goede sokken

goede sokken, ik had alleen naar iets dikkere sokken gezocht

Sokken zien er goed uit, maar ...

Sokken zien er goed uit; de boorden zijn echter veel te strak voor mij.

Te duur!!!

Snelle levering, goede website, prima kwaliteit, MAAR de prijzen zijn absurd. Bij een beetje verder zoeken vind ik exact dezelfde producten in dezelfde kleur/maat van hetzelfde merk voor een veel lagere prijs bij de concurrent. Ik bestel hier dus nooit meer en ga voortaan bij die andere website (die ik niet mag noemen i.v.m. de richtlijnen omtrent reclame maken). Scheelt gewoon �5,- per paar huissokken. Op deze site zijn ze 12-14 euro (ligt eraan welke maat) terwijl ze op die andere site dus 8 euro per paar zijn ongeacht welke maat. Voel me een beetje opgelicht, aangezien ik mijn vorige bestelling niet meer kan retourneren en dus veel te veel heb betaald, zonde.

Op tijd en uitstekende Boss sokken!

Op tijd en uitstekende Boss sokken!

Snel geleverd en fijne sokken

Snel geleverd en fijne sokken

Een echte aanrader!

De sokken die ik wilde hebben waren in een enorm groot assortiment snel gevonden, besteld en betaald. De kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend en dat werd bevestigd toen ze goed verpakt werden thuisbezorgd. Een echte aanrader voor iedereen die snel goede, betaalbare sokken nodig heeft!

Snel verzonden

Snel verzonden

een hele Positieve ervaring

Allereerst de snelheid van levering. Geweldig. Verder is de kwaliteit uitstekend. Ook de prijs is goed. Al met al een positieve ervaring.

Sokken snel geleverd en ze zijn prima om

Sokken snel geleverd en ze zijn prima om

Prima bedrijf

Goede website, bestelling verliep prima.

Produkt zoals beschreven en efficient verpakt

Produkten zijn als beschreven en de verpakking was op maat zonder plastic

Snelle levering en ruime keuze

Snelle levering en ruime keuze

Voldoet aan wens.

Snelle levering en sokken voldoen aan de kwaliteit die ik verwacht. Maat ook prima.

de reactie op verkeerd adres is goed�

de reactie op verkeerd adres is goed verlopen

Prima webshop

Netjes verpakt, snel verstuurd en een leuke korting met Black Friday.

Ales ging goed

Ales ging goed

Snelle levering, ruime keuze

Super sokken .

Super sokken . Werksokken en sneakersokken tot gewone herensokken echt top. Een echte aanrader goede kwaliteit. Dus top en snel naar sokken.nl ??

Vandaag besteld, morgen in huis

Vandaag besteld, morgen in huis. De sokken zagen er leuk uit. Zoals geadverteerd.

Hele snelle service

Hele snelle service. Online besteld en binnen 1 werkdag geleverd! Goed product en het werkt ook dus geeft rust aan jou benen terwijl je zit of loopt!

Bestelling goed gecommuniceerd en vlot�

Bestelling goed gecommuniceerd en vlot geleverd.

Goede sokken op tijd geleverd

Goede sokken op tijd geleverd

Ik werd goed op de hoogte gebracht van�

Ik werd goed op de hoogte gebracht van mijn bestelling en het was snel bezorgd. hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer!

Snelle verzending en prima�

Snelle verzending en prima klantenservice.

Slechte kwaliteit.

Slechte kwaliteit.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!