ruim assortiment (handig voor mijn�

ruim assortiment (handig voor mijn schoenmaat 49). snelle levering

Super snelle service!!!!

Super snelle service rond 18:00 uur besteld de dag erna voor 12:00 bezorgd!! Super

Snel en correct geleverd!!

Snel en correct geleverd!!

Snelle levering, prima producten.

Uitgebreide sortering en snel geleverd

Wat een uitgebreide sortering. Ik ben goed geslaagd en het werd snel geleverd.

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden

Ik heb mijn bestelling niet gekregen

Ik heb mijn bestelling niet gekregen

gewoon goed snelle afhandeling

gewoon goed snelle afhandeling. iets te laat besteld door mij ,maar toch de volgende dag geleverd super!!!! zo kan het ook

Alles zoals verwacht!

Alles zoals verwacht!

Goedendag,

Goedendag, Ik ben enorm tevreden en dankbaar dat ik voor mijn gehandicapte kleinzoon geslaagd ben. Met zo'n grote maat is het enorm moeilijk om sokken te vinden die ook nog een beetje "leuk" zijn. De verpakte sokken liggen nog klaar om donderdag, als hij jarig is, aan hem te geven. Ook de super snelle service, ��n dag na mijn bestelling, vind ik bijzonder. Met vriendelijke groeten, Corrie de Vries

Perfecte presentatie van een alledaags product in een mooie geschenkverpakking

De bestelling en levering verliepen zonder problemen. De sokken waren keurig ingepakt en gepresenteerd in een mooie doos. Top.

Geen melding dat het dikke Wintersokken �

Geen melding dat het dikke wintersokken betrof in beschrijving. Geen retour vel, bij gebrek aan printer wordt het lekker moeilijk gemaakt. Nieuwe sokken zullen ongebruikt in de kleding bak belanden. Maak ik toch nog iemand blij

fijne antislipsokken

Heb hele fijne antislipsokken gekocht. Zitten lekker. Supersnelle levering.

Prima levering

Bestellen was makkelijk en levering was snel en goed

Snelle levering Boxers en sokken besteld volgende dag geleverd. Goede prijzen

Snel en correct.

Bestelde sokken werden snel en correct geleverd.

EEN ZEER UITGEBREID ASSORTIMENT

EEN ZEER UITGEBREID ASSORTIMENT, SUPERSNELLE LEVERING EN GEWELDIGE SERVICE VINDT U BIJ SOKKEN.NL

Sokken werden supersnel afgeleverd

Sokken werden supersnel afgeleverd, netjes verpakt. Gewoon goed.

Sokken

Snel geleverd en foto�s kwamen overeen met realiteit

Geen aanvullingen.

Geen aanvullingen.

Uitstekend. Snelle levering, goede kwaliteit wandelsokken. Betrouwbaar en snel.

Correcte behandeling van de bestelling

Correcte behandeling van de bestelling. Verzending leek snel te gaan. Maar helaas zijn ze afhankelijk van Post.NL

Bestelling verliep soepel

Bestelling verliep soepel, bezorging de volgende dag. Het was goed verpakt. Al met al prima ervaring.

Grote maten hier verkrijgbaar!

Ik zocht sokken in maat 49. Eindelijk een bedrijf met veel keuze: sokken.nl. De betere merken voor een prima prijs. Bezorging was snel en alles was netjes verpakt. Ze hebben er een vaste klant bij!

Leverancier van geweldige service met�

Leverancier van geweldige service met een zeer uitgebreid assortiment. Z� besteld = supersnel geleverd!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!