snel en simpel van bestelling tot�

snel en simpel van bestelling tot levering

Correct en volgens afspraak geleverd.

Correct en volgens afspraak geleverd.

Snel, conform bestelling.

Prima zoals altijd

Zoals gewoonlijk alles conform bestelling geleverd, correct, op tijd... prima weer!

Prima!!!

Prima!!!, Snelle en correcte bezorging.

Ons adres voor sokken!

Door de goeie service en afwerking van de bestellingen gaan wij voor kousen/sokken altijd naar sokken.nl!

nette levering

nette levering, mooi op tijd, wel redelijk aan de prijs

Zeer tevreden over sokken.nl!

Wat mij betreft top. Goede prijzen, kwaliteit en volop keuze! Daarnaast nog eens snel geleverd!

Via een mooie aanbieding prima 2 sets mooie sokken online gekocht; zeer tevreden!

Vanwege een mooie aanbieding via een kortingscode/actiecode, die ik bij een gekocht product elders online had gekregen (betreffende een andere categorie consumentenartikelen), ben ik op de website vsn sokken.nl terechtgekomen. De collectie is mooi en divers (in mijn geval voor de heren). Ik heb 2 sets sokken online gekocht (ieder set bevatte 4-6 paar sokken en elk paar met een andere kleur of print). De betaling en levering verliepen prima. En over de kwaliteit van alle bestelde sets ben ik zeer tevreden! Geen verbeterpunten vanuit mijn kant, daarom 5 sterren.

Snelle levering, adequate afhandeling van een retour/ruiling. Prima!

Leuke prijs en snel geleverd

Leuke prijs en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar.

Om 16.00 uur bestelling per email verstuurd, de volgende dag geleverd. Ruime keuze in sokken. Netjes verpakt en niet in een onnodig grote doos met veel vulmateriaal zoals veel leveranciers doen. Ja, ik beveel Sokken.nl aan.

Bij alle sokken staat dat ze niet in de�

Bij alle sokken staat dat ze niet in de droger mogen. Ik zou nooit zoiets kopen, als ik geen ervaring had. Ik doe alle sokken in de droger en nooit problemen gehad.

Mooie sokken

Mooie sokken, veel keus.

Bezorging was snel, mooi verpakt, en goeie kwaliteit.

Tevreden klant

Correcte informatie op de website. Snelle levering.

Ik kom zeker terug als klant.

Ik. heb deze keer voor wat duurdere sokken gekozen en ben er zeker niet in terleurgesteld. De oranje sokken hadden wel feller kunnen geweest zijn, zeker als je ze vergelijkt met de anderen.

Gewoon tevreden

Snel, probleemloos, goede productinfo en kwaliteit (althans: dat moet natuurlijk ook nog blijken als ik ze vaak gedragen en gewassen heb. Maar het ziet er goed uit.)

Feilloos

Netjes verpakt, goede communicatie, volgende dag in huis. Niets aan de hand. Fijn!

Snelle levering van prima producten.

Snelle levering van prima producten.

Prima sokken

Prima sokken

Snel verzonden

'S avonds besteld en volgende dag ontvangen. Top!

Snelle levering !

Snelle levering !

Ik heb voor het eerst sokken besteld op sokken.nl. Ik kan alleen maar lovend zijn over de kwaliteit en de bezorging. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier sokken bestelt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

s'avonds besteld

s'avonds besteld, de volgende ochtend al bezorgd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!