Prima service snelle levering ondanks�

Prima service snelle levering ondanks corona en kerst drukte

Zien er goed uit en pakketje was�

Zien er goed uit en pakketje was supersnel bezorgd.

Mega snelle verzorging!!

Mega snelle verzorging!!

Snel geleverd. Precies zoals omschreven en zitten heerlijk

Top aanbod, top service, top snelheid

Via google op deze site gekomen waar een groot aanbod is. Bestelling geplaatst voor cadeautjes dus in laten pakken. Volgende dag al bezorgd, alle sokken netjes ingepakt, allemaal anders en netjes met de artikelnummers op een plakkertje erop zodat ik de juiste namen erop kan schrijven. Ik heb de sokken dus nog niet gezien maar service is top, en snelheid ook!

alles prima

prima sokken, prima prijs, prima afgehandeld

Erg goede service en snelle levering!

Erg goede service en snelle levering! Toen bleek dat PostNL een foutje had gemaakt in de levering en mijn pakket kwijt was, is er direct actie ondernemen. Omdat mijn pakket niet gevonden kon worden is diezelfde nog een vervangend pakket toegestuurd. Erg vriendelijke en goede service, mijn complimenten.

Vlotte levering goede kwaliteit 2de�

Vlotte levering goede kwaliteit 2de keer bestelling gedaan en er komen er zeker nog bij

Altijd leuk deze vrolijke sokken.

Altijd leuk , zeker in deze tijden. Sokken met een vrolijke print verpakt in leuke kleurige doosjes. Kwalitatief goede sokken en de doosjes zijn een collectors item. Ondanks de drukte bij online bestellingen snel bezorgt.

Super snelle service gehad in deze�

Super snelle service gehad in deze december maand top geregeld!

Mooie sokken

Mooie sokken. Levering perfect.

Snel en goed geregeld

Leuke aanbieding, vandaag besteld en overmorgen in huis, in deze tijd een topprestatie van jullie en van Post NL, leuke kadoverpakking, voor herhaling vatbaar

Goede website met ruime keuze en�

Goede website met ruime keuze en diverse materialen. Snelle levering!

Alles is perfect verlopen.

Een aanrader voor iedereen. Alles is perfect verlopen. Ik raad iedereen aan om marcmarcs sokken te bestellen bij sokken.nl .Het materiaal is super zacht en heerlijk warm.

Ruime keuze

Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering. Top

uitgebreid assortiment

Mooie website met uitgebreid assortiment. Via Google hier uitgekomen en z�ker geen spijt van gehad! Ondanks de corona drukte, toch super snel in huis. En niet in onhandige en te grote verpakking, maar compact waardoor het gewoon door de brievenbus kon en ik niet speciaal thuis hoefde te blijven! Voor herhaling vatbaar!????

bestelling was mooi vlot

bestelling was mooi vlot, maar de kwaliteit van de Happysocks vond ik erg tegevallen. Na een avond dragen al kleine gaatjes bij de naden van de tenen. en terwijl ze eerder te ruim dan te strak zitten.

Alles zoals gewoonlijk weer helemaal�

Alles zoals gewoonlijk weer helemaal zoals afgesproken. Ik heb gewoon niets te aan te merken. Volgende keer weer.

De levering was vlot en netjes

De levering was vlot en netjes. De ene dag besteld en de andere dag in huis.

Top.

Ruim assortiment, prima prijzen en goed en snel verzonden!

Ik zou graag een reactie geven

Ik zou graag een reactie geven, maar kan dat niet omdat ik mijn sokken nog steeds niet heb ontvangen, dus nog even geduld

Perfect netjes alles in cadeauverpakking en genummerd met kleine post-its als op de paklijst dus ik weet precies wat ikgeef. ??

Prima winkel

#NAAM?

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!