Gewoon gedaan wat gevraagd werd.

Gewoon gedaan wat gevraagd werd.

Prima levering op de aangegeven tijd

Op tijd en correct uitgevoerd

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit Blauw is erg donkerblauw

Beste keuze om te bestellen

Snelle levering en goede kwaliteit

Aanrader tot nu toe

Aanrader tot nu toe

Voor sokken ga naar sokken.nl

Ruime keus, mooie merken en schappelijke prijzen die concurrent zijn.

Snelle en goede afwikkeling.

Snelle levering producten. Een product bevatte een beschadiging, gemaild en snel en netjes afgewikkeld.

Slechte kwaliteit

Een tijdje geleden twee paar sokken gekocht voor mijn zoontjes. Echter zaten er in beide sokken na een maand al gaten in die niet te herstellen zijn. Zeer teleurgesteld in de kwaliteit. Voor deze prijs mag je wel beter verwachten!

Ik wil zelf mijn ophaallocatie kiezen

Ik wil zelf mijn ophaallocatie kiezen, niet de opties die jullie bieden op basis van het factuuradres!

Mooi veroakt & nette levering

Mooi veroakt & nette levering, TOP

Kwaliteit van de sokken uitstekend

Kwaliteit van de sokken uitstekend. Levering netjes verpakt en op tijd afgeleverd,

Goed op tijd en heel fijn dat je leuke�

Goed op tijd en heel fijn dat je leuke sokken in maat 47 kunt krijgen

Altijd goed

Bestellingen en leveringen gaan altijd goed

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Prima kniekousen

Prima kniekousen al vallen ze voor mij te groot uit. Ik heb maat 38/39 en heb maat 39/ 42 besteld. Omdat ik vrij brede voeten heb. Ze zitten fijn al zijn ze voor mij aan de lange kant. Ook na het wassen zijn ze lang en goed gebleven.

Snelle levering en de merino sokken�

Snelle levering en de merino sokken zitten perfect. Een aanrader.

Ik wilde sokken die heel lang meegaan�

Ik wilde sokken die heel lang meegaan met Nylongarens erin verwerkt. Mij bevalt dit heel goed. Zitten erg lekker. Aanrader vind ik. Levering was lekker vlot verlopen.

Mooie sokken, snel in huis voor een prima prijs

Gezocht op internet, besteld en geleverd. Prima service. Geen moeilijk gedoe, Gewoon goed. Dankjewel

Super leuke sokken

Super leuke sokken. Veel keuze en goede kwaliteit. En daarnaast een snelle levering. Ik ben tevreden ??

alles klopte

alles klopte

Bestellen n makkie

Bestellen n makkie Post NL is nog bezig om mijn bestelling te leveren

Geleverd wat gevraagd

Geleverd wat gevraagd. Mooie sokken. Om te onthouden

Overzichtelijk

Overzichtelijk. Sterke focus op product. Winkelmand meenemen als je er andere producten bij wilt werkt goed. Snelle levering.

Dobra cena,jako?? i szybka dostawa.

Dobra cena,jako?? i szybka dostawa.

Snel en effici�nt

Snel en effici�nt

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!