Snel en goed geleverd!

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd, de volgende werkdag. Prima klantenservice.

Prima sokken en heel snel geleverd.

Prima sokken en heel snel geleverd.

Mooie sokken

Mooie sokken , snelle levering z��r tevreden.

Op tijd geleverd

Sokken werden netjes op de afgesproken datum geleverd. Het was een cadeautje voor een verjaardag en daarom koos ik ervoor om het gelijk in te laten pakken. Helaas was dit niet gedaan.

Sokken.nl kan je best aanbevelen om producten online te bestellen.

Wat een mooie producten hebben ze daar en een goede prijs kwaliteit verhouding. Je hebt het snel in huis en wat een geweldige service krijg je. En je word als klant gewoon heel leuk geholpen, door vrolijke klantvriendelijke personen. Echt geweldig en zet dit zo voort, maar dat zit wel goed. Ik kan het aanraden.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Minpuntje aan de site vond ik dat je alle filters kwijt bent zodra je iets toevoegt aan je winkelwagen en dan verder wilt winkelen, verder prima site met ruim assortiment.

Geweldige winkel en meer dan zeer�

Geweldige winkel en meer dan zeer tevreden. Maloits besteld voor onze dochter waarvan er 1 kapot was bij aankomst. Mail gestuurd en eigenlijk de afpsraak gemaakt om een foto te sturen. Wat lag er vandaag in de bus, een nieuwe maliot voor onze dochter. Ze is helemaal blij. Hier gaan we zeker nog vaker bestellen. TOP SERVICE

De sokken worden netjes verpakt binnen�

De sokken worden netjes verpakt binnen een aantal dagen geleverd.

Ik kon op de site makkelijk vinden wat�

Ik kon op de site makkelijk vinden wat ik zocht. In eerste instantie werkte mijn kortingscode niet, maar na een berichtje had ik snel een nieuwe die wel werkte. Goed te gebruiken als je speciale sokken zoekt, in mijn geval wandelsokken. Ik heb twee paar gekocht en die zijn super goed. Het enige jammere vond ik dat ze van veel types maar beperkte maten hadden. Maakt het uitzoeken minder leuk. Maar levering verder helemaal netjes en op tijd.

Door de sneeuw waren mijn sokken later

Door de sneeuw waren mijn sokken later, koud dat ik het had :(

Fijne sokken

Fijne sokken, snel bezorgd ondanks de corona.

Snelle levering.

Snelle levering.

Fijne sokken

Fijne sokken. Zowel de witte als de zwarte modellen.

Pakje sokken in goede orde ontvangen

Pakje sokken in goede orde ontvangen; er gingen een paar dagen overheen, maar dat zal aan het winterweer gelegen hebben. Van de drie paren sokken was er ��n die me een beetje tegenviel qua dikte.

Top service!

Top service!

top geregeld binnen 1 dag in huis

top geregeld binnen 1 dag in huis

Super makkelijk

Super makkelijk! �s Avonds voor 21 uur besteld en de volgende ochtend om 9.30uur al in huis!!

Super sokken en snelle levering!

Super sokken en snelle levering!

Snel geleverd, netjes verpakt en kwaliteit. Ik zeg aanrader ! ????

Fijne wandelsokken

Pakketje snel ontvangen, paste mooi door de brievenbus. Fijne Falke wandelsokken, kunnen we nu goed gebruiken.

Zitten goed!

Zitten goed! Snelle service!

Super snel geleverd.

Super snel geleverd. Top

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling�

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling ontvangen. 's Avonds besteld, geloof zelfs vrijdagavond en zaterdagvoormiddag al hier ... Voor de rest alles prima in orde en ik blij dat ik mijn voeten terug warm kan houden.

Prima snelle bezorging

Prima snelle bezorging. Sokken zijn erg leuk.

Alles prima.

Alles prima.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!