Goede levering.

Snelle levering, goede kwaliteitsproducten

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden. Super

Zeer goede service

Mijn aankoop werd werkelijk de volgende dag al geleverd, wat als klant zeer fijn is. Ik werd ook zeer goed op de hoogte gehouden via e-mail,wat ook zeer leuk was.

Snelle levering en een hele goede�

Snelle levering en een hele goede service, 1 paar bestelde sokken waren niet meer op voorraad en ik mocht voor dezelfde prijs nieuwe uitzoeken.

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken, prima verpakt. Helaas zorgde de post roet in het eten door het niet de volgende dag te bezorgen. Maar gelukkig nog wel op tijd voor Sinterklaas. Volgende bestelling sokken, doe ik zeker hier.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Sokken besteld, Sokken geleverd

Jammer dat door alle Black Friday deals de voorraden niet toereikend waren. Voor de rest ... Sokken besteld, Sokken geleverd, Sokken aangetrokken.

Mooie en comfortable sokken

Mooie en comfortable sokken. Snelle levering en leuk verpakt :)

nvt nvt

nvt nvt nvt nvt

Snel

Snel Netjes Op tijd

Prima sokken

Prima sokken, snelle levering

We hadden de bestelde sokken supersnel�

We hadden de bestelde sokken supersnel in huis. Top.

Geen op of aanmerkingen

Geen op of aanmerkingen, keurig geleverd.

Top sokken

Prima site, snelle levering, product voldoet volledig aan de verwachting

Zeer tevreden over de bestelling

Zeer tevreden over de bestelling, leuk verpakt en nog een leuke attentie. Jammer dat het bij de post.nl zo druk was, maar nog op tijd voor de sinterklaas avond??

Supersnelle levering

Supersnelle levering ondanks Sinterklaasdrukte.????

Tempo levering!!

snelle levering!! Perfecte opvolging!!

Snelle levering, kwaliteit perfect.

Snelle

Snelle, goede levering.

Professioneel bedrijf dat er is voor zijn klanten.

Perfect verpakt en verzorgd. Goed bedrijf levert tegen scherpe prijzen. Blijf er zeker kopen. Warm aanbevolen.

Verzorgde levering, netjes zoals afgesproken en degelijke kwaliteit

mooie sokken

tevreden , goeie kwaliteit !!!

Met aandacht verzorgd en verstuurd

Snelle levering, precies zoals besteld. En niet alleen alles mooi en gratis verpakt maar ook nog op elk pakje een sticky note met erop geschreven wat erin zat!

De Hilfiger sokken nu al voor de derde�

De Hilfiger sokken nu al voor de derde keer besteld. Geweldige kwaliteit en in grote maten. Snelle levering!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!