1 zwembroek niks mis mee, andere na 1 keer zwemmen al een gaatje in.
Hoi Roman, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat er een gaatje in je zwembroek zit. We nemen hierover even contact met je op per mail. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Supersnelle kevering, mooie aanbieding en ook nog een presentje bij mijn bestelling mogen ontvangen!
Hoi Mariska, Bedankt voor de 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is. We wensen je veel plezier met je presentje en met je aankoop. En hopen je graag nog eens terug te zien in een van onze webshops. Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Zwembroek en brilletje besteld, keuze is reuze, en alles op voorraad. Bedankt, super gelopen!
Hoi Christiaan, Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling soepel verliep en dat je ons hiervoor vijf sterren hebt gegeven! Hier doen we ons uiterste best voor en vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat dit is gelukt. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Snelle levering en uitstekende service.
Hoi Pieter, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Zoals het moet zijn, snelle levering.
Hoi Kees, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt! Leuk om te horen dat je vaker bij ons zou willen bestellen. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Goede communicatie over bestelling en levering Duidelijke info op website over artikel Zeer vlot en netjes geleverd
Hoi Patrick, Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling soepel verliep en dat je ons hiervoor vijf sterren hebt gegeven! Hier doen we ons uiterste best voor en vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat dit is gelukt. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Goede prijzen en producten. Top service.
Hoi Tomas, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dat is voor ons heel belangrijk. We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Mooie duidelijke website, mooie producten, leuke kennismakings aanbieding, zeer snelle levering, de volgende dag al binnen!
Hoi Johan, Bedankt voor de mooie beoordeling. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Snelle levering. En een leuk extraatje bijgekregen voor de zoon bij zijn zwembroek. Wij bestellen vanaf nu ieder keer hier!
Hoi Joyce, Bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat je zoontje blij is met het extraatje. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Rap in huis prima afgeleverd
Hoi Pascal, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt! We zien je graag nog een terug in één van onze webshops. Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Prima service, mooie zwembroek.
Hoi Gonnie, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Zit goed
Hoi Danny, Bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn dat je zwemshort helemaal naar wens is, heel veel plezier hiermee. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snel en soepel geleverd, blij met mijn bestelling
Hoi Sam, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering én goede service. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mijn man zwemt elke week. Ik had hem de zwembroek cadeau gegeven. Afgelopen woensdag de eerste keer in gebruik. Bij het zwemmen vormen zich allemaal luchtbelletjes in de zwembroek. Geprobeerd de lucht eruit te drukken maar blijft terugkomen. Teleurstellend voor zo'n bekend merk. Na 1x gebruik wordt deze zwembroek niet meer gebruikt. Zonde vd aanschaf en het geld. Ik hadbetere kwaliteit verwacht bij Zwembroeken.nl
Hoi Jannie, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mooie zwembroek en een hele snelle levering!
Hoi Nathalie, Bedankt voor de vijf sterren! Leuk om te horen dat je bestelling snel geleverd is. Wij zien je graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Hoi Geert, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het snelle leveren van je bestelling. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Zaterdag besteld maandag in huis perfect
Hoi Debby, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mooi product, snel geleverd en keurig verpakt.
Hoi Menno, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt! We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Binnenslipte simpel ( gaasje ). Geen pasvorm. cq ondersteuning Geretourneerd op 27-03, met ingevuld formulier aan Antwoordnummer 301 7440WB Nijverdal.
Hoi Wim, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Jammer om te horen dat de zwembroek niet aan je verwachtingen voldeed. De binnenbroek is ervoor bedoeld dat de zwembroek goed blijft zitten. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Besteld en dag er na al thuis bezorgd!!!
Hoi Corine, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Veel plezier met je badpak, en hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Ik heb voor het hele gezin (excl. Moeders) zwembroeken besteld. Deze waren makkelijk op te zoeken op maat en snel geleverd. Product zijn goed en de prijs is prima!
Hoi Robbie, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je/jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie veel plezier met de zwembroeken en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Fijne stof, niet van die goedkope zwembroek stof. Fijne rekbare stof.
Hoi Patrick, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je zwembroek. We wensen je dan ook veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Ik was op zoek naar een bepaald model zwembroek van Speedo. Zij hadden het in hun collectie aan een zeer scherpe prijs. Op donderdag namiddag besteld en op vrijdag morgen had ik ze al thuis geleverd. Alles correct verlopen.
Hoi Noël, Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Correcte afhandeling.
Hoi Eddy, Bedankt voor de 4,5 sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dat is voor ons heel belangrijk. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Goede, snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Hoi Tijmen, Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Rose-Lynn- zwembroeken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.