in orde

weer een snelle en verzorgde levering.

Leuk assortiment voor een acceptabele�

Leuk assortiment voor een acceptabele prijs.

Prima service, mooie kwaliteit.

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen, adequaat geleverd

Supersnelle levering1??

Supersnelle levering1??

Snelle levering en goed te volgen�

Snelle levering en goed te volgen pakjesdienst

Duidelijk en snel

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen,leuke aanbieding en een heel snellel evering, top !

Fijne website

Fijne website, vlotte afhandeling. Prettige sokken

Perfecte sokken van wereldmerken

Perfecte sokken van wereldmerken. Wederom mijn keuze voor Falke een perfecte. Goede pasvorm, mooie kwaliteit stof in goede verhouding en een mooie prijs. Waarom zoeken als het makkelijk kan. Een aanrader dus shoppen maar.

Snelle goede levering

Verzending past niet door brievenbus

Sokken zijn van goede kwaliteit maar dat komt omdat het van het merk Falke is. Wat ik niet begrijp is dat jullie deze verzenden in een verpakking die n�t niet door de brievenbus past

Precies wat ik zocht en Snel geleverd

Precies wat ik zocht en Snel geleverd

Lekker snelle en vlotte levering

Lekker snelle en vlotte levering! Precies wat ik besteld had! En lekker goedkoop! Hele fijne site!!

Goede kwaliteit sportsokken gekocht �

Goede kwaliteit sportsokken gekocht voor een mooie prijs. Keurig netjes op tijd geleverd.

Wat ben ik blij met mijn nieuwe sokken.

Wat ben ik blij met mijn nieuwe sokken. Te gekke motieven, veel keuze op de overzichtelijke website. Zelfs voor een 80 jarige is het te gek

tevreden

tevreden, super kwaliteit

Wollen sokken

De sokken die besteld waren zijn exact de sokken die we nodig hadden. Iets van wol dus lekker komfortabel.

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen, snel geleverd 2 dagen, maatvoering perfect, alles netjes verpakt dus ik ben zeer tevreden.

Sokken zijn prima

Sokken zijn prima. Verpakking was goed. Alleen weer niet thuis bezorgd maar op afhaalpunt. Was niet gevraagd

Alles naar wens geleverd

Alles naar wens geleverd

Super Snelle levering

Super Snelle levering, sokken van goede kwaliteit

MOOIE VOETEN.

TOP EN ZEER GOEDE KWALITEIT MET VEEL VARIATIE.

Memorie

Wie trekt nou 2 verschilde sokken aan Het is wel jammer dat het per enkelpaar sokken in plaats daar dan moet al twee dozen kopen om het tot 1 paar sokken te krijgen

Tevreden

ik ben zeer tevreden. Keurig op tijd geleverd. Dank jullie wel. ik wens jullie alle goeds toe voor het nieuwe jaar. Hartelijke groeten, Marja

Mijn bestelling van dames sokken ?? van�

Mijn bestelling van dames sokken ?? van merk PUMA kwam op tijd..... met een fabriek foutje.... na e-mail met klantenservice zonder probleem krijg ik keuzes : een pak nieuwe sokken of geld terug. Onverwachte en zeldzame ( ouderwetse manier van klantenservice) in deze moeilijke tijd....Pet af Lieve Dames en heren van 81jaar oude invalide.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!