In alle opzichten een zeer goed afgewerkte bestelling!

De bestelling was, ondanks de enorme drukte (tijdens lockdown) op tijd. Dat vind ik in deze tijd al een flink compliment waard, want wat hebben de webshops en de bezorgdiensten het druk gehad rond de feestdagen! De sokken waren daarnaast ook nog eens ingepakt in mooi feestelijk papier, met een piepklein stickertje erop waarop de inhoud van het pakje stond. Heel mooi en netjes verzorgd allemaal. Dik tevreden klant dus!!

Mooie sokken en geweldige service

Mooie sokken en geweldige service! Toen bij ontvangst bleek dat een paar Happy Socks duidelijk niet de maat was die op het aangehechte kaartje stond, werd mij direct een nieuw paar toegestuurd! En dat ook nog in de hectische periode vlak voor kerst. Echt super!

zeer snelle levering

zeer snelle levering , de kousen zijn top

Goeie kwaliteit en op tijd geleverd

Goeie kwaliteit en op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd!

Mooi op tijd geleverd!

Gratis cadeauverpakking!

Snelle levering en ook nog eens netjes en leuk ingepakt!

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit, wat wil je nog meer!

Snelle leveringtop

Snelle levering, orima kwaliteit en mooi verpakt

Prima sokken

Prima sokken, en snelle service.

Snelle en makkelijke afhandeling

Snelle en makkelijke afhandeling

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Kwaliteit is goed

Zeer snelle levering ook in de drukke december maand.

Fijne en makkelijke website

Fijne en makkelijke website. Snelle bezorging

Snel geleverd, mooi ingepakt en snelle communicatie! Dank je wel sokken.nl

Prima bedrijf, bezorging conform afspraak.

Op tijd, volgens afspraak, de volgende dag bezorgd. Falke sokken zijn prima en nu met korting gekregen!

Uitstekende en snelle service en�

Uitstekende en snelle service en levering!

Direct verstuurd

Direct verstuurd, vlug ontvangen!!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Snelle levering en goede communicatie�

Snelle levering en goede communicatie via de mail

Compleet ontbrekende communicatie

Compleet ontbrekende communicatie Schijnbaar is in tegenstelling tot wat er op de site stond een deel van mijn bestelling niet leverbaar. Zonder dat er contact op is genomen is een deel van de bestelling verzonden en net het deel dat ik nodig had ontbrak. Dus ik sta zonder dat ik het weet met een incompleet cadeau in mijn handen zonder tijd om er iets aan te doen. Als ze de moeite hadden genomen even contact op te nemen voordat alles werd verzonden hadden we het netjes op kunnen lossen. Nu is het een eens en nooit meer actie. Dit had gewoon voorkomen kunnen worden.

Happy met mijn nieuwe sokken

Gebruiksvriendelijke website Snelle levering Happy met mijn nieuwe sokken :-)

Snelle levering, zoekfunctie wat beperkt

Snelle levering ook zo vlak voor de kerst. Prijzen van de webwinkel zijn ok� en de website interface werkt aardig al is het soms lastig te vinden wat je zoekt (bijv. Zoeken op zowel een maat als het thema kerstmis). Daarnaast zocht ik een paar maanden geleden al kerstsokken maar staan die nu pas in het assortiment terwijl de meerwaarde van een online winkel er juist in zit dat producten ook buiten het seizoen beschikbaar zijn. Al met al wel erg tevreden over het product zelf en de snelheid van leveren.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, netjes verpakt. Heel tevreden.

Snel geleverd en met een hoge korting�

Snel geleverd en met een hoge korting top !!!. Kreeg wel het pakje wel al geopend thuis maar alles was wel compleet.

Leuke sokken en vlotte verzending!

Leuke sokken en vlotte verzending!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!