Hartstikke goed

Prima geregeld!

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Aantal singlets besteld,alleen in 2 bestellingen achter elkaar omdat ik zelf niet goed oplette. De volgende dag werd ik gebeld door sokken on line of 2 bestellingen de bedoeling was,ja dus alleen ook 2 maal verzendkosten.Spontaan werd aangeboden om van 2 bestellingen 1 te maken bedrag meer dan 45 euro dus gratis verzending,2 keer verzendkosten terug gekregen,top service dus. Bovendien tip om maatje groter te nemen omdat singlets klein vallen, gelijk om laten zetten en vandaag juiste singlets ontvangen,zien er keurig uit en zitten perfect. Kortom eindelijk een bedrijf wat zeer klantvriendelijk is en meedenkt,aardige medewerkers en prima service en snelle levertijd

Betrouwbaar

Betrouwbaar, snel met goede communicatie! Gewoon top!

Prijs van de sokken was echt wel prima

Prijs van de sokken was echt wel prima, binnen een paar dagen binnen en correct verpakt

Zeer tevreden over de artikelen en�

Zeer tevreden over de artikelen en over de website en bezorging

Goede sokken veel keus en snel bezorgd

Goede sokken veel keus en snel bezorgd

snelle levering en altijd goede�

snelle levering en altijd goede kwaliteit

Tijdige levering

Tijdige levering, goede kwaliteit

Snelle levering. Leuke prijzen.

De Heads zijn heerlijke wandelsokken

De Heads zijn heerlijke wandelsokken. De O'Niell vallen mooi binnen de schoenen, maar zijn wel erg dun, maar ja, het is zomer.

Prima werk.

De door mij bestelde sokken werden netjes en snel bij mij afgeleverd.

Veel keuze

Veel keuze, ook in prijscategorie. Goede kwaliteit sokken. Snelle bezorging.

Ruime keus en keurig binnen de�

Ruime keus en keurig binnen de aangegeven termijn ontvangen...binnen 1 werkdag. Super service !

snelle levering, netjes in de verpakking

Goede en concurrerende prijs voor een�

Goede en concurrerende prijs voor een kwaliteitsproduct (Falke sokken). Snelle levering door Post.NL, maar dit had ook via een brievenbus pakket gekund.

Geweldig hoe snel mijn sokken geleverd�

Geweldig hoe snel mijn sokken geleverd werden.

Gewoon goed

Gewoon goed Op tijd en volledig geleverd

Leuke sokken en een ruim assortiment

Leuke sokken en een ruim assortiment. Enige minpunt is dat het voor mij niet duidelijk was dat ik ��n paar sokken heb gekocht voor 10� die verschillende patronen hebben. Als ik dat had geweten had ik ze niet gekocht.

Al meerdere keren sokken besteld�

Al meerdere keren sokken besteld besteld bij sokken.nl en zoals altijd tot volle tevredenheid. Ruime keus, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk zoeken snelle levering goede�

Makkelijk zoeken snelle levering goede kwaliteit merksokken

Snelle levering leuke sokken

Snelle levering leuke sokken

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snel en correct geleverd

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Van de bestelling tot de levering�

Van de bestelling tot de levering gewoon uitstekend ??????Bedankt ??

Goede ervaring, verzendkosten te hoog.

Goede ervaring, vlot opgestuurd met veel opties. Vier sterren omdat de bezorgkosten wel erg hoog liggen als je slechts een paar sokken bestelt, dat zou ook met een brievenbuspakje kunnen. Edit: Ja, ik weet dat jullie 4.95 verzendkosten rekenen. Mijn punt is dat dat goedkoper kan en dit mij er in de toekomst van zal weerhouden nog bij jullie te bestellen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!