Ik heb 1 paar sokken besteld en ze zijn�

Ik heb 1 paar sokken besteld en ze zijn netjes ingepakt opgestuurd. Het is naar tevredenheid verlopen!

snelle levering en goede kwaliteit!

snelle levering en goede kwaliteit!

Heel tevreden

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Vlotte afhandeling en snelle levering. Heel tevreden ??

Goeie sokken maar er was een sticker�

Goeie sokken maar er was een sticker met luxe op m'n pakje gepakt omdat het luxe cadeauverpakking had. Volgende keer even afhalen

Super snelle levering en veel keuze op�

Super snelle levering en veel keuze op de website. Ook in grote maten. Ik heb nog niet naar de sokken gekeken, het zijn Sint cadeau's dus het duurt nog even voordat ze worden gebruikt.

Kwaliteit van de sokken is top

Kwaliteit van de sokken is top. Let wel op de maat. Mijn ervaring is dat ze eerder groter zijn dan de opgegeven maat dan kleiner. Als je maat 43 hebt kies dan 41-43 en ze passen perfect. Bestelling werd snel en correct volgens afspraak geleverd. Ik ben erg tevreden.

Alles uitstekend!

Alles uitstekend!

Goed en netjes geleverd

Leuk ingepakt . Goede levering goed te volgen.

Heldere zoekwegen!

Heldere zoekwegen!

gewoon snel geleverd en in de tyd

gewoon snel geleverd en in de tyd

Prima service, snel en effici�nt en producten goed verpakt

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Ruime keus uit kwaliteits merken voor een hele goede prijs.

Prima ervaring

Snelle service en snel geld terug bij retouren. Goede kwaliteit sokken.

Super geregeld

Super geregeld. Snelle levering en super leuke vrolijke sokken in maat 48!!

Mooie sokken

Mooie sokken. Snel geleverd.

Perfect.

Top. Zeer snel geleverd.

goede service

goede service

Goede prijs

Goede prijs, snelle bezorging.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Hallo

Hallo Sokken besteld bij jullie rond 2 uur in de namiddag , en zoals beloofd keurig afgeleverd de volgende dag. Ondertussen ook netjes op de hoogte gehouden van waar mijn pakje zich bevond. Prima service , niets op aan te merken. Ook de maat van sokken was perfect, dikwijls een probleem met mijn schoenmaat 51. Er zullen in de toekomst nog wel bestellingen gedaan worden langs jullie.

Coole sokken

Ik was opzoek naar sokken en die hadden jullie! Veel en leuke en ik had nog mazzel dat er in de uitverkoop waren. Prachtig ingepakt. Onze kleine had erg veel plezier met uitpakken en m'n vriendin met de sokken.

Geweldige sokken

Geweldige sokken. Ook in de grote maat die ik nodig had. Heel snelle levering.

tevreden

Kreeg wat ik had besteld

Mooie sokken

Mooie sokken, snel geleverd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!