Lekker broekie

Goede snelle levering en een goed product

Vlug en vlot

Mooi produkt !

Super snel bezorgd.

Ik had mijn op deze website voor een lange tijd maar nooit echt besteld. Ik besloot om er maar een keer voor te gaan, en de volgende dag was het al bezorgd. Ook een voordeel is dat als het een kleine bestelling is dat het gewoon in de brievenbus kan, dus dit is 100% voor herhaling vatbaar.

Duidelijke website en perfecte levering

Een mooi assortiment zwembroeken met duidelijke maten en omschrijving

Kwaliteitsvolle zwembroek en vooral ook voordelig..

Vlotte perfecte veilige thuis levering en zwembroek degelijk verpakt en bezorgd..nieuw met kwaliteitslabels ..zo hoort dat..klantvriendelijk

Snelle levering, goed product

De website geeft veel keuze. Ik draag liever een zwemslip maar kocht deze keer een strakke zwemboxer. Snelle levering. Ben tevreden met de zwemboxer. Prima allemaal.

Zoeken , bestellen, betalen en ontvangen

Snelle reactie

Snel geleverd en klantvriendelijk

Fijne zwembroek

Zwembroek

Ze ziten heerlijk ik raad iedereen deze zwembroeken te kopen

Goede website, vlotte afhandeling en snelle levering.

Professioneel

Goed snel secuur en duidelijk. Helemaal top. Eerste retour snel afgehandeld. Vervanging was binnen 3 dagen al binnen.

Goede stevige speedo brillenkoker

Goede stevige brillenkoker voor mijn zwembril. De bescherming die het verdient.

Prima kleding voor een prima prijs.

2 broeken besteld ik werd gebeld dat er 1 toch niet op voorraad was maar geen probleem ik mocht een andere uitzoeken zelf als hij iets duurder was, zeer tevreden met jullie service.

Niet de goedkoopste maar wel prima assortiment

Niet de goedkoopste webshop (via BOL) maar wel een goed assortiment en vlotte levering.

Goed verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit

De bestelling werd goed begeleid met informatie. Het artikel was keurig en zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van het bestelde artikel is uitstekend.

Prima broekje!

Lekker snel bestellen uit ruime keuze.

Keurig en correct

Besteld, gekregen en ook retourneren is eenvoudig. Dat met die maten is wel lastig. XXL bij de een is echt anders dan xxl van een ander merk. Jullie geven dat aan, maar dan nog lijkt het niet altijd juist te zijn.

De zwembroek zit als gegoten, heel fijn!

Bestelling wel in twee delen ontvangen ... wat niet verwacht was

Prachtige producten, ook een hele goede service, dus alles kwam helemaal goed, echt aan te bevelen deze verkoper !!!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Vlak voor de vakantie tot de ontdekking komen dat je zwembroek niet meer past en je dus een kleine uitdaging hebt. Om er zeker van te zijn dat ik een passende broek mee kon nemen, drie verschillende maten en merken besteld. Een Gant 4xl, Speedo 5xl en een Muchachomalo 6xl. Om te beginnen met de Speedo 5xl; paste wel, maar het kon wellicht beter. Op naar de Muchachomalo (wie heeft deze naam bedacht) 6xl; die kreeg ik niet eens over mijn bovenbenen. Als laatste de Gant 4xl gepast en die zat het beste van allemaal. Moraal van dit verhaal.... als je grote bovenbenen hebt kan je beter voor het merk Gant gaan.

snelle en kwalitatief goede leverantie

idem

uitstekend. Mijn man draagt de zwembroek met veel plezier. De zwembroek zit comfortabel. En heeft lange veters. Zo voorkom je dat de veter snel in de zwembroek verdwijnt.

Bij ontvangst alles netjes verpakt, mooi materiaal, erg blij mee

Ruime keus, snelle levering.

Gewoon goed.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.