Goede snelle levering en een goed product
Mooi produkt !
Hoi Kristiaan, hartstikke bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je nog eens terug te zien in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Ik had mijn op deze website voor een lange tijd maar nooit echt besteld. Ik besloot om er maar een keer voor te gaan, en de volgende dag was het al bezorgd. Ook een voordeel is dat als het een kleine bestelling is dat het gewoon in de brievenbus kan, dus dit is 100% voor herhaling vatbaar.
Hoi Jacco, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Een mooi assortiment zwembroeken met duidelijke maten en omschrijving
Hoi XJJ, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken. Fijn dat je zo tevreden bent over ons grote assortiment. We hopen je snel nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Vlotte perfecte veilige thuis levering en zwembroek degelijk verpakt en bezorgd..nieuw met kwaliteitslabels ..zo hoort dat..klantvriendelijk
Hoi Diederik, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
De website geeft veel keuze. Ik draag liever een zwemslip maar kocht deze keer een strakke zwemboxer. Snelle levering. Ben tevreden met de zwemboxer. Prima allemaal.
Hoi Sander, hartstikke bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe zwemboxer, veel plezier ermee en hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Snelle reactie
Hoi Christophe, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn dat je zo tevreden bent met het bestellen via onze webshop. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Fijne zwembroek
Hoi Frans, hartstikke bedankt voor je beoordeling op Kiyoh envoor het leuke compliment over de levering en onze klantvriendelijkheid. Daar doen we het voor! Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Ze ziten heerlijk ik raad iedereen deze zwembroeken te kopen
Hoi Ronald, bedankt voor de 5 sterren. We vinden het leuk om te lezen dat je de juiste zwembroek hebt gevonden! Zien we je nog eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Goede website, vlotte afhandeling en snelle levering.
Hoi Eelco, hartstikke bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze webshop en levering. Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Goed snel secuur en duidelijk. Helemaal top. Eerste retour snel afgehandeld. Vervanging was binnen 3 dagen al binnen.
Hoi Bart, hartstikke bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, daar worden wij blij van! We zien je graag eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Goede stevige brillenkoker voor mijn zwembril. De bescherming die het verdient.
Hoi Gert, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn dat je een goede brillenkoker hebt gevonden! Zien we je nog eens terug in een van onze webshops? Goretjes, Kyra - zwembroeken.nl
2 broeken besteld ik werd gebeld dat er 1 toch niet op voorraad was maar geen probleem ik mocht een andere uitzoeken zelf als hij iets duurder was, zeer tevreden met jullie service.
Hoi Leigh, bedankt voor de 5 sterren! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent ondanks dat je eerst gewenste artikel er niet was. We wensen je alsnog veel plezier met je bestelling en zien je hopelijk snel eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Niet de goedkoopste webshop (via BOL) maar wel een goed assortiment en vlotte levering.
Hoi Gerard, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Wat fijn dat je ons hebt gevonden en dat je tevreden bent over het assortiment. Zien we je nog eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
De bestelling werd goed begeleid met informatie. Het artikel was keurig en zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van het bestelde artikel is uitstekend.
Hoi Sipko, bedankt voor de 5 sterren! We vinden het leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestellen in onze webshop en de kwaliteit. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag eens terug. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Prima broekje!
Hoi Inge, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en dat de bestelling bevalt. Hopelijk zien we je snel terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Lekker snel bestellen uit ruime keuze.
Hoi Mark, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons assortiment, hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Besteld, gekregen en ook retourneren is eenvoudig. Dat met die maten is wel lastig. XXL bij de een is echt anders dan xxl van een ander merk. Jullie geven dat aan, maar dan nog lijkt het niet altijd juist te zijn.
Hoi Cor, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Fijn dat het bestellen & retourneren goed bevallen is. Het klopt inderdaad dat er per merk verschil kan zitten in de maten, wij proberen dit zo nauwkeurig mogelijk in onze maattabellen bij te houden. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
De zwembroek zit als gegoten, heel fijn!
Hoi! bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Zien we je nog eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Prachtige producten, ook een hele goede service, dus alles kwam helemaal goed, echt aan te bevelen deze verkoper !!!
Hoi Mario, hartstikke bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons assortiment en over onze service, daar doen we het tenslotte voor! We wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel in een van onze webshops! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Vlak voor de vakantie tot de ontdekking komen dat je zwembroek niet meer past en je dus een kleine uitdaging hebt. Om er zeker van te zijn dat ik een passende broek mee kon nemen, drie verschillende maten en merken besteld. Een Gant 4xl, Speedo 5xl en een Muchachomalo 6xl. Om te beginnen met de Speedo 5xl; paste wel, maar het kon wellicht beter. Op naar de Muchachomalo (wie heeft deze naam bedacht) 6xl; die kreeg ik niet eens over mijn bovenbenen. Als laatste de Gant 4xl gepast en die zat het beste van allemaal. Moraal van dit verhaal.... als je grote bovenbenen hebt kan je beter voor het merk Gant gaan.
Hoi! Bedankt voor je beoordeling & feedback. Wat fijn dat het gelukt is om op tijd een goeie zwembroek te vinden voor je vakantie. Hopelijk heb je er veel plezier van. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
idem
Hoi Remi, bedankt voor de 5 sterren! Wij worden er blij van als jij tevreden bent! Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
uitstekend. Mijn man draagt de zwembroek met veel plezier. De zwembroek zit comfortabel. En heeft lange veters. Zo voorkom je dat de veter snel in de zwembroek verdwijnt.
Hoi Hilly, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat de zwembroek zo goed bevalt! We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Bij ontvangst alles netjes verpakt, mooi materiaal, erg blij mee
Hoi! Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens is! We wensen je veel plezier met je bestelling. Zien we je nog eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Gewoon goed.
Hoi Eveline, hartstikke bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en ons assortiment. Zien we je snel eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.