Gewoon goed

Gewoon goed. Niets op aan te merken.

Snel weer sokken

Mooie sokken en vlot ontvangen

Keurig verpakt

Keurig verpakt, snel geleverd, leuke sokjes voor mijn koekemannetje!

Fijne sokken

Fijne sokken, voelt niet te dun aan.

Zo tevreden als een Fransman die net�

Zo tevreden als een Fransman die net een kilo kaas heeft gevonden

Alles goed

Sokken erg goed Bestelling g mooi op tijd Prijs acceptabel

Snelle levering en goede sokken!

Snelle levering en goede sokken!

Geweldige sokken.

Geweldige sokken. Ik heb eerst 6 paar besteld, zitten heerlijk. Gelijk zo veel mogenlijk gekocht online. Beetje in de gaten aan het houden als ze nieuwe voorraad krijgen. Heerlijke sokken, zeker een aanrader. Richard

Perfecte service!

Perfecte service nadat even onduidelijk was waar mijn pakketje gebleven was. Top!

Top snelle verzending

Ruim assortiment aan sokken. Snelle verzending. Volgende dag in huis.

Super fijne sokken

Super fijne sokken. Het liefst draag ik ze elke dag

Dames/herensokken

Dames en herensokken besteld en snel geleverd, prima kwaliteit en kleur.

Je vindt hier goede sokken

Je vindt hier goede sokken en krijgt een goede, vriendelijke en snelle levering. En de prijs is goed. In verband met beperkte voorraad bestel ik direct als ik de juiste sokken vindt en heb deze dan snel in huis.

Snelle service en bij een vraag�

Snelle service en bij een vraag vriendelijk te woord gestaan

Altijd snelle en goede levering

Altijd snelle en goede levering

Makkelijke bestelprocedure

Makkelijke bestelprocedure, vlotte levering.

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken. Mooie kleuren. Snelle levering

Het bestelproces verliep prima

Het bestelproces verliep prima. Wat mij zeer verbaasd heeft, is de enorme doos waarin 8 pantykousjes verpakt waren. Wat een verspilling!

Slecht�

Ik had sokken besteld.. helaas de boord te krap. Dus ze moesten terug. Op de site staat iets raars�. Bij retour volledige bestelling�.geen retourkosten�... Verderop staat: bij retour 2,95 wordt in rekening gebracht. Ik heb de volledige bestelling geretourneerd�. Toch werd er 2,95 in rekening gebracht. Niet duidelijk dus en ik bestel er dus geen sokken meer. Telefonisch kon men ook niet aangeven of er sokken waren met ruime boorden ( die zijn er zeker wel !) maar de dame aan de telefoon was niet goed ge�nformeerd, Je moet ze toch gewoon zien dus.. dus niet meer via internet. Jammer.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

goede en snelle levering,

goede en snelle levering,

Alhoewel op zondag besteld

Alhoewel op zondag besteld, op maandag al netjes geleverd, top !

Makkelijk

Makkelijk, snel en duidelijke communicatie

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!