Gewoon Prima!

Gewoon Prima!

Zeer veel keuze voor diabetici!

Voor diabetici zijn footies ideaal, omdat deze nergens kunnen knellen. Bij Sokken.nl vind je deze snel, is bestellen en betalen zo gepiept en worden ze snel en goed verpakt thuis afgeleverd. De kwaliteit is uitermate goed en de prijs navenant goed!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super snelle levering

Super snelle levering! Chapo!

Snelle levering. Goed product!! Weer tevreden.

Prima geregeld

Prima geregeld

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken, breed aanbod en snelle levering

Helaas was niet duidelijk of het pakje �

Helaas was niet duidelijk of het pakje die het uiteindelijk zo in de bus deed.in de brievenbus paste. Volgens de email van PostNL was het formaat kleine schoenendoos(*15 cm hoog) Daardoor heb ik voor jan doedel op de bezorger ziftten wachten Ik heb me ook nog ten onrechte boos gemaakt op de bezorger omdat ik dacht dat hij het pakje gemakshalve bij de beneden buren v.e. had gedumpt. Ik woon nl 2-hoog vrgrt e.a. de groot e.a/. de groot

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Mooie korte sokken voor mijn verstandelijk beperkte zoon. Deze zakken niet in je schoenen.

Snel geleverd en super tevreden

Snel geleverd en super tevreden

Goed product in prima verzendpakking.

Goed product in prima verzendpakking.

Supersnelle levering

Supersnelle levering, kwaliteit sokken en zitten als gegoten. Thanks.

Ruim assortiment

Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit en snelle verzending. Zeker een aanrader.....

Snelle levering goede kwaliteit en�

Snelle levering goede kwaliteit en alles naar wens!

JBS zijn super goede sokken

JBS heeft een zeer goede kwaliteit van sokken, echt super

Mooie sokken

Mooie sokken, snelle bezorging

Sokken

Sokken supersnel geleverd, en van prima kwaliteit! volgende keer hier weer bestellen.

Snelle en correcte levering prima�

Snelle en correcte levering prima kwaliteit sokken.

Top en snel

Fijne en snelle levering

Prima kwaliteit en service!

Prima kwaliteit en service!

Sokken.nl is super snel met het�

Sokken.nl is super snel met het versturen van de bestelling. En alle sokken zitten lekker

Bestellen en direct leveren doen wat ze�

Bestellen en direct leveren doen wat ze beloven! Klasse

Super snel

Super snel geleverd

Persoonlijk en supersnel

Supervriendelijke mensen, snelle reactie bij een vraag over een product. Geen robot maar een echt persoon achter de chat, volgende dag product al in huis en zeer goede kwaliteit! Kortom zoals het hoort echt netjes, mijn complimenten.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!