Breed assortiment en lengte op maat�

Breed assortiment en lengte op maat super

Prachtige sokken en ondanks de feestdrukte zeer snel geleverd.

Mooi pakketje Happy Socks

Mooi pakketje Happy Socks. Prijs vrij hoog. Dag later zag ik ze voor �14 goedkoper op site van Happy Socks. Dat viel tegen.

Snelle bezorging volgende dag in huis

Snelle bezorging volgende dag in huis

Bestelling is snel en naar verwachting�

Bestelling is snel en naar verwachting verlopen. Prima service.

Alles goed

Kwaliteit is wel goed en er is snele bezorging en ik wil zo met geen weer wat bestellen

Duidelijk website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle levering. Prima kwaliteit

Prima sokken

Prima sokken, goede prijs en super snelle levering

Duidelijke site en super snelle en�

Duidelijke site en super snelle en goede levering.

Snelle en zorgvuldige levering.

Snelle en zorgvuldige levering.

Keurig bezorgd

Keurig bezorgd

Ne 19 dagen, nog steeds niets ontvangen.

Ik heb de sokken op 20/12 besteld, nog altijd niet ontvangen. Opzich geen ramp, maar de track & trace vertelt helemaal niks. Dus daar heb je ook niets aan. Op Facbook antwoorden ze na 3 dagen nog steeds niet, en je kan ze dan enkel nog bereiken via mail - waar een wachttijd is van 24 - 48u, like wtf. Starts feeling like a scam!

Heerlijke zachte sokken

Heerlijke zachte sokken. Passen in elke schoen. Hippe kleur. Volgens mij zijn het wel mannen sokken, maar mij passen ze ook.

mijn favoriete sokken gevonden

Na wat rondkijken naar mijn favoriete sokken Falke run, al gauw gevonden op sokken.nl en zo voordelig

Zoals het hoort

Besteld, geleverd, klaar

Prima wandelsokken ; bestel ze een maatje groter

Ik heb wandelsokken besteld. Ze zijn prima. Ik had ze een maat groter dan voorgeschreven besteld . 39-40 ipv 37-38 . Dat was een goede keus. Ik vind dat prettiger, dan zitten ze niet zo strak. Wat ik lastig vond was het bepalen van de kleur . Ik zag iedere keer andere kleuren sokken voorradig . Dat vond ik verwarrend

Ben heel te vreden met de sokken snel�

Ben heel te vreden met de sokken snel geleverd

Erg snelle levering !!

Sneaker sokken besteld en die had ik erg snel in huis. Zelfs in deze tijd, super !!!

Goede snelle service

Goede snelle service. Ook in coronatijd

Snel verstuurd en binnen.

Snel verstuurd en binnen.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Snelle levering. Goed verpakt. Super leuke assortiment!

Snel en accuraat!

Snel en accuraat! Prima producten en goede adviezen

Super service bij sokken.nl. Snelle afhandeling, snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit geleverd.

Eerste bestelling, tot de volgende keer!

Voor het eerst hier een bestelling gedaan. In ��n woord: geweldig! Goede aanbiedingen, mooie producten, handige koppeling (van ondergoed) naar andere website (sokken) en last but no least supersnelle levering! Zelfs met de postdrukte tijdens Corona en feestdagen. Tot de volgende keer!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!