Mooi en goed kwaliteiten sokken.

Mooi en goed kwaliteiten sokken.

Eindelijk betaalbare grote maten sokken.

Eindelijk betaalbare grote maten sokken.

Prima service, mooie kwaliteit.

snelle en juiste levering

snelle en juiste levering

goed service

goed service

Makkelijke site...zo

Makkelijke site...zo. besteld en ook zo in huis. Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Happy socks

Prima ontvangen, goede kwaliteit

ff bestellen en op tijd afgeleverd.

ff bestellen en op tijd afgeleverd.

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken. Snel geleverd.

Soms gaat er iets mis.....

Soms gaat er iets mis..... Ik kon met een gewonnen cadeaubon happysocks bestellen bij sokken.nl In eerste instantie ging er iets fout en was de hele bestelling niet goed door gekomen, maar zodra ik dat door had werd ik prima geholpen door de zeer vriendelijke dame van de klantenservice en mocht ik zelfs voor een iets hoger bedrag een nieuwe bestelling plaatsen, die ik prompt de volgende dag in huis had. Super leuke sokken van een mooie kwaliteit! ik vind dat er best soms iets mis mag gaan, maar hoe goed een bedrijf is wordt bepaald door hoe ze dit oplossen. In dit geval dus een dikke 5 sterren*****

Veel keus, ook in de te bestellen maten.

Veel keus. Ook in de te bestellen maten. Een deel van de bestelling was als kado. Dit is goed in de smaak gevallen. We zijn er blij mee

Goed zittende sokken fijne pas vorm en�

Goed zittende sokken fijne pas vorm en naadloze tenen

Prima, snelle levering

Het bestellen en de snelheid van�

Het bestellen en de snelheid van bezorgen echt perfect. Jack and Jones boxers besteld maat XL. Voor het merk en de prijs had ik er veel meer van verwacht aangezien ze naar boven kruipen elke keer. Resultaat is schraale liezen. Bah

Goed opgezette webshop

Makkelijk, goede producten & snel !!

Snelle levering!

Snelle levering!

Snel besteld/Snel geleverd

Snel besteld/Snel geleverd

Die communicatie ging tamelijk goed

Die communicatie ging tamelijk goed . Bedankt .

Daar wordt een mens blij van

Snelle bezorging, mooie en bijzondere sokken die gratis in een mooi cadeaupapier worden verpakt. Ik had twee keer dezelfde set besteld in twee verschillende maten, op elke ingepakte doos zat keurig een labeltje welke maat in welke doos zat. goede communicatie via de mail over je bestelling en levertijd.

Goede prijs

Goede prijs, kwaliteitsverhouding

Top! Goede producten en simpel te ruilen ????

Zeer snelle levering

Eenvoudig te bestellen, goede website, zeer snelle levering.

Always fast and trustworthy service

Always fast and trustworthy service. Love that the products can be gift wrapped at no additional cost.

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd, goede kwaliteit sokken

Zeer snelle levering van mijn�

Zeer snelle levering van mijn bestelling. En goede kwaliteit van mijn bestelling.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!