Goede kwaliteit en geweldige service.

Wij zijn heel tevreden over de HEAD hiking sokken, ze blijven echt lang goed. Nu voor de tweede keer gekocht en na een verkeerde levering is het super netjes opgelost, waarvoor dank! We gaan dus zeker weer hier bestellen. Goede kwaliteit en geweldige service.

Leuk assortiment

Leuk assortiment, snelle levering, prettig vormgegeven online omgeving.

Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment, vandaag besteld morgen in huis. Heb al eerder sokken van Tommi Hilfiger besteld, goede keus bestel zeker nog eens

Post NL laat het afweten.

Goeie directe opvolging, ik ben nog steeds een tevreden klant, maar post NL laat het afweten. keer op keer is de levering wel doorgegeven, maar later vertraagt. Wordt nu morgen, geeft post NL door.

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering, en prijs kwaliteit uitstekend!

Prima verpakt en snel geleverd

Prima verpakt en snel geleverd

R en L sokken

Ik nog een keer sokken besteld ook nu weer super snel en goed verpakt ontvangen.Ik heb sokken voor rechts en links super fijn voor mensen met Alzheimer er zouden best meer soorten van moeten zijn Misschien een idee?

DUUR!

De sokken die ik bij Sokken.nl kocht voor bijna 20,- euro. Kosten bij Zalando 9,- euro. Voel me wel een beetje genaaid.

ik ben tevreden met de producten van sokken.nl

ik ben tevreden met de producten van sokken.nl dit nu de derde keer dat ik kousen bij jullie besteld. maar zeker niet de laatste keer

Van bestelling tot levering prima voor�

Van bestelling tot levering prima voor elkaar. Updates steeds gestuurd. Helemaal goed zo.

De levering was snel en goed

De levering was snel en goed. Ik ben niet helemaal tevreden over de producten. Snel gaatjes in de sokken, niet de beste kwaliteit.

Mooie kwaliteit sokken

Mooie kwaliteit sokken. Geen gedoe, gewoon goed. Verbeterpuntje. Leuk dat de sokken geleverd worden in een box die in de brievenbus past� dat past dus niet. Ik moest de bestelling bij de buren ophalen. Gelukkig aardige buren. Advies: verzend sokken in een stevige envelop in plaats van een doos.

Sokken zitten perfect en laten geen sporen na.

Snelle correcte levering, andere sokken laten hun sporen na maar deze zitten geweldig.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle en goede verzending

Snelle en goede verzending

gratis inpak optie

Snel bezorgd en leuke gratis inpak optie

Mooie sokken en goede kwaliteit en ze�

Mooie sokken en goede kwaliteit en ze zijn prima van maat voor mijn voeten . De huissokken gebruik ik ook als bedsokken s,nachts tegen koude voeten

Snelle service en levering

Snelle service en levering, en ook nog eens netjes verpakt. En hele fijne sokken zonder naden.

Snel geleverd, mooi ingepakt. Top.

Top site(s) en snelle levering

Top site(s) en snelle levering. No nonsense!

Fast Shipping

Item as described and impressive fast shipping

Keurig verpakt in een niet te grote�

Keurig verpakt in een niet te grote doos.

Een betrouwbare webshop

Een betrouwbare webshop om kwaliteitssokken te kopen. Snel verstuurd. Fijne korting met black friday.

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit

Veel keuze aan sokken

Veel keuze aan sokken, snelle levering maar helaas komt de maat niet overeen met de omschrijving. Ik dacht dat ze na het wassen wel wat zouden krimpen maar helaas. Sokken maat 35/38 besteld maar deze vielen qua maat uit als 39/40 jammer

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!