Lekker snel bezorgd

Lekker snel bezorgd

De verzending was supersnel

De verzending was supersnel. Sokken hadden de aangegeven kwaliteit. De verpakking was wel zeer vorstelijk. Mooie dozen, mooie verpakking. Uitstekend !

Grappige sokken

Origineel dat een paar sokken niet uit 2 sokken met hetzelfde motief bestaat.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Snel en goed verpakt geleverd, maar hoge verzendkosten

Snel en goed verpakt geleverd. De verzendkosten voor een brievenbuspakketje vindt ik echter veel te hoog! Dit zou voor mij een reden kunnen zijn om voortaan elders te bestellen.

sokken met bijzondere designs

Zeer snelle ontvangst. Er is heel veel keus bij de verschillende merken. Mijn kleindochters zijn altijd heel blij met deze bijzondere sokken. Zij wonen in het buitenland, dus alleen zij dragen deze leuke sokken daar. De sokken blijven goed, ook na vele wasbeurten.

Erg snel en erg netjes verzonden

Erg snel en erg netjes verzonden. TOP

netjes verpakt en op tijd geleverd

netjes verpakt en op tijd geleverd

Goede communicatie

Goede communicatie. Snelle reacties en ook snelle levering. Heel betrouwbaar!

Snelle levering en sokken van goede�

Snelle levering en sokken van goede kwaliteit

1 dag na bestelling keurig verpakt�

1 dag na bestelling keurig verpakt geleverd. Keurig verpakt en nog een kortingsbon van 20 euro voor wijnvoordeel.nl. Top, gelijk verzilverd! :-)

Prima product

Prima product, prijs en levering

Prima,snelle service

Prima kwaliteit sokken

Prima kwaliteit sokken, snelle levering!

Tommy Hilfinger sokken besteld

Tommy Hilfinger sokken besteld. In een mooie verpakking. Levering snel.

Snelle levering en alles dik in orde!

Snelle levering en alles dik in orde!

Ruime keuze en prima prijzen

Ruime keuze en prima prijzen

Overzichtelijke website, veel keuze, prima prijzen, snelle levering. Wat wil je nog meer?

Snelle levering.

Snelle levering. Goed product.??

Bestelde sokken netjes ontvangen

Bestelde sokken netjes ontvangen. Fijn ook dat handgeschreven persoonlijke berichtje! Blije klant, kom zeker terug!

Uitstekende service

Uitstekende service. Snelle en adequate oplossing geboden in geval van problemen met levering.

Heel tevreden met sokken.nl

Goede site, makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering.

De bestelling werd vlot en op tijd�

De bestelling werd vlot en op tijd geleverd.

Snelle levering. Goed product. Maat was te klein, dus terug gestuurd en omgeruild voor een maat groter. Binnen 2 dagen had ik al de juiste maat binnen. Ben daarom zeer tevreden over de service.

Snel en goed

Snel en goed!!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!