Heel positief mede dankzij de�

Heel positief mede dankzij de aangeboden mogelijkheid om een product dat achteraf niet voorradig bleek te zijn om te zetten naar een ander product, welke zelfs iets duurder mocht zijn dan het als 1e bestelde artikel. De sokken worden als kerst cadeautje gegeven.

Snelle

Snelle, correcte levering

Sokken ziij van goede kwaliteit en ik�

Sokken ziij van goede kwaliteit en ik hoop dat mijn zoon ze mooi vind!

Snelle service! Top!

Prachtige sokken

Prachtige sokken, xnelle levering en heel erg mooi ingepakt!!

Veel te lange levertermijn

Tijdens het bestellen wordt er beloofd dat je de bestelling de volgende dag zult ontvangen. Helaas heeft dat in dit geval 4 dagen geduurd.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Supersnel

De dag na de bestelling de sokken al in huis!

Fijne wandelsokken

Snel en goed geleverd en toezegging in de chat helemaal nagekomen. Ben zeer tyevreden.

Goede hele snelle levering

Goede hele snelle levering. Mooie sokken. Verder niks aan toe te voegen als ga zo door.

Erg goed geholpen en de sokken zijn�

Erg goed geholpen en de sokken zijn super.

Snelle levering, leuk ingepakt!

Tevreden klant

Eerste bestelling.Duidelijke website, bestellen vlot, levering zeer vlot, duidelijke retouruitleg.

Op tijd geleverd, producten in orde. Prima.

Snelle, correcte levering. Goeie prijzen. Duidelijke communicatie.

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit, maar is voor de ker de t

Ze komen hun leveringsbeloften iedere�

Ze komen hun leveringsbeloften iedere keer weer na dus goed bezig

Wederom keurig verzonden bestelling die�

Wederom keurig verzonden bestelling die optijd geleverd is. Top bedrijf dat waarmaakt wat ze schrijven.

jammer genoeg zijn ze voor mij niet�

jammer genoeg zijn ze voor mij niet goed.Dit is het probleem voor mij . Mijn voeten leveren problemen op . De sokken zijn al in beslag genomen door de familie . Groeten Marian

Prettig zoeken op de website voor�

Prettig zoeken op de website voor juiste artikel. Super snelle levering. Ik ben heet tevreden.

Wederom keurig en netjes verzorgd

Wederom keurig en netjes verzorgd Een vette 10????????????

Mooie site .Snel en goede service

Mooie site .Snel en goede service. Volgende dag al binnen. Maten precies goed.

Super snelle levering en mooi ingepakt.

Super snelle levering en mooi ingepakt.

Bestellen eenvoudig

Bestellen eenvoudig. Aflevering snel en mijn bestelling kon door de brievenbus. Goed en dus snel ontvangen.

Wat een top service

Wat een top service, helemaal netjes ingepakt en razend snel levering. SUPER TEVREDEN

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!