goed rond 21.30 besteld volgende dag.

goed rond 21.30 besteld volgende dag rond 17.00 binnen betaling makkelijk simpel en snel

Keus genoeg

2 merken besteld waarvan ieder 2 modellen. 3 retour gestuurd en dat wat goed zat nog bijbesteld. Binnen enkele werkdagen ontvangen en ook de retouren financieel verwerkt. Bedankt voor de snelle service

Ik ben erg tevreden met de geleverde goederen en service

Ik ben erg tevreden met de geleverde zwembroek en de deal die zwembroeken.nl mij aanbood. Ik was op zoek naar een goede kwaliteit zwembroek en die vond ik op hun website, voor de juiste maatvoering had ik een xl een xxl besteld. De enige reden dat ik 5 sterren heb gegeven, is omdat zwembroeken.nl een vandaag bestelt is morgen ECHT geleverd service nastreeft. Het retour zenden van goederen super simpel was en het te goedje even snel terug gestort was dan dat de zwembroek geleverd was. Al met al een super tevreden klant.

Goede kwaliteit besteld en ontvangen

Goede kwaliteit besteld en ontvangen. En heel snel geleverd!

Speedo, de naam zegt 't al ;-)

Via de chatfunctie snel m'n maat kunnen achterhalen (ook op de website staat een indicatie) en vervolgens besteld. Binnen 2 dagen geleverd en tot nu toe helemaal tevreden met de zwemkleding van Speedo.

Volgende dag al geleverd en goedkoper.

Volgende dag al geleverd en goedkoper als andere webwinkels

Een bedrijf dat beloftes nakomt en klantvriendelijkheid centraal heeft

Meerdere zwembroeken (voornamelijk van het merk Speedo) vanuit deze website besteld, en elke keer keurig netjes aan de levering -en retournering afspraken gehouden. Een bedrijf dat waarde hecht aan klantgerichtheid in de zin van communicatie: mijn vraag was of het merk Adidas van de zwembroekenreeks ooit in de toekomst op voorraad komt. Hierop werd ik keurig netjes (schriftelijk) te woord gestaan en op de hoogte gesteld.

Prima website

Prima website. Kon makkelijk keuze maken en was ook volgens afspraak snel bezorgd. Product is helemaal ok�. \prima webwinkel.

Gewoon super

Alles is gewoon super verlopen en het artikel was perfect.

Snel en correct.

Snelle, correcte levering, mooi product.

snel en prima

snel en prima

Prima broekje vandaag voor het eerst in.

Prima broekje vandaag voor het eerst in gezwommen

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Heel tevreden.

Snelle levering en product was conform de beschrijving op internet

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven! Super gewoon!!

Positief verrast

Positief verrast door de snelheid van levering,de kwaliteit en ook het retourneren ging makkelijk.

Een echte aanrader!

De zwembroek was perfect in orde en werd super snel geleverd!

Prima prima prima

Prima prima prima

Voor herhaling vatbaar

Communicatie goed, levering goed, maat goed...wat wil je nog meer!

Snelle bezorging en afhandeling

Snelle bezorging en afhandeling

T was erg makkelijk en bestelling snel.

T was erg makkelijk en bestelling snel geleverd

Perfecte service en kwaliteit

Snel geleverd en netjes verpakt en zwembroek is zoals het op de site stond en goede kwaliteit.

Top..tot de volgende bestelling

Het is altijd spannend als je iets besteld op een nieuwe.site.. hoe gaan de ..betalingen en retouren.? Ik moet zeggen dat ik heel tevreden was. Alles netjes optijd hier, de retouren snel verwerkt en betaling ging heel soepel..niet zo lastig als bij veel andere websites...dus ??

Vertrouwd bestellen

Snelle levering en product deed aan de verwachtingen. Helemaal top

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.