Volgende dag bezorgd

Volgende dag bezorgd

Prima en tijdige levering

Prima en tijdige levering

Kwalitatief goed product

Kwalitatief goed product, prima verpakt en snel geleverd.

Prima sokken

Prima sokken! Volgende dag binnen

Tevreden over deze webwinkel

De kwaliteit van de bestelde bamboe sokken is zeer goed. De levering was prima verzorgd en zeer snel.

Keurige afhandeling en de sokken zijn�

Keurige afhandeling en de sokken zijn van zeer goede kwaliteit. Goede aanrader is het zeker.

Bezorging ging vlot en prima, maarrrr

Bezorging ging vlot en prima. Maar eerlijk gezegd had ik v��l meer keus verwacht. Dat was iig de associatie die ik kreeg bij de naam van de website: sokken.nl.

Tevreden klant

Snelle levering, precies wat we hadden besteld, goede kwaliteit. Vaker besteld, zelfde ervaring. Super tevreden.

Heerlijke sokken van een voor mij tot�

Heerlijke sokken van een voor mij tot nu toe een onbekend merk Stapp. Pasvorm is goed alsmede de kwaliteit van de stof. Prijs is uitstekend......

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, mooi verpakt en de sokken zijn van goede kwaliteit.

Compleet en snel

Alle merken en kleuren in het assortiment en de dag er op al geleverd ('s avonds besteld)

Wederom zeer goed

Wederom zeer goed. Een voorbeeld voor andere web bedrijven.

Belofte waar gemaakt

Belofte waar gemaakt. Geleverd op afgesproken termijn. Goede draagkwaliteit.

prima pasvorm,goede service

prima pasvorm,goede service

Snelle en correcte levering van de�

Snelle en correcte levering van de bestelde sokken. Breed assortiment.

Supersnelle levering

Ze hadden de sokken die we zochten. Goed aanbod en snelle levering: 's avonds besteld, volgende dag in huis!

Duidelijke website

Duidelijke website, correcte levering van een goed- en mooi product ??

1ste bestelling bij deze site

1ste bestelling bij deze site. Snelle afhandeling en duidelijkheid over mijn bestelling. Bamboe sokken besteld. Deze zijn van een goede kwaliteit en zitten heerlijk. De maat past mij goed (38) maar ik vraag me af of de marge (35-38) niet wat ruim is.

Alles de volgende dag geleverd

Alles de volgende dag geleverd

de juiste sokken voor mijn probleemtenen

Elke naad in sokken zorgt voor veel pijn aan mijn tenen. Zoekende naar sokken zonder teennaad, ben ik terecht gekomen bij sokken.nl. En dan begint het, hoe kies ik iets wat ook echt voldoet aan mijn vraag. Gelukkig was er de chatfunctie, ik kon mijn vraag stellen en die persoon had mijn specifieke vraag heel goed begrepen en heeft mij de juiste sokken voorgesteld. Heel tevreden van de chatfunctie/keuzehulp, de service, de levering en de sokken!

goede maat, zit prima

Goede kwaliteit voor de beste prijs

Goede kwaliteit voor de beste prijs, duidelijk overzicht en veel keuze in de web winkel en snel geleverd

Snelle levering + product voldoet aan�

Snelle levering + product voldoet aan verwachting

Snelle en goede service.

's Avonds besteld, de volgende ochtend al in huis. Snel, en ook nog ingepakt ook. #blij

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!