Supersnelle levering en mooie producten

Supersnelle levering en mooie producten

Prima kwaliteit en pasvorm

Prima kwaliteit en pasvorm

Mooie sokken maar vallen ietwat klein�

Mooie sokken maar vallen ietwat klein uit .Moeten niet krimpen dus .Snelle levering en qua prijs niet al te duur

Snelle levering en goede kwaliteir

Snelle levering, netjes verpakt en met service behandeld. De sokken zijn van goede kwaliteit en komen overeen met de informatie op de site. Ik blijf mijn sokken voortaan hier bestellen.

goede kwaliteit

goede kwaliteit, prima service ,netjes verpakt ben zeer tevreden.

Prima kwaliteit sokken en maat is goed

Prima kwaliteit sokken en maat is goed. Alleen toch duur doordat er ook weer verzendkosten gevraagd worden....jammer. Dan ben ik met "gewoon winkelen" goedkoper uit..

Goed advies en mooie goed zittende sokken

Ik kon geen keus maken. Ik heb via chat advies gevraagd en dat opgevolgd. De volgende dag aangekregen en het was precies wat ik wilde hebben.

Verkeerde sokken besteld... toch goedgekomen :-)

Zelf niet gezien dat ik de "verkeerde" sokken besteld heb. Pas bij ontvangst zagen wij dat ik de verkeerde sokken besteld heb. 1 van de grootverpakkingen open gemaakt en getest, maar toch liever de juiste sokken. Hierop via de chat contact gehad met Amber van sokken.nl en in no-time geregeld dat wij de juiste sokken ontvangen. Wederom top geregeld, ondanks dat ik zelf niet goed heb opgelet. Grtz, Rob

Ik bestel hier vaker sokken en het is altijd goed.

snelle levering en sokken zijn prima

snelle levering en sokken zijn prima

Erg tevreden over prijs en service.

Mooie sokken van Puma en Tommy Hilfiger gekocht bij Sokken.nl. Meteen de volgende dag geleverd. Ik ben erg tevreden over prijs en service,

Heel kwalitatieve goede sokken. Voir een eerlijke prijs. Super service.

Sokken.nl doet gewoon wat ze beloven.

Sokken.nl doet gewoon wat ze beloven.

Prima afgehandeld.

Prima afgehandeld. Mooie kwaliteit en erg snel geleverd. Precies gekregen wat verwacht werd. Enige puntje van aandacht was de erg grote doos voor dit artikel. Een verzendenvelop had ook volstaan.

Snelle service, goede kwaliteit

Uitgebreid assortiment sokken, goede kwaliteit, snelle levering, prettige service ?

snel geleverd

snel geleverd, volgens afspraak voor een nette prijs.

Brood sokken die geweldig zitten

Vanwege een supergave eerdere bestelling opnieuw besteld. Heerlijk sokken zonder naadjes en draadjes. ik betaal daar graag wat meer voor o ja: en die van mij hebben een print van Herman Brood ( die wel iets scherper / feller had gemogen overigens. Dat was immers zijn handelsmerk)

Prima kwaliteit en prijs

Prima kwaliteit en prijs. Gelijk de volgende dag ontvangen. Geen trammelant met bekende issues bij andere websites. Duidelijke en adequate communicatie. ??

Top service en bezorging

Top service en bezorging Goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig fijne webshops

Geweldig fijne webshops met mooie artikelen en zeer goede service!!! Kortom echt een aanrader..!!!

Eindelijk echt leuke vrolijke sokken

Eindelijk echt leuke vrolijke sokken! Het bestellen ging makkelijk, en ik had de sokken snel in huis. Wel bleken mijn sokken verschillend te zijn: ik had wel twee verschillende sokken gezien, maar dacht dat het 2-packs zouden zijn. Achteraf stond het er wel bij dat het ��n paar �matchende sokken� betrof, maar misschien mag dat nog wat duidelijker. Ik had nog nooit een paar sokken gezien dat uit twee verschillende exemplaren bestond, dus ik had dit niet verwacht. Maar ik kan er wel aan wennen.

Prima sokken en snelle levering

Prima sokken en snelle levering

Prima geregeld

Prima geregeld

Top!!!!!!!!!!!!!

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken. Wel even goed zoeken op de site naar alle mogelijkheden/wensen etcetera en om dat wat je wilt naar boven te krijgen. Levering en communicatie daarover uitstekend. Zeer tevreden.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!