Ruim assortiment & voorraad en spoedige levering...

Op 't laatste moment moest m'n zoon toch nog xtra sokken hebben; Ook nu weer zeer snelle levering via sokken.nl en met de aantallen die we moesten hebben. Wederom top; ruime keuze en ruime voorraad!

Super !

Mooie sokken

Sokken passen perfect

Sokken passen perfect. Snel geleverd ook

Super snelle levering

Super snelle levering, ruim assortiment!

Prima levering

Prima levering

Probleemloos

Probleemloos. Na de bestelling nog even contct gehad met klantenservice, en er werd soepel een aanpassing gedaan. Heel goede indruk van dit bedrijf.

Goede collectie

Goede collectie, goed verpakt (geen onnodig grote dozen, plastic etc). Enige dat beter mag is informatie over verzending, ik wist niet wanneer mijn pakketje verzonden was.

Geen ongemakken meegemaakt

Geen ongemakken meegemaakt, op tijd en juist geleverd.

????

Snel bezorgd, mooi ingepakt als kado????

Voor 80� ondergoed gekocht

Voor 80� ondergoed gekocht, zou er dan een tas bijkrijgen,maar mooi niet in kleine lettertjes stond erbij dat het geen aanbieding mocht zijn! Jammer want dan had ik niets besteld!

Leuk aanbod en goede service

Leuk aanbod en snelle verzending, en cadeautjes werden ook leuk ingepakt.

Prima en snel

Prima en snelle levering! Goede kwaliteit sokken, niets op aan te merken.

goeie levering 1 dag besteld volgende�

goeie levering 1 dag besteld volgende dag kon ik het ophalen enze zitten echt lekker!

Ruime keuze uit sokken en zeer snelle levering

Ruime keuze uit sokken, makkelijke besteld en zeer snel geleverd. In mijn geval ' s avonds besteld en de volgende ochtend al in huis.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop. Vlot verloop van mijn bestelling. Tevreden klant

Snel, netjes, duidelijk en mooi ingepakt!

Twee paar happy socks besteld. Goede prijs, mooi ingepakt (gratis, helemaal top!) en snelle levering! Dik tevreden!

Prima shirtjes

Prima shirtjes snel binnen gekregen

Genoeg keuze op de website en snelle verzending. Ik ben zeer tevreden en heb meteen nog een bestelling gedaan.

snelle levering super product

snelle levering super product

Mooie site!

Site ziet er mooi uit, maar dacht goede sokken te hebben gekozen, waren het erg dikke sokken, het leken op sportkousen, terwijl ik eigenlijk gewoon nette kousen wilde! Kon niet goed op de site vinden wat ik zocht!? Verder een super Snelle Verzending! Keurig netjes verpakt en verzonden! Super Snelle retournering!

Top sokken

De sokken werden mooi op tijd geleverd� zijn ook mooie kleuren en zitten lekker

Ga in de toekomst vaker bij jullie�

Ga in de toekomst vaker bij jullie bestellen. Zeer goed.

wandelen

Helemaal blij met de wandel sokken. Snel geleverd en ze voldoen goed!

Super sokken

Super. Handige website, vele merken, goedkoper, snel in huis. Helemaal Top.

snel en simpel van bestelling tot�

snel en simpel van bestelling tot levering

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!