Bestelling was snel binnen

Bestelling was snel binnen. Scherpe prijzen voor kwalitatieve goede merksokken. T shirt van Superdry nu al favoriet van manlief.

Kwalitatieve producten - prima service

Heldere website, kwalitatieve producten, vlotte afhandeling en correcte verzending.

Snelle service en de sokken zijn super�

Snelle service en de sokken zijn super . Lekker kwaliteit!!

Super service

Super service, snelle levering en hele fijne Jimmy Lion sokken

makkelijke website en goede en snelle�

makkelijke website en goede en snelle leveing

Goede prijs. Snelle levering. Fantastisch ingepakt. Boxers en sokken gecombineerd besteld.

Snelle levering, heerlijke sokken voor een redelijke prijs. Maat is perfect.

Afzakkende footies

Deze sokjes zakken helaas nog steeds af. Voor de prijs die je er voor betaalt, had ik dat niet verwacht.

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

Topbedrijf!

Topbedrijf! Fijne producten, mooie prijs/kwaliteitverhouding en geweldige service! Een aanrader

Prima sokken

Prima sokken. De witte wat dun. De blauwe wat dik. Ruim aan de maat.

Top kwaliteit sokken en levering

Top kwaliteit sokken. En goede foto�s op site, snelle levering en top alle drie paren apart ingepakt als cadeautje met �niet diep plakkend� plakkertje op elk pakje wat inhoud is

Makkelijk te vinden op site en levering�

Makkelijk te vinden op site en levering was top

Snelle levering. Mooie sokken.

Mooie sokken

Mooie sokken, goede maat. Snel bezorgd. ??

de sokken zitten goed en lopen goed

de sokken zitten goed en lopen goed. De levering wat top.

Prima sokken en snel geleverd!

Prima sokken en snel geleverd!

Snelle levering en product is zoals mag verwachten

Snelle levering en product is zoals mag verwachten

snelle levering en kwaliteit en product�

snelle levering en kwaliteit en product zoals verwacht

Snelle levering uitstekende pasvorm en�

Snelle levering uitstekende pasvorm en goede kwaliteit

Mijn zending is zoek geraakt

Mijn zending is zoek geraakt, vragen mij om alsnog een week te wachten op een onderzoek van POSTNL. Dat houd in ruim 10 dagen zonder de bestelde sokken. Helaas. Klantenservice kan niet compenseren voor 50 euro tot het onderzoek terwijl er duidelijk wat mis is. Zou toch twee keer nadenken voordat je een bestelling doet!

Sokken maat 47 - 48

Sokken maat 47 - 48 vind je niet in de winkel. Bij jullie wel!! En de volgende dag al in huis!!

De sokken zeer goed .

De sokken zeer goed . De maat ook goed had zelf werksokken besteld en het is top. Ook na vele was beurten. Zou iedereen aanraden om bij jullie te kopen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!