Groot assortiment

Er zijn veel keuzes bij zwembroeken.nl en een snelle levering.

Heel snelle levering en zwembroek ziet er goed uit. Hopelijk kan ik nog zo positief zijn na het gebruik ervan. Nu sparen voor een zwembad …

Mooie zwembroeken

Mooie en goede zwembroeken. Bezorging door PostNL was echter een drama. Zou geleverd zijn, maar niet bij ons. Dagen later alsnog geleverd in brievenbus.

De website werkt goed, levering was zeer snel. Bij Oneil zegt men beter niet een maat groter kopen maar ik vindt de XL toch aan de kleine kant.

Alltogether betrouwbaar

Keuze prima, bestelling gaat vlot, ook het retourneren gaat makkelijk. Alleen het online zoeken van een en ander kan beter.

Gewoon een goede zwembroek.

Goede zwembroek. Snel geleverd.

Heel mooi item.

Correcte, vlotte en makkelijke afhandeling van de bestelling.

Prima product

Mooie zwembroek

Dikke 10

Wij geven een dikke 10.. pakje was super snel binnen En retouren ging al net zo snel Gr Anna Marie

Helemaal goed

Past prima en zit uitstekend. Ik heb ongeveer een jaar geleden exact dezelfde besteld maar daar was na een jaar het touwtje al uit. Deze is er met geen mogelijkheid meer in te rijgen. Dus maar een nieuwe besteld. Zit als gegoten

Alles zoals beloofd en afgesproken

Prima in orde

Kan niet nog niet gebruikt.

Nog niet gebruikt pasvorm was wel goed.

zeer goede ervaring met zwembroeken.nl

zeer goede ervaring met zwembroeken.nl. ik had een verkeerde maat besteld, retour opgestuurd, en omgeruild voor een ander exemplaar mits een kleine bijbetaling want het nieuwe model was duurder. bedankt Leanne, perfect geregeld. top ervaring!

Goeie snelle levering.

Dag na de bestelling al thuis.En een mooie zwembroek.voor dat geld.

Hele fijne zwembroek

Hele fijne zwembroek Super snelle levering De tweede zwembroek stuurde ik terug omdat die me minder beviel, dat werd binnen no time afgehandeld Ik ben zeer tevreden!

Duidelijke website en snelle levering

Uitstekende zwembroek snel gevonden, besteld en ontvangen.

Snel geleverd en mooi product

Snelle levering en afhandeling retour

2 zwembroeken besteld in verschillende maat. De volgelde dag al bezorgd. De niet passende maat retour verzonden. De volgende dag bericht dat de zwembroek was ontvangen. Een dag later een bericht dat de retourzending was verwerkt en het bedrag was gecrediteerd. Waarom geen 5 sterren, dit omdat het creditbedrag pas na een paar dagen op fe rekening stond.

Goed!

Duidelijke site, giga assortiment en duidelijke retourijstructies.

Ok

Supper

Perfect!

Mooi badpak gezien en een dag later had ik hem al aan. Snelle verzending! Top service.

Mooie zwembroek

Goed passende zwembroek voor een gunstige prijs.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de zwembroek.

gewoon perfect geregeld, niet moeilijk doen nu leeker op vakantie

eenvoudig zoeken, groot aanbod en gewoon snel in huis top

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.