Goede verzorgde dienstverlening

De bestelling is zorgvuldig behandeld en tijdig geleverd.

De sokken zijn snel geleverd en niet duur

Snelle levering kwaliteit sokken

Duidelijke website, ruime keuze. Snelle levering

Valt klein

Eigenlijk vallen alle sokken die ik gekocht heb klein uit.

Super heel blij mee.

de sneaker sokken blijven goed aan je voeten zitten. Geen irritatie meer dat halve sok onder mijn zit. Echt super!

Erg blij ermee

Super goede kwaliteit en erg blij met mn sokken

Super kwaliteit

Super kwaliteit snelle levering Gewoon perfect

perfecte service

duidelijke website, makkelijk te bestellen. levering exact volgens planning

Zitten goed

Bezorging en kwaliteit product goed

wel prijzig

jammer dat ze erg prijzig zijn

Het zijn vrolijke sokken, alleen al kerstsokken! Ik had me niet gerealiseerd dat kerstsokken tegenwoordig feestsokken heten. EN JULLIE HEBBEN OOK ALFREDO GONZALES, MIJN FAVORIETE MERK

Ze zitten goed en ze zien er goed uit.

prima sokken

hier al 2x eerder quarter sokken gekocht. Zitten heerlijk. Snel geleverd en waren goed verpakt. kortom helemaal prima.

Fijne sokken

Fijne korte sokken van levis die niet afzakken. Makkelijk te bestellen, snelle levering.

goede sokken

het zijn goede sokkn

head sokken gebruik ikal jaren en nog steeds tevreden

de kwaliteit is goed

Goede sokken, snelle levering!

Mooie sokken, fijne website, snelle levering, makkelijk zoeken in soorten en stoffen. Nog fijner zou zijn als je ook op bv 100% natuurlijke materialen (zonder polyamide) kon kopen (& zoeken).

Goede overzichtelijk website.veel sokken en de kwaliteit en prijs zijn goed.

Prima bamboo herenboxers

Mooie bamboo herenboxers én sokjes besteld. Snel en netjes geleverd, topkwaliteit!

Lekkere sokken!

Ik vind mijn quarter sokken van nee balance prettig in het dragen, en lekker stevig!

Prima kwaliteit

Niet goedkoop voor de grotere maten, maar de kwaliteit is geweldig! Van harte aanbevolen.

Goede organisatie.

Goede sokken. Ik heb maat 47, dus maat 47-51 besteld. Ze passen prima maar ik denk dat ze voor 48-51 te klein zijn.

Niet goed

Ik heb ze geheel volgens jullie aanwijzingen retour gestuurd en hoor niks meer. Misschien kunnen jullie dit eens uitzoeken?

Super leuke sokken...

Snelle verzending en super leuke sokken in een mooie kwaliteit. De sokken waren een cadeau wat zeer goed werd ontvangen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!