Van bestelling tot levering op�

Van bestelling tot levering op afgesproken tijd (volgende dag) goed gegaan. Bijna een unicum tegenwoordig. Ga zo door!

De bestelde sokken snel in huis en ok�!

De bestelde sokken de volgende dag al geleverd! Communicatie ok�, prijs ok�. De sokken zijn mooi en dragen fijn.

Nette prijs en volgende dag bezorgd

Nette prijs en volgende dag bezorgd

Uitstekend product

Uitstekend product, supersnel geleverd!! Heel tevreden!!

Prima, alles netjes en snel geleverd.

Makkelijk

Makkelijk, betrouwbaar en snelle levering.

Werkte zoals verwacht

Werkte zoals verwacht, en dat is wat mij betreft perfect. Ik kreeg snel gestuurd wat ik had besteld. Prijs/kwaliteit ook prima.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

���-

�����������-

ruime keus

ruime keus! Goede prijs/kwaliteit!!

Snel geleverd en bestelling zag er�

Snel geleverd en bestelling zag er prima uit!

snel en goed

snel en goed geleverd

Terugkerende klant

Al een paar keer eerder besteld bij sokken.nl en steeds dik tevreden. -Er is een groot assortiment om uit te kiezen -Het bestelde is van goede kwaliteit -Mooi om te zien -Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de verzending -Wordt zeer snel geleverd. Kortom: fijne webshop!

Ik heb gewone katoenen legging besteld�

Ik heb gewone katoenen legging besteld krijg ik een 50 din.panty dat was niet de bedoeling ik moest gewoon een legging hebben panty valt tegen

Geweldige sokken

Snelle levering al hield postnl het pakketje langer bij zich rond Pinksteren. Maar ik word zo blij van de sokken van many mornings, dus een paar dagen langer wachten was de moeite waard.

Correcte service

Correcte service. Mooie kwaliteit.

Snel en goed

Snel en goed. Erg tevreden

perfect

perfect. mooie sokken en zeer snel geleverd en vriendelijk geprijsd. niets negatiefs.graag tot een volgende keer!

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden Overzichtelijke website Goede en snelle levering De artikelen voldoen aan de verwachting

Beetje miskoop

Helaas geen rechter of linkersok. Ook best wel dikke zool. Had een veel dunnere verwacht

Ja ik is oke maar ik heb nu alles�

Ja ik is oke maar ik heb nu alles voldoende maar zezien er mooi uit bedankt zover succes met jullie toekomst groetjes advermulst

Erg tevreden over Sokken.nl.

Erg tevreden over Sokken.nl. Grote keuze in merk en kleur sokken tegen redelijke prijzen. Zeer snelle levering. 100% tevreden.

Prima service levering en wat mijn�

Prima service levering en wat mijn verwachting was dit samen met een prima prijs ??

Leuke sokken

Leuke sokken. Snelle levering. Helemaal goed

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!