveel geld

Goede producten voor niet teveel geld De sokken zijn stevig en houden zich goed in de was (en in de droger terwijl dat eigenlijk niet mag;-) Hele snelle levering rond de feestdagen TOP

Lekker slof sokken besteld.

Lekker slof sokken besteld. Keurig op tijd geleverd en leuk ingepakt. De sloffen zijn top! Erg blij mee ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Prima dikke huissokken, Falke en goedkoop merk besteld. Goedkoop is ook goed:)

Prima sokken. Informatie op de site was duidelijk, foto's ook. Snelle levering. Ik heb warme huissokken besteld, zitten van die anti-slip-puntjes onder en dat vind ik vreemd en niet fijn lopen maar dat is persoonlijk.

Op tijd ontvangen ondanks de feestdagen

Prima Site

Prima Site , makkelijk te bestellen en goede kwaliteit. Levering gaat ook soepel , dus zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

Sokken.nl is top!

Misschien een suf compliment maar welgemeend. Sokken.nl heeft geleverd zoals beloofd, precies op tijd. Super verzorgd ingepakt in leuk cadeau papier.

Bestelling netjes op tijd

Bestelling netjes op tijd, feestelijk ingepakt en goed verzorgd. Top hoor

Goede levering,goed product

Goede levering,goed product

Yellow stapp sokken besteld 6 paar�

Yellow stapp sokken besteld 6 paar ..betaald krijg 2 paar binnen en 4 paar die ik niet had besteld..waren niet voorradig,hoop gedoe retourneren dus. Beter niet bestelling accepteren als je ze niet hebt. De rest goed opgelost geld snel retour.

snelle levering en netjes verpakt

snelle levering en netjes verpakt

Top sokken.

Sokken werden snel geleverd en waren dusdanig verpakt dat ze gewoon door de brievenbus pasten. Sokken leken precies op de afbeelding en voelen lekker aan. Goede kwaliteit, en ik ga zeker binnenkort nog een paar bestellen.De keuze is nl echt reuze. Het geld waard.

Daar ik toch nogal wat bestellingen�goede service

Daar ik toch nogal wat bestellingen doet bij sokken.nl, hebben wij een goede ervaring, snelle verzending.

Dunne sokken

Had de sokken dikker verwacht, zeker voor die prijs

Gewoon goed

Gewoon goed. Snel geleverd. Goeie sokken.

Blij met mooie rode kerstsokken

Blij met mooie rode kerstsokken. Mijn kleinzoon vindt ze ook al mooi :-)

Sokken werden snel geleverd

Sokken werden snel geleverd

Super fabeltastisch heel snel bezorgd�

Super fabeltastisch heel snel bezorgd zeer goed verpakt en voor mooie prijs waardevolle sokken dankjulliewel . Fijne feestdagen en een gelukkig sokken vol nieuwjaar ????. Met vriendelijke groeten Wil.

Goed product geleverd

Goed product geleverd. En snel

Toppie

Toppie, fijne sokken

Sokken snel en keurig verpakt ontvangen

Weer snel en keurig verpakt conform afspraak alle bestelde sokken geleverd.

Leuke sokken en snelle levering

Even snel dieren sokken gekocht voor mijn vriend. Een ruim assortiment, gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Prima kwaliteit van de sokken en op tijd geleverd

Prima kwaliteit van de sokken en op tijd geleverd.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!