Heel jammer.

Ik vind het jammer om deze review te schrijven. Onlangs heb ik een zwembroek besteld voor vakantie met de bedoeling om deze mee te nemen op vakantie. Bevestiging en betaling ging goed. Behalve de ontvangst. Er wordt vertelt dat het de volgende dag thuis zou zijn. Dit is jammer genoeg niet het geval en heb dus ook niet mijn zwembroek kunnen meenemen op vakantie omdat deze niet binnen is gekomen. Heel jammer

Goede kwaliteit

Snel bezorgd , in prima staat , goede kwaliteit

complimenten met deze levering

complimenten met deze levering, ziet er goed uit

Voor service en garantie zijn ze op vakantie

Hugo Boss zwembroek gekocht. Na een dag vallen de letters er al af. Melding gemaakt en foto�s gestuurd maar geen reactie. Zeer slechte service.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, scherpe prijs.

Keurig de goede maat

Keurig de goede maat. Volgende dag al in brievenbus. Prima!

Ik had 2 zwembroeken besteld bij.

Ik had 2 zwembroeken besteld bij zwembroeken.nl. Een was te klein en heb ik de volgende dag direct terug gestuurd. Binnen een paar dagen stond dit geld weer op mijn rekening. Dus zeer tevreden over de zwembroek en de ervaring met deze side zwembroeken.nl.

prima zwembroek

prima zwembroek, maatvoering enig gedup ,lijst met maten in cijfers, niet aangegeven in s,m ,l, xl xxl. Op de dag na de bestelling is het gearriveerd.

Grote maten

Mijn man had een zwembroek nodig met verhoogde taille in een grote maat. Deze website leverde snel en het is een goede kwaliteit prijs verhouding.

Snelle levering , goede prijsverhouding. ( Tip ) Verpakking was goed, maar kan kleiner i.v.m. milieu kosten van karton ( kon kleiner ) bij het bestellen van een zwembroek . Verder alles top geregeld .

Om 22 uur besteld en volgende dag om 11.

Om 22 uur besteld en volgende dag om 11 uur bezorgd

Uitstekende klantservice

Na 4 maanden was er een kwaliteitsprobleem met een zwembroek. Na contact te hebben gezocht is het probleem zeer snel en naar volle tevredenheid afgehandeld!

Een slipper is kleiner dan de andere

Een slipper is kleiner dan de andere

Heel fijne zwembroek

Heel fijne zwembroek met prima pasvorm. Ben er heel content mee

Tevreden

Snelle en goede levering.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Retour artikel ook zo verwerkt. Prima dus

Ruime keuze en een snelle service.

Ruime keuze en een snelle service.

Vlug en goed geleverd

Vlug en goed geleverd

Mooie zwembroek.

Originele zwembroek, goede service en snel geleverd.

Duidelijke site

Duidelijke site, komen hun afspraken na

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering Mooie broeken zwemmen heerlijk

Mooie pasvorm

Mooie pasvorm, super snelle levering.

Snel besteld snel geleverd na enkele.

Snel besteld snel geleverd na enkele dagen kan ik een reactie geven op het materiaal het ziet er goed uit

Ruime keuze in nieuwe zwembroeken

Ruime keuze in nieuwe zwembroeken, snel geleverd en maat klopt met maattabel webpagina. Top!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.