Mooie sokken, snel geleverd

Snelle levering volgens afspraak, goed assortiment. Overzichtelijke site.

Inmiddels al een aantal keer hier besteld. Prima website, scherpe prijzen en supersnelle levering. Meer dan tevreden!

Correcte en snelle levering!!

Correcte en snelle levering!!

Leuke sokken

Leuke sokken! En zo snel geleverd.

Supersnel en goed

Supersnel en goed, top

Prima sokken

Prima sokken, goede service!!!

zeer tevreden

zeer tevreden. Snelle levering en ook nog eens mooi ingepakt.

Perfecte kwaliteit en afgeleverd op�

Perfecte kwaliteit en afgeleverd op beloofde moment. Snel de sokken verslijten, kan ik weer nieuwe bestellen !!!! Ronald

Fijne sneaker-sokken.

Fijne sokken die goed blijven zitten. Mooie kwaliteit en snelle levering. Mijn man zijn maat is moeilijk te vinden in de winkels maar Sokken.nl heeft keuze genoeg, toppie.

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

sokken

prima sokken

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie kwaliteit

Goede price-value verhouding en zeer�

Goede price-value verhouding en zeer snelle levering!

Snel,correct mooi verpakt

Snel,correct mooi verpakt

Echt top!

Echt top! 's Avonds laat besteld, volgende ochtend 08.30 uur binnen. Alles heel leuk (gratis!) ingepakt, post-it erop met de inhoud (want dat weet je natuurlijk niet als je meerdere pakjes hebt laten inpakken). Super!

goeie prijzen en snel geleverd.

goeie prijzen en snel geleverd.

Een herhaling waard.

Overzichtelijke website, groot aanbod en prettig geprijsd. Snelle afhandeling. Ik ga hier in de toekomst vast weer kopen.

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle en prima levering.

Gisteren bestel vandaag in huis super snel goede kwaliteit goede merken

Prima webshop

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Had niet gedacht ze dun zouden zijn

Had niet gedacht ze dun zouden zijn, zitten ok (wel bij de tenen zit een voelbare naad)

Ik gebruik ze hoofdzakelijk voor�

Ik gebruik ze hoofdzakelijk voor running en ze zitten super. Prijs kwaliteit verhouding is precies goed. Ik kan ze alle runners aanbevelen.

Goede spulle, prijs en snel bezorgd!

Duidelijke website, veel keuze, goede prijs en snel geleverd. Niks mis mee!

Binnen 3 dagen binnen en elke dag een�

Binnen 3 dagen binnen en elke dag een update van je bestelling en of bezorgmoment

Makkelijk en snel

Enorme keuze en toch vindt je snel wat je zoekt door slimme categorieen. Merksokken van goede kwaliteit.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!