Snelle bezorging

Snelle bezorging. Prima qualiteit

Weer super snel geleverd

Weer super snel geleverd. Zeer tevreden over de sokken. Aanrader om hier je sokken te bestellen.

Alles keurig en op tijd geregeld en�

Alles keurig en op tijd geregeld en afgewikkeld.

Snelle levering!

Super snel afgehandeld en ontvangen!

happy

Groot assortiment in grote maten.

Groot assortiment in grote maten. Snelle levering.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Merk sokken!!

Snel geleverd komt overeen wat ik besteld had en zeker een aanrader naar anderen toe.

Snelle afhandeling.

Snelle afhandeling. Prima Product, zoals omschreven.

Kwaliteit in producten en service voeren de boventoon....

Zoals altijd: prachtige, kwalitatief goede sokken die heerlijk zitten (mijn favo merken zijn Alfredo Gonzales en MarcMarcs). En niet te vergeten een snelle levering. Keep up the good work!

Mooie kwaliteit sokken zo blij met de�

Mooie kwaliteit sokken zo blij met de grote maten. Zeer korte levertijd.

De sokken waren mooi maar ook prijzig.

De sokken waren mooi maar ook prijzig.

Voor het eerst sokken online besteld

Voor het eerst sokken besteld op sokken.nl. Handige zoekfilter op multipacks en dit voor een nette prijs. Na bestelling direct een bevestiging ontvangen en 's avonds al een verzendbevestiging super! Simpelweg precies zoals je van een webshop mag verwachten! Niets aan te merken :)

Makkelijke website, goede levering

Makkelijke website, overzichtelijk en eenvoudig te bestellen. Fijn dat het winkelmandje mee verhuist naar de andere sites van dezelfde webshops.

Mooie sokken, snelle service

Snelle levering, leuk ingepakt! Kun je prima cadeau doen aan iemand.

Prima service, snelle verzending en heldere communicatie

Snelle levering, alleen 1 min punt. Als bezoeg adres een afhaalpunt van post NL opgegeven omdat ik niet thuis was, maar pakket toch op huisadres aangeboden en afgegeven bij de buren, helaas waren die er niet zo blij mee!

Bestelling als altijd vlot

Bestelling als altijd vlot, evenals de verzending. Echter was er iets mis gegaan waardoor mijn pakket bij iemand anders is bezorgd. Deze stuurde het terug en ik kreeg direct een mail van sokken.nl. met de mogelijkheid om even te wachten of iets anders meteen te krijgen. Ik gaf aan even op mijn bestelling te willen wachten en kreeg deze ook snel weer opgestuurd, met een extra paar sokken voor het gedoe. Had niet gehoeven, heb ik niet om gevraagd, maar heel netjes.

Verjaardagscadeau

De sokken werden netjes afgeleverd in een nette verpakking. Wat wel jammer was was dat de reclame in de doos bleef plakken aan de doos dus cadeaupapiertje is iets gehavend. Hoop dat de krijger van dit cadeautje het waardeert

Top , snel geleverd

Snelle levering, kwaliteit van te voren bekend en dus goed.

Perfecte levering en goeie maat

Perfecte levering en goeie maat

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, prima verpakt en op tijd

De sokken zijn prima.

De sokken zijn prima.

Leuke sokken

Leuke sokken, snelle bezorging, alleen was de doos niet helemaal goed uitgevouwen, weet niet of het eruit had kunnen vallen, maar alles is goed gegaan

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!